Фен тема за Жоао Жоазиньо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Фен тема за Жоао Жоазиньо

Мнениеот futbolqga » 03 апр 2011 20:59

Понеже дребното бразилче или както много от нас му викаха - Малкият Мук, наистина ми стопли сърцето с думите си за Левски, когато си тръгна, просто нямаше как да не продължа да следя развитието му.Но напоследък забелязвам, че освен че не може да се наложи в новият си отбор, той дори остава редовно извън групата.Интересно ми е някой има ли информация дали това се дължи на контузия или просто не попада в сметките на треньора?Ако е второто, то дали новият му отбор няма да гледа да се отърве от него - доколкото виждам разполагат с доста сериозни ресурси и едва ли ще се тюхкат много за нашият Жо?Според мен ако през лятото си го върнем това би бил страхотен трансферен удар поради няколко причини:
1 - цената му ще падне доста след толкова време извън групата
2 - няма да има нужда от приспособяване към отбора, тъй като той израстна в този тим, а и не е бил за дълго далеч от него
3 - в момента в Левски няма нито едно качествено крило, а класата на Жо си е неуспорима
4 - няма да ни се налага да търсим нов играч на този пост и да треперим от следващия Слори/Матондо
5 - Жо си е истински Левскар и поне аз го приемам като наше момче, наша юноша

Как мислите, има ли такъв вариант изобщо или просто съм се размечтал прекалено?

Shashmaizera
Контакти:

Re: Фен тема за Жоао Жоазиньо

Мнениеот Shashmaizera » 03 апр 2011 21:10

След този пост сигурно ще бъда нападнат от много хора ,но лично аз не желая да си го върнем.Вярно по-добър е от всички други крила с които разполагаме в момента ,но става само за нашето първенство и срещу слаби противници в европа.Видя се ,че срещу Спортинг и Лил му беше много трудно.Ясно се вижда ,че в Левски беше достигнал тавана на своето развитие ,по-добре да поиграе 2-3 години в Русия където дори и резерва ще израстне повече отколкото в мачове срещу Монтана и т.н.Тогава ако се върне ще е все още млад и повярвай ми по-добър.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 апр 2011 21:14

фен тема за играч в Русия бразилец :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 апр 2011 21:15

shotgun blues написа:фен тема за играч в Русия бразилец :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Невинен съм - някой модератор смени заглавието :lol:

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 03 апр 2011 22:26

Продажбата на Жо беше някаква машинация на Батков.Може би мустака дължеше някакви пари някъде на някого и си изми ръцете със нашият любимец.Поне за сега не мисля че Батков може да върне Жо на Герена.Но това е задължително колкото може по бързо.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 апр 2011 23:51

Истината е,че в отбора на Краснодар много трудно ще се наложи Жоазиньо в този отбор има много класни играчи.Неслучайно днес направиха 1-1 с ЦСКА Москва като гости.И са в челните места на Русия заедно със съгражданите от Кубан Краснодар.Дори и Волга Нижнийновгород които бяха много близко до привличането на Спас Делев почнаха силно сезона.Само ще посоча един Резултат Волга-Динамо Москва 3-0. ;)

Пъреството на Русия е много силно.Доказаха го и резултатите досега.Миналия кръг Кубан-Спартак Москва 3-1 видяме какво правят Спартак Москва и как отстраниха Аякс.

Анжи Махачкала-Рубин Казан този кръг 1-0.

Много яко първеснтво е Руското! 8-)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
batмanlive

Мнениеот batмanlive » 04 апр 2011 08:41

БИХ се радвал Жо да се завърне в Левски,имаше някой пропуски в играта си,но в сравнение с тези които са сега в отбора си е поне две класи над тях
КАРТОФА,ПЕРУКАТА,ДЖУДЖЕТО И КАПИТАЛИЗМА ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 04 апр 2011 10:46

Вижте колко сте смешни...направихте му фен тема когато е далеч от България чак в Русия ,а когато беше в Левски не му направихте тема...тая тема и давам 4-5 дни и вече ще бъде АУТ

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 апр 2011 18:50

Deluxx написа:Вижте колко сте смешни...направихте му фен тема когато е далеч от България чак в Русия ,а когато беше в Левски не му направихте тема...тая тема и давам 4-5 дни и вече ще бъде АУТ

Всъщност замисълът на темата е далеч от това да се превърне във фен тема, но някой модератор по навик си я преименува и я премести в друг раздел.Искаше ми се да се обсъди евентуално завръщане на Жо в ЛЕВСКИ, а темата от форума на Левски беше преместена в раздел Футбол-Свят ... е не я разбирам тая логика.

Върни се в “Футбол - Свят”