Новата ера казват.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Zaash
Контакти:

Новата ера казват.

Мнениеот Zaash » 30 дек 2008 23:57

Стоичков подкрепя Бербатов за получената награда.Стойков побелял усмихнат и подкрепящ младия зодия водолей Бербатов, напорист "ядосан" както писаха мисля в "Tаймс", не че Стойчков не е бил ядосан някога (питайте съдиите). Жалко само че Бербатов няма никога да докосне щастието което Стойчков изпита (а и всички ние българи) в ерата на рибите когато докарваше до екстаз каталунците, а феновете по света се чудеха " човек ли е този на терена...".
Сега Бербатов след "онова" спъване в топката, сякаш доказва че не всичко зависи от човек.Това което прави с кълбото много напомня на романтиката на "рибите", в която Стоичков бродираше.Сякаш хората около него на терена гледат, а той Стоичко-Бебратов показва как?
Жалко само че съвършенството е някак хлабаво и непостоянно и не се знае кога точно ще се спъне в топката пак.И не че ще го направи отново защото израстна толкова че е в правото си да завърши фразата за "Айнцу- цвайн-дрън... трайн" , в някой мач с машината.
Просто Берба е силен когато не искат от него просто да вкара топката в мрежата като при ерата на "рибите".Той иска това изпълнение винаги да бъде шедьовърът, а не красотата да се превърти на салто след гола.Танцът да бъде в стил Роналдиньо, който вкара онзи гол почти от "боц" , но след , като потанцува "самба" на партньора си защтник от Челси.
Бербо го мързи просто да вкарва.Той иска да танцува.И не като Стоичков, когато може.
Само когато поиска...

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Новата ера казват.

Мнениеот Lyubooo » 31 дек 2008 00:24

Сравненията между Стоичков и Бербатов като стил на игра са безсмислени, защото единия беше силов играч с добро ниво техника и импровизация, докато другия е колективен тип играч с магическо усещане за играта!
Жеста, който направи Стоичков трябва да се тълкува като приемственост: "Аз бях велик играч и карах цяла България да се гордее с мен, а това тука е Бербатов, следващия след мен, който ни кара също да се гордеем че е наш сънародник"
След 5-10 години можем да видим идентична картинка където Бербатов ще подава ръка на следващата звезда на българския футбол Домовчийски, Курдов или някой друг!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 31 дек 2008 00:46

Стоичков не е имал магическо усещане за играта?!!!!
И Бербатов и М. Петров са достатъчно качествени състезатели, за да ги причислим към великите футболисти, като Балъков, Лечков, Костадинов и не на последно място Аспарухов.
Футболът за нас "участниците" в играта може и да се променя, но това е игра на голове, независимо как го постигаш.Вчера Гигс като влезе в игра (или Скоус) не постигна повече от Бербатов, макар да няма база за сравнение, макар да играят футбол от различни ери. И не че нашия е по-добър, но е лудост че онези искат, но не винаги се получава.Берба може и да поиска, но може и да се крие цял мач, като Костадинов.Въпросът е че ако му се отдаде възможност той ще предпочете да "потанцува" с топката вместо да я вкара както и да е.
Малко след гола му имаше шанс, но той държеше отново да е с финес и се получи куцо, като засече топката със страничен фалц и тя продължи сякаш не е искал да я ритне обидена...
Просто не се получи.Но това е по- скоро рядкост при "тънцуващия с вятъра".
Иначе е тъпо.
Като онези сто гола на Стоичков половината от не регистрирана засада или груба грешка на защитник.И не че не ни правят кеф.Ама коментаторът на Юроспорт най- много да се провикне "Сто..ичков", а при Бербатов е " итс а фантастиш", и не че Стоичков не е фантастиш, ама и Гунди като тях сякаш доказваше колко е лесно и коментаторът на която и да е телевизия се впечатляваше, както сега заради поредния булгар.
Този който показва новата ера... (защото ние започнахме настъплението на балканците)!
Последна промяна от Zaash на 31 дек 2008 01:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TEKSAS

Мнениеот TEKSAS » 31 дек 2008 01:04

Lyubooo написа:Сравненията между Стоичков и Бербатов като стил на игра са безсмислени, защото единия беше силов играч с добро ниво техника и импровизация, докато другия е колективен тип играч с магическо усещане за играта!
Жеста, който направи Стоичков трябва да се тълкува като приемственост: "Аз бях велик играч и карах цяла България да се гордее с мен, а това тука е Бербатов, следващия след мен, който ни кара също да се гордеем че е наш сънародник"
След 5-10 години можем да видим идентична картинка където Бербатов ще подава ръка на следващата звезда на българския футбол Домовчийски, Курдов или някой друг!

Прав си напълно

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 31 дек 2008 01:06

Защо постоянно имате нужда да сте от някой край и да се дърляте като мангали за огън?!
Стоичков беше играч за времето си, Бербатов е играч днес... А вие цял живот няма да се отървете от комплексите си, нещастници!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 31 дек 2008 15:26

...fantastic from Berbatov...
...absolutely brilliant...
...Ronaldo scores another, but it`s set up by a peace of genius from Dimitar Berbatov...
...Ronaldo will never score an easier goal...
Сетете се за кое става въпрос :) .

Върни се в “Футбол - Свят”