Немски отбор сам бойкотира хулигани хх

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BETCHUALENG
Контакти:

Немски отбор сам бойкотира хулигани хх

Мнениеот BETCHUALENG » 31 окт 2011 20:12

http://gong.bg/view_article.php?article_id=233911

Защо ли това не се случва тук? В повечето мачове клубовете няма да изгубят кой знае колко, като гледам колко народ има на стадионите едва ли приходите са луди. Чудо голямо ще е 2-3 мача да минат и без тях.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Немски отбор сам бойкотира хулигани хх

Мнениеот pesho_1913 » 31 окт 2011 20:20

Те пуснаха едни факли и ще ги наказват.
Значи тука в България трябва цял сезон пред празни трибуни да се играе. :lol:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 31 окт 2011 20:28

BETCHUALENG написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=233911

Защо ли това не се случва тук? В повечето мачове клубовете няма да изгубят кой знае колко, като гледам колко народ има на стадионите едва ли приходите са луди. Чудо голямо ще е 2-3 мача да минат и без тях.

Защото ако направят подобно нещо с нас в България, ще останете само семкаджиите...

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 31 окт 2011 20:36

И без това в момента по стадионите ходят кажи речи само 2 типа хора:
-Бесни фенове на отбора си (а феновете, които още ходят на ВСЕКИ мач на отбора не са чак толкова много, вижте средната посещаемост).
-Малоумни кретени, които искат да запалят някоя седалка и да се посбият с някого (част от тях са и искрени фенове на отбора си, макар че понякога му вредят, изработвайки му глоба и друго наказание).
Та значи малко ще са хората, които ще бъдат засегнати от тези мерки без да го заслужават. В замяна на това ще се спестят малко потрошени седалки, известно количество ранени и по някой друг убит (поне това рядко се случва ЗАСЕГА). Предотвратените по този начин рутинни сбивания може да ги приемем като бонус.

А и накрая истинските фенове, които са на стадиона НАИСТИНА само да подкрепят отбора си, а не да вилнеят сами ще писнат, ще отстраняват колкото могат лумпените, ще ги изключват от фен клубове, ще настоявт полицията да не ги допуска и даже ще и дават информация кои са. Но това само когато ножа опре до кокала.. иначе предпочитат да се възмущават от хулиганството и нищо повече.

Corwin, може би ти си 1 от тия, които смятат за семкаджии хората, които са на следното мнение: Стадиона е място, на което подкрепяш отбора си и гледаш мача му на живо, в краен случай изразяваш отношението си към противника само с реплики и възгласи, а не с чупене на седалките на стадиона му, както и организиране на сбиване.

Какво да ви кажа, само малоумен дивак ще иде на стадион колкото да се сбие и да запали нещо.Като толкова искате да се млатите с някого, е организирайте си по яко пого някъде и дим да ви нема. Ако искате и камина си направете или огън на полянката. Метнете и 1 гума вътре, да дими като запалена пластмаса.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 31 окт 2011 20:45

Не знам дали ви е известно, но Динамо Дрезден ви говори нещо само и единствено заради феновете, които сега ще спре да ходят по стадионите - заради хвърлени факли и няколко счупени павилиона. Дори няма сбиване. В България за какво ще ни изгонят, такива павилиони (та дори и седалки), които да се повредят, няма....
И да, аз съм '1 от тия', които смятат, че в неделя следобед (общия случай) не се ходи на опера...
На опера, на опера, отиваме на опера,
подяволите футбола, отиваме на опера :)

П.С. Искам да подчертая, че съм напълно против организираните сбивания и вандалски прояви.

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 31 окт 2011 20:56

Всъщност аз знам това онова за този отбор, но мисълта ми е съвсем друга: След като властите нямат намерение да вземат мерки, а ако има такива, се ограничават до сбиване на полицията с лумпените, в което често си патят и невинни.. та при това положение и опцията, приложена от немците е приемлива. И въпроса не е дали иначе знаем Динамо Дрезден или не, а че са приложили метод, който е по силите на всеки клуб. Както сам спомена, мерките са взети без да има и сбиване, тук и след убийство никой никакви мерки не взима! Един немски клуб от Втора дивизия може, ние не?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 31 окт 2011 20:59

Добре, ти наистина ли смяташ, че това е някакъв кардинален проблем на българския футбол? И прави ли ти кеф като си на стадиона или пред телевизора да слушаш как футболистите викат 'ТУК', 'ДАЙ МУ НА ОНЯ БЕ!', 'ЕЕЕ, КЪВ Е ТОЯ КОРНЕР, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА!' (Радуканов, ако не се лъжа), или You will never walk alone, Сини богове, Напред червените?

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 31 окт 2011 21:58

А защо не, сега слушам: Червени/Зелени/Сини боклуци, Ей ще ти Е*а майката бе говедо/чорба, Турци сте, Селяни! и т.н? Явно на някои хора им се вижда идеалния вариант.
А може просто да погледам мача, на който най-интересното е поредната изцепка на малоумни "фенове", и да си мисля: който е завел там децата си, им е дал възможност да изгледат отблизо ретроспекция на сражението за Косово (оставям на теб да научиш какво е това).

Проблема може да не е кардинален, но е хроничен. И за разлика от други, решителни за нивото на футбола ни проблеми - липса на школи, корупция и черно тото и т.н; ТОЗИ проблем е опасен за хората.

Разбира се, за някои хора е твърде незначителен факта, че стадионите се превърнаха в някаква сцена за изяви на комплекси, смятат за маловажни нанесените до момента щети, ранените хора, и не смятат за особено тревожна възможността някой ден да се стигне и до смърт. Извън стадиона имахме такава, причинена от агитка, защо не и на него?

Те затова "семкаджиите" като мен няма да идат на стадиона. Защото не искат вместо мач да наблюдават група хуни, която често разсипва и стадиона на "любимия" си отбор. Или му изработва някоя санкция. Нито такива като мен биха отишли на стадион, където риска да попаднат в поредната свинщина е сериозен и е редно вместо семки да носиш бокс. За всеки случай. Сам се сети колко биха завели и децата си там.

И проблема не е толкова малък, тъй като честичко след мач като в квартала се завърти агитка, ръката ми се лепва на бокса в джоба. Знам, трябва.. и знам, защото ми се е случвало да прибягна до него, за да се отърва от доблестните "не-семкаджии". Един вид "футболните дела" на тия доблестни ултраси излиза даже извън стадиона, излизат на улицата, спират да са САМО футболен проблем, тези дела на не-семкаджиите, на ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ бухахахха!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 31 окт 2011 22:11

Мисля, че ти имаш някакъв комплекс в случая... И освен всичко останало, си противоречиш - как забраната за посещение на стадиона ще спре визираните от теб хора да вилнеят извън него? Също така не знам доколко ти е известно, но на повечето стадиони има сектори, за да не се смесваш с тези, които ти нарушават спокойствието на стадиона...

EDIT: Нарочно повтарям думата 'стадион' толкова често.
Последна промяна от Corwin на 31 окт 2011 22:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 31 окт 2011 22:12

pesho_1913 написа:Те пуснаха едни факли и ще ги наказват.
Значи тука в България трябва цял сезон пред празни трибуни да се играе. :lol:

Смешно е да сравняваш футбола в България със този в Западна Европа дето са на 20 години (минимум) пред нас, и най-лошото не е това, че са много пред нас, а че ние тъпчем на едно място докато те се развиват още и още.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”