Рубикон за Байерн и Арсенал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Рубикон за Байерн и Арсенал!

Мнениеот smoothc » 04 авг 2011 15:43

Арсенал, Байерн, Бенфика, Лион и Виляреал оглавяват водещата урна от отбори, които ще се изправят срещу съставите на Твенте, Рубин Казан, Удинезе, ФК Цюрих и Одензе.

Сред поставените отбори,Байерн и Арсенал са фаворитите за влизане в групите,но...като гледам отборите,срещу които евентуално биха се изправили,изобщо не съм толкова оптимистично настроен,относно- заклейменото им, като безпроблемно" участие в ШЛ!
Както повечето от вас знаят,финала тази година на ШЛ, ще се проведе в Мюнхен, на стадион "Алианц Арена" и представете си, как би се отразило едно отпадане на Байерн на този етап?!...Ужасно,но да не забравяме,че баварците имат не малък опит в Лига Европа,от 2008-9 година ,така че...ще има светлина в тунела,макар и малка ;)
Да си представим и едно отпадане на Арсенал,което математически е възможно ,естествено!....Как би се отразило?...по мое мнение-катастрофално!.Бъдещето на Арсенал, зависи от утрешният жребий и още повече от това,дали ще успеят да се класират в групите на ШЛ!
Положението така и така, не е розово за Арсенал,а и виждате,че отбора от 5 години не може да спечели голям трофей(не,че няма качествени играчи-напротив!),та с една дума ,някъде в систематаима пробив и колкото по-бързо се намери адекватно решение на проблема,толкова по-добре за отбора!
Съперниците с най-голям опит и качество на състава,разбира се са-Твенте,Рубин и Удинезе! За Цюрих и Одензе,може да се каже,че нямат нужният опит и нужната класа,за да се противопоставят адекватно на Арсенал или Байерн,но все пак щом са достигнали до този етап,те притежават особено специални качества и в никакъв случай, не трябва да бъдат подценявани!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Рубикон за Байерн и Арсенал!

Мнениеот boys85 » 04 авг 2011 16:19

Обясни ми с какво Удинезе, които не са участвали от 5-6 години в евротурнири, ако не се лъжа и Твенте (едно средняшко холандско тимче тип АЗ) са по-класни и опасни отбори от Цюрих, които играха преди 2 години в групите на ШЛ?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 авг 2011 16:27

Горкото момче! Здраво го е напекло, еуфорията от титлата в Англия не спира и пише какви ли не теми. Рубикон предстои за Манчестър Юнайтед, които не се знае при нормални обстоятелства дали ще вземат място в четворката.
Живи и здрави!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 04 авг 2011 16:36

Не очаквам големи изненади. Може би, ако Твенте има ден, или пък Удинезе могат да отстранят Лион, Виляреал, но не и Арсенал и Байерн М. Интересни може да са евентуални сблъсъци на Твенте с Лион и на Удинезе, а защо не и Одензе с тима на Лион. А, ако съдбата срещне Ники Михайлов срещу Байерн, тежко му и горко.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 авг 2011 16:39

boys85 написа:Обясни ми с какво Удинезе, които не са участвали от 5-6 години в евротурнири, ако не се лъжа и Твенте (едно средняшко холандско тимче тип АЗ) са по-класни и опасни отбори от Цюрих, които играха преди 2 години в групите на ШЛ?

Важна е моментната форма, те и Розенборг постоянно играеха в ШЛ, но нали ги видя вчера...
Мен лично ме съмнява Байерн и Арсенал да изпуснат ШЛ, макар и да има шанс да получат никак не леки съперници. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 авг 2011 16:46

boys85 написа:Обясни ми с какво Удинезе, които не са участвали от 5-6 години в евротурнири, ако не се лъжа и Твенте (едно средняшко холандско тимче тип АЗ) са по-класни и опасни отбори от Цюрих, които играха преди 2 години в групите на ШЛ?

Веднага ти обяснявам:Щом си на мнение и правиш паралел между,Швейцарската Суперлига и смяташ,че шампиона й в лицето на Цюрих е по-класен от четвъртия в Серия А и вицешампиона на Ередивизи,значи имаш право :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 авг 2011 17:14

Без да съм особенно голям привърженик на Байерн си мисля че те няма да имат никакви проблеми в ШЛ поне до фазата на 1/4 финалите , за Арсенал нищо не може да се каже може и да се издънят .

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 авг 2011 17:39

О тези 5 непоставени за Байерн и Арсенал само Удинезе може да са сериозен проблем според мен. Другите могат да вземат минимална победа или хикс на свой терен, но вероятно ще изядат як пердах навън. Германците не би трябвало да имат големи проблеми, без значение от съперника. Арсенал са по-рискови - като фен на отбора гледам да следя новините около него и ми се струва, че ситуацията в момента е катастрофална и откъм игра, и откъм трансферна политика.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 04 авг 2011 17:43

smoothc написа:Веднага ти обяснявам:Щом си на мнение и правиш паралел между,Швейцарската Суперлига и смяташ,че шампиона й в лицето на Цюрих е по-класен от четвъртия в Серия А и вицешампиона на Ередивизи,значи имаш право :lol:

Да смятам, че шампионът на Швейцария, който всъщност е Базел е по-силен от Твенте и Удинезе. Също смятам, че и Цюрих е по-класен от тях.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 04 авг 2011 17:45

daniel875 написа:Горкото момче! Здраво го е напекло, еуфорията от титлата в Англия не спира и пише какви ли не теми. Рубикон предстои за Манчестър Юнайтед, които не се знае при нормални обстоятелства дали ще вземат място в четворката.
Живи и здрави!

Май голям комплекс имаш от Юнайтед? Чакай,чакай! Ти не беше ли фен на Юнайтед,който впоследстие се отказва от отбора,а вече при всяка възможност плюеш по него?

Ебахти отрепката
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Футбол - Свят”