Фенът на Манчестър Юн - Уеб свири дербито с Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Фенът на Манчестър Юн - Уеб свири дербито с Челси
Хауърд Уеб свири дербито, което ще реши титлата, едва ли някой се изненадва, Уеб е най-големият трансфер на Ман Ю през последните години, сега вероятно ще им донесе и титлата, Абрамович сгреши като купи Торес вместо Хауърд Уеб
Re: Фенът на Манчестър Юн - Уеб свири дербито с Челси
СПОКОИНОООО МАНЧО И С НЕГО НЕ МОГАТ ДА БИЯТ,А И ДОРИ ПРИ X СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЧЕЛСИ ЩЕ Е ШАМПИОН!
IBTL.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Осъзнайте се вече малко... и вие сте подпирани за щяло и нещяло.
Най-подкрепяните отбори от съдиите в последните години са Барселона и Манчестър Ю. Така, че от Уеб можем да очакваме всичко ...
- Neron
- Контакти:
Най лошото от всичко е че освен в България вече се забелязва тенденция за нарастване на грешките и подпиранията в големите първенства и турнири.Все повече започва да се разваля играта наречена ФУТБОЛ.Крайно време е ФИФА или поне УЕФА да се осъзнаят и да се сетят че не може 1 съдия да покрива 100 метра а в баскетбола примерно за 30 метра или не знам колко е дължината на игрището да се свири от 3ма съдии.Да съдията може да вижда ситуацията отблизо но я вижда от 1 страна ако са 2ма ще я видят много по-добре.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Neftochimic1892
- Контакти:
хаха , титила е решена преди мача 

Е това вече е върха!!!!
С жребий ли го избраха този съдия и толкова ли няма други които да поемат точно този мач??!
Мислех, че поне мача определящ шампиона ще е зрелищен и честен ама май не (дано да не изляза прав).
Иначе мисля, че всички по-силни отбори (Милан, Интер, Ливърпул и др.) са подпирани все в някой мач и от време на време и това е нормално, но за Манчестър Юнайтед и напоследък за Барселона ТОВА Е ПОСТОЯННО, ВСЕКИ МАЧ!!!
Мисля, че съдията и неговите отсъждания са определящи на около 20%-25% за една победа (успех в крайния резултат на даден двубой), но когато всеки мач в спорните ситуации се свири все за един и същ отбор и става лесно да се победи. Особено когато играят два по-равностойни отбора!!!
С жребий ли го избраха този съдия и толкова ли няма други които да поемат точно този мач??!
Мислех, че поне мача определящ шампиона ще е зрелищен и честен ама май не (дано да не изляза прав).
Иначе мисля, че всички по-силни отбори (Милан, Интер, Ливърпул и др.) са подпирани все в някой мач и от време на време и това е нормално, но за Манчестър Юнайтед и напоследък за Барселона ТОВА Е ПОСТОЯННО, ВСЕКИ МАЧ!!!
Мисля, че съдията и неговите отсъждания са определящи на около 20%-25% за една победа (успех в крайния резултат на даден двубой), но когато всеки мач в спорните ситуации се свири все за един и същ отбор и става лесно да се победи. Особено когато играят два по-равностойни отбора!!!
LIVERPOOL RULZZ
Абе вие българските фенчетата на Челси сте много смешни.От всички фенове на тоя отбор в света само вие ревете ,че съдиата щял да бъде Уеб.Отворете официялният форум на Челси и ще видите ,че никъде няма реване относно съдията.
Дооооооооооооооообре

You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder