1.Защо сър Алекс винаги дъвчи дъвка?
2.Защо Кристиано Роналдо винаги излиза последен от тунела?
3.Защо Митко Бербатов не издивява ,когато вкара гол ,а само вдига победоностно ръце?(много ме е яд за това)
4.Защо Нани се мъчи да бие фауловете като Кристиано?
5.Защо Венгер е вечно намръщен и както се казва "под пара"-Колко пъти сте му виждали усмивката?
6.Защо Ван дер Саар винаги си облизва с език устата след като е станало напечено пред вратата?
7.Висенте дел Боске е супер гений ,но някак си много много не се говори за него! Защо? Той е най-големият гений във футбола след сър Алекс! Моу Венгер Капело Липи....могат само да се учат от него!! Дори и сър Алекс!
8.Защо Валери Божинов си пропиля таланта-Толкова хора говореха ,когато беше на 17-18 години ,че момчето има голямо бъдеще..но..какво стана ?
9.Защо Петер Шмайхел напусна Ман Юн.през 1999,и след това отиде в Спортинг ,Сити,Вила...та през това време Ман Ю се мъчеше с Боснич,Бартез ...защо сър Алекс не го задържа поне за още 2-3 години??
10.Защо е този спор вечния между Пеле и Марадона ,за това кой е по-добър? Еусебио е най-великият просто!
Моите въпроси ,на които нямам отговор!(Във футбола)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Моите въпроси ,на които нямам отговор!(Във футбола)
smoothc написа:1.Защо сър Алекс винаги дъвчи дъвка?
3.Защо Митко Бербатов не издивява ,когато вкара гол ,а само вдига победоностно ръце?(много ме е яд за това)
5.Защо Венгер е вечно намръщен и както се казва "под пара"-Колко пъти сте му виждали усмивката?
6.Защо Ван дер Саар винаги си облизва с език устата след като е станало напечено пред вратата?
7.Висенте дел Боске е супер гений ,но някак си много много не се говори за него! Защо? Той е най-големият гений във футбола след сър Алекс! Моу Венгер Капело Липи....могат само да се учат от него!! Дори и сър Алекс!
8.Защо Валери Божинов си пропиля таланта-Толкова хора говореха ,когато беше на 17-18 години ,че момчето има голямо бъдеще..но..какво стана ?
9.Защо Петер Шмайхел напусна Ман Юн.през 1999,и след това отиде в Спортинг ,Сити,Вила...та през това време Ман Ю се мъчеше с Боснич,Бартез ...защо сър Алекс не го задържа поне за още 2-3 години??
10.Защо е този спор вечния между Пеле и Марадона ,за това кой е по-добър? Еусебио е най-великият просто!
1. Доколкото знам защото е пушач, а на мачове не може да пуши вече... От някой коментатор го бях чул това.
3. Сигурно го мързи

5. Преди 7-8 години и по-назад Арсен беше един от най-спокойните мениджъри ... почти през цялото време седеше спокойно на скамейката каквото и да става... но тогава имаше отбор ;0 като виждаш какви глупости прави я вратаря ти, я защитата всеки мач и ти ще изглеждаш така

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- football.total
- Контакти:
1. За да освободи напрежението
2. За да е под светлината на прожекторите
3. Защото му е такъв характера
4. Защото се мъчи да го копира. Носи и номера му.
5. Защото Арсенал близо 10 години нямат купа
6. Защото са му напукани устните от напрежението като стане напечено.
7. Защото прилича на дебел чичка (затова не му продължиха договора в Реал)
8. Защото тръгна по чалгадийки и курви вместо да се съсредоточи във футбола. Курвите не прощават никому!
9. Защото си тръгна като беше на върха (след требъла).
10. Защото няма най велик във футбола, всеки е велик за своето си време.
2. За да е под светлината на прожекторите
3. Защото му е такъв характера
4. Защото се мъчи да го копира. Носи и номера му.
5. Защото Арсенал близо 10 години нямат купа
6. Защото са му напукани устните от напрежението като стане напечено.
7. Защото прилича на дебел чичка (затова не му продължиха договора в Реал)
8. Защото тръгна по чалгадийки и курви вместо да се съсредоточи във футбола. Курвите не прощават никому!
9. Защото си тръгна като беше на върха (след требъла).
10. Защото няма най велик във футбола, всеки е велик за своето си време.
1.Сигурно спира цигарите човека 
2.Негов си избор
3.Не всеки път само вдига ръце..
4.Харесва му как ги бие Кристиано
5.Всеки тренер избира как да се държи пред футболисти/ медии
6.Приготвя се за целувка
7.Ммм не мисля така
8.Жени/Пари/Коли избирай си
9.Само той и Съра знаят
10.Защото са може би от двете най-футболни държави..

