След множеството караници между Карлос Тевес и Роберто Манчини аржентинецът най-сетне е сложен в трансферната листа и е обявен за продан! Капитанът на Манчестър Сити окончателно е решил да се раздели с "гражданите". Според вас кой ще плати огромната трансферна сума, която Манчини ще иска, както и заплатата на Тевес?
Ако може някой модератор да сложи анкета със следните отбори: Манчестър Сити, Интер, Реал Мадрид, Челси, Манчестър Юнайтед, Бока Хуниорс и графа "други". Благодаря предварително!
Къде ще играе Карлос Тевес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Къде ще играе Карлос Тевес?
Само да не е в Реал...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Твърде висока сума искат за него.Предполагам,че ще остане в Манчестър,тъй като няма Южноамерикански клуб,който да плати тези пари......
- Уейн Рууни
- Контакти:
Paralel написа:След множеството караници между Карлос Тевес и Роберто Манчини аржентинецът най-сетне е сложен в трансферната листа и е обявен за продан! Капитанът на Манчестър Сити окончателно е решил да се раздели с "гражданите". Според вас кой ще плати огромната трансферна сума, която Манчини ще иска, както и заплатата на Тевес?
Ако може някой модератор да сложи анкета със следните отбори: Манчестър Сити, Интер, Реал Мадрид, Челси, Манчестър Юнайтед, Бока Хуниорс и графа "други". Благодаря предварително!
Сигурно Анжи, Лудогорец или Литекс - нали много са богати
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
- Уейн Рууни
- Контакти:
ZinedineZidane написа:Само да не е в Реал...
Епа що? Много е добър!
[center]Левски, Милан
...някъде, където английският не е официален език.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Личното ми мнение е, че има нужда от компромис от една от двете страни. В момента няма отбор, изключая Манчестър Сити, който би платил 50 млн. паунда, колкото струва според Манчини Тевес, както и огромната заплата на аржентинеца. Да не забравяме, че Карлитос не е първа младост, отказва да изучава чужди езици
и има лош характер. Или Сити трябва да смъкне рязко цената( да иска за аржентинеца нещо от порядъка на 30 млн. евро) или Тевес да се пазари за много по-ниска заплата( не повече от 100 хил. евро на месец).

Манчестър Юн-невъзможно
Бока-също е невъзможно,защото няма да могат да платят трансфера и заплатата му,въпреки че на него му се играе в Бока.
Интер-може,но не вярвам.Те са отказали размяна с Ето'о.
Челси-имат си други приоритети-Лукаку,Фалкао и т.н
Според мен в Реал е напълно възможно да премине с оглед на това,че няма да закупят Адебайор за постоянно и остават само с Игуаин.Варианта да остане в Ман.Сити. за мен е немислим,ясно е,че не е щастлив там,а Манчини колкото и да е ТЪП,няма да държи нещастен футболист,който не се раздава за отбора.

Бока-също е невъзможно,защото няма да могат да платят трансфера и заплатата му,въпреки че на него му се играе в Бока.
Според мен в Реал е напълно възможно да премине с оглед на това,че няма да закупят Адебайор за постоянно и остават само с Игуаин.Варианта да остане в Ман.Сити. за мен е немислим,ясно е,че не е щастлив там,а Манчини колкото и да е ТЪП,няма да държи нещастен футболист,който не се раздава за отбора.
tevez написа:Манчестър Юн-невъзможно![]()
Най-голяма е вероятността да остане в Сити и да бъде продаден през зимата. Просто не мисля, че Сити ще смъкне цената чак толкова много или пък Карлос ще занижи личните си условия, за да стане по-примамлива цел за грандовете.
Вилаш Боаш най-вероятно ще предпочете Фалкао пред Тевес, САФ никога няма да си преглътне достойнството и да върне футболист, Бока не могат да платят и половината на 50 млн. паунда, както и да удволетворят личните условия на футболиста. Има минимален шанс да премине в Реал или в Интер. Реал се бори за Агуеро и Неймар и само ако нито един от двамата не бъде привлечен, Моуриньо може да се ориентира към Тевес. Дори и това да се случи, трансферът ще се осъществи за максимум 40 млн. евро и аржентинецът ще трябва да понамали малко заплатата си, защото Реал разполага с Игуаин и Бензема. Интер има най-голяма нужда от нападател, но "нерадзурите" също ще платят максимум 40 млн. евро.
Очакват ни много спекулации, безсмислени материали в интернет и във вестниците и провал на трансфера на Тевес през това лято. За да се запази добрият дух в Сити, ще бъдат давани просълзени интервюта, в които ще се говори за любов към клуба, преданост и вярност. До зимата и Тевес и Сити ще осъзнаят, че повече не могат "заедно" и трансферната сума ще бъде рязко намалена. Тогава аржентинецът ще бъде продаден

Аржентина - то е ясно.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder