Христо Стоичков напомни за себе си!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Христо Стоичков напомни за себе си!!!

Мнениеот smoothc » 14 апр 2011 16:43

Как ще изглежда Мадрид в този мач?
- Много е трудно да се направи прогноза на кого ще бъдат спестени силите и подобни неща.За Мадрид титлата е загубена от известно време насам. Както казах, финалът за Купата тропа на вратата, а след това предстоят два мача в Шампионската лига, които пък са още по-важни от Купата на краля. В елиминация в две срещи е много вероятно Барса да не загуби, но в един мач е различно.

Въпреки всичко можете ли да направите прогноза за двубоя на 16 април?
- Вижте, истината е, че не ми пука как ще завърши този мач. Ла Лига е спечелена. По-ясно не мога да го кажа. Ла Лига вече е спечелена, господа! Няма математика, която да промени това.

Извинявайте но Стоичков може да е велик футболист но изказванията му са еквивалентни на простотия в най-висша форма комбинирана с висша арогантност!

За Мадрид титлата е загубена от известно време насам

1.Кое е това доста време?! Година ? Месеци?...а изобщо аз никъде не съм чул а и навярно и вие- от Барса да са излезли с тезата:Ние спечелихме титлата! Или пък от Реал:Титлата е загубена край!
В елиминация в две срещи е много вероятно Барса да не загуби, но в един мач е различно

2.Дори и така да е..защо трябва да го изопачаваш..с тънкия намек че Барса ще елиминира Реал без проблеми на 1/2 финалите!!?
WTF??-Това вече е пълно неуважение към съперника и традициите особено в ШЛ на Реал!!!
Най-малкото и заради Жозе Моуриньо...защото именно с Интер елиминира Барса миналата година! А с Челси също ги отстрани през 2005!!
Извода:Моуриньо може да загуби битката през есента с 5-0!!..но като знаеш че силата му е именно в ШЛ а миналата година те е отстранил..малко уважение дори мълчание запази в конкретния случай!!..но Бай Ганьо не знае да мълчи!!

Вижте, истината е, че не ми пука как ще завърши този мач.
(за 16.4.2011)
Какво самочувствие отново....граничещо с непукизъм и обвито с неуважение дори към любимия отбор!!
За Бога цял свят чака Ел Класико ....но на Стоичков не му пука как ще завърши дори...тоест няма смисъл фенове на Реал..не се надявайте Барса ще ви победи без проблем!!! А пък вие фенове на Барса пука ли ви че Реал отново ще загуби?!?!..от нас най-великият отбор в Испания!!

Ла Лига е спечелена. По-ясно не мога да го кажа. Ла Лига вече е спечелена, господа! Няма математика, която да промени това

...Това е гвоздея на висшата простотия и Бай Ганьовщина!!! Стоичков рече Ла Лига вече е спечелена!! Вие разбрахте ли Барселона официално да е шампион в Испания?!!
Няма математика, която да промени това
....Стоичков ,Стоичков прав си няма такава математика...но има отбори които могат да променят това!!..и както футболната история познава много такива случаи на предварителни сметки и математики...много често накрая математиката им излиза през косинуса ;)
Но Стоичков явно вече е напреднал с матриала-щом научи и Английският(Сомтаймс люн...)...дано вече се е научил да брои и до 4 не до 3 както едно време :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Христо Стоичков напомни за себе си!!!

Мнениеот vaskonti » 14 апр 2011 16:48

Ицо напълно е заслужил да говори за футбол както намери за добре. Пък и какво толко е казал тук? Че е сигурен в победи на Барса! Мнението му за Мадрид е ясно от 20 години, така че...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 14 апр 2011 16:49

Преди мача Виляреал - Барса (0-1) , Мауриньо каза ,че ако Барса бият , са шампиони...

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 14 апр 2011 16:55

На всички е ясно дори на Жозе , че Ла Лига много трудно ще я спечели да не кажем почти невъзможно както и да победи Барса дори в Мадрид ! Колко еретично да изглежда той в Реал не може да забърка бетона който забърка в Интер ! Всички помним как си замина Капело от Реал ;) А в момента Реал просто не може да надиграе Барса ,а точно това трябва да направи в Мадрид ! Така , че в думите на Ицо има много истина ! Всичко видяхме какво се случи с Арсенал ! Да победиха в Лондон , но катастрофираха в Барселона ;) И Ла Лига и ШЛ са мисия Невъзможна за Реал !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 14 апр 2011 16:56

Разбрахме че не си фен на Стоичков. Твойто мнение няма да му вземе нито златната топка, нито златната обувка. Тепърва няма да заобича Реал.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 апр 2011 16:57

vaskonti написа:Ицо напълно е заслужил да говори за футбол както намери за добре. Пък и какво толко е казал тук? Че е сигурен в победи на Барса! Мнението му за Мадрид е ясно от 20 години, така че...

