Стоичков подкрепя Бербатов за получената награда.Стойков побелял усмихнат и подкрепящ младия зодия водолей Бербатов, напорист "ядосан" както писаха мисля в "Tаймс", не че Стойчков не е бил ядосан някога (питайте съдиите). Жалко само че Бербатов няма никога да докосне щастието което Стойчков изпита (а и всички ние българи) в ерата на рибите когато докарваше до екстаз каталунците, а феновете по света се чудеха " човек ли е този на терена...".
Сега Бербатов след "онова" спъване в топката, сякаш доказва че не всичко зависи от човек.Това което прави с кълбото много напомня на романтиката на "рибите", в която Стоичков бродираше.Сякаш хората около него на терена гледат, а той Стоичко-Бебратов показва как?
Жалко само че съвършенството е някак хлабаво и непостоянно и не се знае кога точно ще се спъне в топката пак.И не че ще го направи отново защото израстна толкова че е в правото си да завърши фразата за "Айнцу- цвайн-дрън... трайн" , в някой мач с машината.
Просто Берба е силен когато не искат от него просто да вкара топката в мрежата като при ерата на "рибите".Той иска това изпълнение винаги да бъде шедьовърът, а не красотата да се превърти на салто след гола.Танцът да бъде в стил Роналдиньо, който вкара онзи гол почти от "боц" , но след , като потанцува "самба" на партньора си защтник от Челси.
Бербо го мързи просто да вкарва.Той иска да танцува.И не като Стоичков, когато може.
Само когато поиска...
Новата ера казват.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новата ера казват.
Сравненията между Стоичков и Бербатов като стил на игра са безсмислени, защото единия беше силов играч с добро ниво техника и импровизация, докато другия е колективен тип играч с магическо усещане за играта!
Жеста, който направи Стоичков трябва да се тълкува като приемственост: "Аз бях велик играч и карах цяла България да се гордее с мен, а това тука е Бербатов, следващия след мен, който ни кара също да се гордеем че е наш сънародник"
След 5-10 години можем да видим идентична картинка където Бербатов ще подава ръка на следващата звезда на българския футбол Домовчийски, Курдов или някой друг!
Жеста, който направи Стоичков трябва да се тълкува като приемственост: "Аз бях велик играч и карах цяла България да се гордее с мен, а това тука е Бербатов, следващия след мен, който ни кара също да се гордеем че е наш сънародник"
След 5-10 години можем да видим идентична картинка където Бербатов ще подава ръка на следващата звезда на българския футбол Домовчийски, Курдов или някой друг!

Стоичков не е имал магическо усещане за играта?!!!!
И Бербатов и М. Петров са достатъчно качествени състезатели, за да ги причислим към великите футболисти, като Балъков, Лечков, Костадинов и не на последно място Аспарухов.
Футболът за нас "участниците" в играта може и да се променя, но това е игра на голове, независимо как го постигаш.Вчера Гигс като влезе в игра (или Скоус) не постигна повече от Бербатов, макар да няма база за сравнение, макар да играят футбол от различни ери. И не че нашия е по-добър, но е лудост че онези искат, но не винаги се получава.Берба може и да поиска, но може и да се крие цял мач, като Костадинов.Въпросът е че ако му се отдаде възможност той ще предпочете да "потанцува" с топката вместо да я вкара както и да е.
Малко след гола му имаше шанс, но той държеше отново да е с финес и се получи куцо, като засече топката със страничен фалц и тя продължи сякаш не е искал да я ритне обидена...
Просто не се получи.Но това е по- скоро рядкост при "тънцуващия с вятъра".
Иначе е тъпо.
Като онези сто гола на Стоичков половината от не регистрирана засада или груба грешка на защитник.И не че не ни правят кеф.Ама коментаторът на Юроспорт най- много да се провикне "Сто..ичков", а при Бербатов е " итс а фантастиш", и не че Стоичков не е фантастиш, ама и Гунди като тях сякаш доказваше колко е лесно и коментаторът на която и да е телевизия се впечатляваше, както сега заради поредния булгар.
Този който показва новата ера... (защото ние започнахме настъплението на балканците)!
И Бербатов и М. Петров са достатъчно качествени състезатели, за да ги причислим към великите футболисти, като Балъков, Лечков, Костадинов и не на последно място Аспарухов.
Футболът за нас "участниците" в играта може и да се променя, но това е игра на голове, независимо как го постигаш.Вчера Гигс като влезе в игра (или Скоус) не постигна повече от Бербатов, макар да няма база за сравнение, макар да играят футбол от различни ери. И не че нашия е по-добър, но е лудост че онези искат, но не винаги се получава.Берба може и да поиска, но може и да се крие цял мач, като Костадинов.Въпросът е че ако му се отдаде възможност той ще предпочете да "потанцува" с топката вместо да я вкара както и да е.
Малко след гола му имаше шанс, но той държеше отново да е с финес и се получи куцо, като засече топката със страничен фалц и тя продължи сякаш не е искал да я ритне обидена...
Просто не се получи.Но това е по- скоро рядкост при "тънцуващия с вятъра".
Иначе е тъпо.
Като онези сто гола на Стоичков половината от не регистрирана засада или груба грешка на защитник.И не че не ни правят кеф.Ама коментаторът на Юроспорт най- много да се провикне "Сто..ичков", а при Бербатов е " итс а фантастиш", и не че Стоичков не е фантастиш, ама и Гунди като тях сякаш доказваше колко е лесно и коментаторът на която и да е телевизия се впечатляваше, както сега заради поредния булгар.
Този който показва новата ера... (защото ние започнахме настъплението на балканците)!
Последна промяна от Zaash на 31 дек 2008 01:06, променено общо 1 път.
Lyubooo написа:Сравненията между Стоичков и Бербатов като стил на игра са безсмислени, защото единия беше силов играч с добро ниво техника и импровизация, докато другия е колективен тип играч с магическо усещане за играта!
Прав си напълно
Защо постоянно имате нужда да сте от някой край и да се дърляте като мангали за огън?!
Стоичков беше играч за времето си, Бербатов е играч днес... А вие цял живот няма да се отървете от комплексите си, нещастници!!!
Стоичков беше играч за времето си, Бербатов е играч днес... А вие цял живот няма да се отървете от комплексите си, нещастници!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
...fantastic from Berbatov...
...absolutely brilliant...
...Ronaldo scores another, but it`s set up by a peace of genius from Dimitar Berbatov...
...Ronaldo will never score an easier goal...
Сетете се за кое става въпрос
.
...absolutely brilliant...
...Ronaldo scores another, but it`s set up by a peace of genius from Dimitar Berbatov...
...Ronaldo will never score an easier goal...
Сетете се за кое става въпрос