1. За Русия
2. За Украйна
3. За трети отбор (аз лично не виждам такъв, но за коректност съм длъжен да добавя и тази възможност)
П.п. Призовавам колегите да се придържат стриктно към въпроса - за други варианти освен Русия и Украйна отговорът е точка 3.
И ще помоля Славия Форевър да направи една интерактивна таблица за гласуване, ако е възможно.
За кого ще викаме ние на финалите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
За кого ще викаме ние на финалите?
Последна промяна от deladog на 16 ное 2011 13:48, променено общо 3 пъти.
Re: За кого ще викаме ние на финалите?
За "Челси" Вързулица.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
За Германия. Дори случайно българския отбор да попадне някога, на някакво първенство-пак за Германия.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Дойчланд юбер алес 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Red_Pride написа:Дойчланд юбер алес
За тези думи в някой страни се лежи в затвора

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Русия, разбира се.
Украйна и Италия.
- n0_FeArBG
- Контакти:
For mother Russia!
Бих викал,за наща родина но ... както обикновено не сме там,където трябва да бъдем!
Бих викал,за наща родина но ... както обикновено не сме там,където трябва да бъдем!

Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.