Имате ли информация за Елиот Гранден?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Имате ли информация за Елиот Гранден?
Някой знае ли какво стана с това момче?Миналата година в премиер лийг се контузи и от тогава до сега вече 13 кръга не е влизал за Блекпул в Чемпиъншип?Също така какво беше мнението ви за него докато беше в ЦСКА?На мен лично много ми допадаше,но видя,че тук си е аматьорщина и напусна дори незнам дали получихме някакви пари за него.
Re: Елиот Гранден
Контузен е и до колкото знам е във Франция. Иначе е един от основните футболисти на Blackpool.
Голям футболист за родните стандарти, до колкото си спомням никой не пусна тема за първият му гол в Premiership, но все пак той не притежава титла "сър", за да направят тема за него, както за сър Гаргара Дембеле.
Голям футболист за родните стандарти, до колкото си спомням никой не пусна тема за първият му гол в Premiership, но все пак той не притежава титла "сър", за да направят тема за него, както за сър Гаргара Дембеле.
- Синя Гордост
- Контакти:
Янис Зику написа:Контузен е и до колкото знам е във Франция. Иначе е един от основните футболисти на Blackpool.
Ми що не си направихте бе? Да не би да чакате някой от нас да пусне ?

Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест
- bobonikolov
Беше наистина много добър играч.Жалко,че не остана повече.В комплект с него сегашният отбор щеше да играе може би в ЛЕ.Но той си направи правилен избор-кариерата му се възобнови тук и подписа с отбор от едно от най-силните първенства в света.В едно интервю бе казал,че ЦСКА е отбор,който много значи за него и не съжалява,че е бил част от него:
Бившата френска звезда на ЦСКА - Елиот Гранден, бе потърсен за интервю от авторитетния британски вестник "Индипендънт". Крилото се представя отлично в най-силното първенство на света и даде интервю пред изданието.
"Престоят ми в България беше труден. Преди да отида в ЦСКА усещах, че имам нужда от смяна на обстановката и избрах Балканите. Благодарен съм на бившия ми клуб, че ме пусна да играя във Висшата лига", заяви Гранден.
До момента 23-годишния бързак има 14 мача за "мандарините", но все още не се е разписвал за тима от Южна Англия.
Янис Зику написа:Контузен е и до колкото знам е във Франция. Иначе е един от основните футболисти на Blackpool.
зиков, много хубаво всичко си каза, ама т'ва изречение накрая беше излишно, на мислиш ли? все пак темата е "елиот гранден", а не "гара дембеле" или "сашо от съседния вход"...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
- OldTrafford
- Контакти:
Re: Имате ли информация за Елиот Гранден?
Един от основните играчи на Блекпул 

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
naso написа:Янис Зику написа:Контузен е и до колкото знам е във Франция. Иначе е един от основните футболисти на Blackpool.
зиков, много хубаво всичко си каза, ама т'ва изречение накрая беше излишно, на мислиш ли? все пак темата е "елиот гранден", а не "гара дембеле" или "сашо от съседния вход"...
Просто пичът с ник Гара Дембеле се беше заял в темата, но виждам, че мнението му е изтрито.
Сори за off topic-a.