ФК Юнайтед ъф Манчестър
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ФК Юнайтед ъф Манчестър
На някои може тази тема да се стори глупава! Реших да я пусна заради всички фенове в България, които са разочаровани от собствениците на любимите си отбори! Защо нещо подобно да не се случи и в България!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Re: ФК Юнайтед ъф Манчестър
Аз съм съгласен, подобно нещо да се случи с моят любим клуб "Ботев". По-добре така, отколкото под христолово робство!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Защо да е глупава тема?Много смисъл си има даже!За съжаление според мен не могат да се обединят в България феновете на своите отбори,така че трудно може да стане организацията!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Ми трудно ще е, но не невъзможно! Като четох статията за отбора първите идеии за подобен отбор се проявяват още през 1998г., но чак след като Глеизър купи МанЮ, са го направили! Новият отбор даже има фен клубове в десетина държави! Нямат президент, всички решения се взимат от феновете! Отбол създаден заради самата игра и удоволствието от нея, а не заради пари!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Абе за мене това са глупости.И кво като го направиха тоз клуб-в коя дивизия играе и колко фена има.А дори и след това НА Олд трафорд не съм видял броя на феновете да спаднал след създаването на този отбор.Каквото и да се прави няма да е същото.Ето и Пирин някакви самозванци правиха хиляда отбора и какво стана анкрая пак се обединиха.Каква е ползата и радостта например от един ЦСКа или Ботев играещи в А окръжна да речем -никакъв.Има си един ЦсКА ,един Ботев и това не може да се промени ,а президентите са временно явление за такива големи клубове-неска са тука утре ги няма.

- sorcererals
- Контакти:
1912BOTEV написа:Аз съм съгласен, подобно нещо да се случи с моят любим клуб "Ботев". По-добре така, отколкото под христолово робство!
Ботев е един и няма да се предаде пред бряговския селски дис. Дори не трябва да ти минава мисъл за такова разцепление. Ако това се случи, значи враговете ни са ни победили, а те точно това искат, да ни няма.
НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ОТСТЪПИМ!!!
СЕЛСКИ УМРИ!!!