Интер уволни Гасперини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Интер уволни Гасперини
Интер уволни Гасперини!!!Какво мислите трябваше ли да се даде малко време на Гасперини?И кой трябва да го замести?Мисля че Гус Хидинк е добър вариант.Защо пък не Кике Санчес Флорес
Re: Интер уволни Гасперини
Los_Ches написа:Интер уволни Гасперини!!!Какво мислите трябваше ли да се даде малко време на Гасперини?И кой трябва да го замести?Мисля че Гус Хидинк е добър вариант.Защо пък не Кике Санчес Флорес
На мен Гуус Хидинк ми се вижда най-удачният вариант за сега... до някъде стила на игра, който то изповядва, е много сходен с този на Моуриньо, така че ако има треньори, които са в състояние да вдигнат Интер на крака, това са Моу или Хидинг.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Рафа Бенитес сменя Гасперини в Интер
Само Бенитеса може да оправи положението в Интер, беше грешка да го уволняват и то след като спечели трофей с тях, безумие на Морати,
Според мен нещата в Интер са комплексни.Не е само до треньора.Който и да дойде,трябват и нови футболисти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- shotgun blues
- Контакти:
Лотар Матеус е свободен
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:Лотар Матеус е свободен
По-добре Вили Вуцов

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Най-после!!!Тия екземпляри откъде ги намира Морати,не ми го побира акъла.След Жозе само недоразумения са начело на Интер.То не беше Бенитес,Леонардо,сега и тоя Гасперини.Лошото е,че прочетох за вариант с Раниери.Боже Господи!!!
- JohnnieWalker
- Контакти:
Най-нормалното нещо на света...
А дано да е Спалети...