Брат ти или си много прост човек или личности като Стоичков са ти идоли което пък достатъчно говори за това какъв си ти!!
Та той се подиграва с Реал бе пич! ..А нима Реал е отбор за подигравка??..Отбора обявен за номер 1 на 20 век!?!Няма играч от онова златно поколение на Барса-толкова помия и обиди да е изказал срещу Реал няма просто!!
Дори легендите на Реал и Барса са отвратени от поведението на Стоичков именно заради неуважението му към самата история битката наречена Ел Класико!!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 апр 2011 17:00

stanislav89 написа:Преди мача Виляреал - Барса (0-1) , Мауриньо каза ,че ако Барса бият , са шампиони...

Брат пише се Моуриньо научете се за Бога!! Моу казал :) :) Явно си много малък за да разбереш писхологическите игри във футбола!!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 апр 2011 17:02

По-принцип винаги са ми интересни интервютата на Стоичков, най-малкото,че в тях споменава много повече думата Мадрид отколкото Барселона. :mrgreen: Тук,специално е прав, наскоро имаше една анкета в "Марка",където 85% от феновете на Реал Мадрид гласуваха,че титлата е загубена. Аз също смятам така, и този двубой ще бъде единствено за престиж. Между другото , в това интервю Ицо казва доста хубави думи за Моуриньо

- Фантастично се разбирам с него и не ме интересува, че е треньор на Мадрид. Жозе ми е показал много неща, когато бяхме в Барса, и няма да ми омръзне да казвам, че е добро момче. - Той е голям човек, добър приятел и добър професионалист, който защитава работата си, своите методи и своите футболисти. Никога не съм срещнал дори един футболист, който е бил трениран от Жозе, да говори лоши неща за него. Може да Ви харесва или не. И мен не ме обича целият свят

8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 апр 2011 17:08

smoothc написа:Брат ти или си много прост човек или личности като Стоичков са ти идоли което пък достатъчно говори за това какъв си ти!!
Та той се подиграва с Реал бе пич! ..А нима Реал е отбор за подигравка??..Отбора обявен за номер 1 на 20 век!?!Няма играч от онова златно поколение на Барса-толкова помия и обиди да е изказал срещу Реал няма просто!!
Дори легендите на Реал и Барса са отвратени от поведението на Стоичков именно заради неуважението му към самата история битката наречена Ел Класико!!

Всичко е въпрос на култура и уважение. Също така, много от футболистите на Барселона и Реал Мадрид,които играха по времето на Ицо,днес са приятели в живота и запазват много добро отношение помежду си. Докато при Стоичков, просто е липса на култура-водещ е на церемонията за "Футболист на България", той разказва някакви абсолютно дебилни вицове против Реал Мадрид-нито бяха на място, нито бяха уместни. Барселона бият 5:0, той говори за някакви перушини и повече му е в устата Мадрид отколкото Барселона. За мен лично Стоичков е най-големия и успял български футболист в историята, уважавам го за това което е постигнал, няма да забравя и колко радост донесе на цяла България в онова лудо американско лято. Но по отношение на възпитание,кутлура и някакви норми на поведение е :x :x :x
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 апр 2011 17:11

Madridist написа:По-принцип винаги са ми интересни интервютата на Стоичков, най-малкото,че в тях споменава много повече думата Мадрид отколкото Барселона. :mrgreen: Тук,специално е прав, наскоро имаше една анкета в "Марка",където 85% от феновете на Реал Мадрид гласуваха,че титлата е загубена. Аз също смятам така, и този двубой ще бъде единствено за престиж. Между другото , в това интервю Ицо казва доста хубави думи за Моуриньо

- Фантастично се разбирам с него и не ме интересува, че е треньор на Мадрид. Жозе ми е показал много неща, когато бяхме в Барса, и няма да ми омръзне да казвам, че е добро момче. - Той е голям човек, добър приятел и добър професионалист, който защитава работата си, своите методи и своите футболисти. Никога не съм срещнал дори един футболист, който е бил трениран от Жозе, да говори лоши неща за него. Може да Ви харесва или не. И мен не ме обича целият свят

8-)

Чакай малко Вики! Значи си съгласен по този начин един самозабравил се човек да говори небивалици за любимият ти отбор!!?
Та той стъпква в земята Реал с тези си изказвания унижава ги до небесата! Не знам аз ако съм от Барса ще се срамувам че велик играч легенда на отбора какъвто е Стоичков да унижава вечния съперник по този долен начин честно ти казвам!
Да си чувал примерно Боби Чарлтън или Кантона да показва толкова голямо неуважение към Ливърпул??.Не нали!?
Стоичков не само че не го обича целия свят но и в Барселона макар и късно разбраха какъв е!!

Върни се в “Футбол - Свят”