2.Негов си избор
3.Не всеки път само вдига ръце..
4.Харесва му как ги бие Кристиано
5.Всеки тренер избира как да се държи пред футболисти/ медии
6.Приготвя се за целувка

7.Ммм не мисля така
8.Жени/Пари/Коли избирай си
9.Само той и Съра знаят
10.Защото са може би от двете най-футболни държави..
football.total написа:8. Защото тръгна по чалгадийки и курви вместо да се съсредоточи във футбола. Курвите не прощават никому!
Това беше добро. Курвите, комунизЪма и пиеньето не прощават

1.Успокоява си нервите така
2.От суеверие доколкото знам.
3.Не е винаги така,имал е голове след които издивява,но е просто такъв характер...мега спокоен.
4.Избива комплекси
5.Не е лесно да се работи с група деца.
6.Явно му пресъхват устните
7.Не прави изявления денонощно,няма изцепки,не плюе по съдии,съперници и др. и съответно не е интересен на медиите.Иначе чичко Висенте е гений.
8.Защото е просто селско парче и изпусна шанса си да стане голям футболист.
9.Скарал се е със сър Алекс.
10.Винаги ще има спорове,кой е най-велик...

2.От суеверие доколкото знам.
3.Не е винаги така,имал е голове след които издивява,но е просто такъв характер...мега спокоен.
4.Избива комплекси

5.Не е лесно да се работи с група деца.
6.Явно му пресъхват устните

7.Не прави изявления денонощно,няма изцепки,не плюе по съдии,съперници и др. и съответно не е интересен на медиите.Иначе чичко Висенте е гений.
8.Защото е просто селско парче и изпусна шанса си да стане голям футболист.
9.Скарал се е със сър Алекс.
10.Винаги ще има спорове,кой е най-велик...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- south_division
- Контакти:
smoothc написа:1.Защо сър Алекс винаги дъвчи дъвка?
1.За успокоение на нервите сигурно
2.Ами за гъзария, не е само Роналдо даже и в България има последователи.
3.Защото си пада малко темерут.
4.Защото е ефективен този начин и е нормално според мен, също не е само Нани дори преди Роналдо и Жуниньо от Лион ги биеше така.
5.Защото не е имал скоро повод за радост , сигурно няма и да има ако напуснат Насри и Сеск
6.За да поддържа влажни устни.
7.Защото са малко хората които споделят мнението ти.
8.Славата, парите и курвите не прощават нали знаеш?
9.Защото САФ понякога проявява нотки на мазохизъм, както във финала на ШЛ го направи с Бербатов за сметка на Оуен и Чичарито.
10.Кой е казал че има спор? Естествено че Марадона е най великия. И серизно - ами защото Пеле е играл 20 години преди Марадона и съпоставката е нереална. Както и спора Аспарухов/Стоичков. Просто всеки е бил велик за времето си. Меси е по добър от всички тези, но дали Меси щеше да е толкова добър през 70-те? Едва ли!
- Captain Stottlemeyer
1. Мисля, че информацията за цигарите е точна.
3. Митко Бербатов е доста интелигентен и улегнал човек.
5. Вече доста сезони „Арсенал” (единственият английски тим, който ми е симпатичен) няма спечелен трофей. Нормално е и Венгер да е изнервен.
8. Както се каза, курвите не прощават никому, а явно Валери е просто момче.
10. Не знам, дали си гледал Еузебио на живо? Аз съм гледал на живо и него, и Пеле и Марадона (естествено). Може би една от причините е, че Бразилия и Аржентина имат по-големи успехи от Португалия.
3. Митко Бербатов е доста интелигентен и улегнал човек.

5. Вече доста сезони „Арсенал” (единственият английски тим, който ми е симпатичен) няма спечелен трофей. Нормално е и Венгер да е изнервен.

8. Както се каза, курвите не прощават никому, а явно Валери е просто момче.

10. Не знам, дали си гледал Еузебио на живо? Аз съм гледал на живо и него, и Пеле и Марадона (естествено). Може би една от причините е, че Бразилия и Аржентина имат по-големи успехи от Португалия.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- tornadoto_96
- Контакти:
football.total написа:4. Защото се мъчи да го копира. Носи и номера му.
Нани носи номера на Роналдо

[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
1. Преди доста години бях чел едно интервю на САФ, в което му зададоха следният въпрос: Ако трябва да избира кое да смени дали дъвката или отбора кое ще бъде... Отгора на САФ бе категоричен - отбора! Това е "наркотика" на сърдитото старче.
2. За да се прави на тежкар! Нализ наеш, че най-хубавато е накрая, явно и КР го е чувал този лаф, та затова иска да излиза последен, защото си е втълпил, че е най-добрият...
3. Такъв му е характера! Има хора, които не обичат да показват емоциите си открито и ги таят в тях си, независимо дали са добри или лоши! Винаги съм се чудил на подобен тип хора, но понеже сегашната ми приятелка е такава почнах да свиквам и да ги разбирам тези хора.
4. Защото има комплекс от КР и твърдо е решил да се превърне в негово копие
5. А на какво да се радва?! Отбора му винаги тръгва с голямата кошница и винаги свършва с калъфките! Явно Венгер разбира, че вината е в него и затова винаги се мръщи, остава въпроса, кога ще му пораснат достатъчно топките, че да постъпи като мъж и да си даде оставката! Мосюто вече няма какво да даде на Арсенал и само пречи на тима с присъствието си!
6. Пас
7. Защото е скромен и възпитан човек! Дел Боске винаги се стреми да стои ИЗВЪН светлината на прожекторите, не се кара с колегите си, не прави гръмки изказвания и си върши работата супер професионално! С други думи скучен е за журналистите, които търсят сензации и си умират за треньори, които са цапнати в устата като Жозе и САФ
8. Да не би да е само Божинов?! Типично за повечето млади футболисти, като изкарят повечко кинти и станат известни ги удря звездоманията и спират да мислят за футбол и почват да мисля за пари, коли, жени и купони, а по този начин си прецакват кариерите и накрая остават без пари и слава, респективно и без останалите нещо, които са ми прецакали кариерата! - те това е сам да се прее*еш!
9. Явно Шмайхел е търсил ново предизвикателство и дори САФ не е успял да го убеди да остане... На този въпрос най-добре може да ти отговори точно Шмайхел.
10. Футбола е най-значителният спорт като цяло, така че няма как да не бъде гъдел за егото да те считат за най-добрият в този спорт за всички времена! Марадона и Пеле са хора с огромно его и самочувствие (при тях поне има и огромно покритие) и е нормално двамата от край време да се карат кой е по-по-най! Като цяло този тип спор на нас хората ни е заложен в ДНК-то.
Еузебио да е най-великият...
аз лично не съм съгласен.
2. За да се прави на тежкар! Нализ наеш, че най-хубавато е накрая, явно и КР го е чувал този лаф, та затова иска да излиза последен, защото си е втълпил, че е най-добрият...
3. Такъв му е характера! Има хора, които не обичат да показват емоциите си открито и ги таят в тях си, независимо дали са добри или лоши! Винаги съм се чудил на подобен тип хора, но понеже сегашната ми приятелка е такава почнах да свиквам и да ги разбирам тези хора.
4. Защото има комплекс от КР и твърдо е решил да се превърне в негово копие
5. А на какво да се радва?! Отбора му винаги тръгва с голямата кошница и винаги свършва с калъфките! Явно Венгер разбира, че вината е в него и затова винаги се мръщи, остава въпроса, кога ще му пораснат достатъчно топките, че да постъпи като мъж и да си даде оставката! Мосюто вече няма какво да даде на Арсенал и само пречи на тима с присъствието си!
6. Пас
7. Защото е скромен и възпитан човек! Дел Боске винаги се стреми да стои ИЗВЪН светлината на прожекторите, не се кара с колегите си, не прави гръмки изказвания и си върши работата супер професионално! С други думи скучен е за журналистите, които търсят сензации и си умират за треньори, които са цапнати в устата като Жозе и САФ
8. Да не би да е само Божинов?! Типично за повечето млади футболисти, като изкарят повечко кинти и станат известни ги удря звездоманията и спират да мислят за футбол и почват да мисля за пари, коли, жени и купони, а по този начин си прецакват кариерите и накрая остават без пари и слава, респективно и без останалите нещо, които са ми прецакали кариерата! - те това е сам да се прее*еш!

9. Явно Шмайхел е търсил ново предизвикателство и дори САФ не е успял да го убеди да остане... На този въпрос най-добре може да ти отговори точно Шмайхел.

10. Футбола е най-значителният спорт като цяло, така че няма как да не бъде гъдел за егото да те считат за най-добрият в този спорт за всички времена! Марадона и Пеле са хора с огромно его и самочувствие (при тях поне има и огромно покритие) и е нормално двамата от край време да се карат кой е по-по-най! Като цяло този тип спор на нас хората ни е заложен в ДНК-то.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]