Нови стадиони за английските отбори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mirodes
Контакти:

Нови стадиони за английските отбори

Мнениеот mirodes » 11 фев 2011 19:41

Днес стана известно,че Уест Хям са предпочетени пред Тотнъм да играят на Олимпийския стадион в Лондон.Щ е бъде н амален капацитета му на 60 хиляди места и оставена атлетическатата писта. Освен тях също така Ливърпул, Челси,Тотнъм и Евертън планират в близко или далечно бъдеще нови стадиони. Ин тересно ми е някой има ли информация кои други отбори в Англия планират нови стадиони.Знам че Фулъм и Чарлтън имаха такива планове,но май пропаднаха засега.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Нови стадиони за английските отбори

Мнениеот Frankie Lampard » 11 фев 2011 19:49

Имаше една статия в уикипедия за плановете на всички отбори какво да правят с сегашните си стадиони, дали планират строеж на нов и т.н...След малко ще опитам да ти го намеря, на мен ми беше интересно...Почти всички отбори от ВЛ искат да увеличат капацитети на стадионите си, но на някой от тях е невъзможно, заради архитектура около стадиона (Челси,Ливърпул), други не могат, защото самия стадион не го позволява (Ман Ю ) и т.н...Ако го намеря ще го постна...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 фев 2011 19:52

При Юнайтед няма никакъв проблем, дори имаше планове за още едно разширяване до към 90 000 ако не се лъжа. Поне такава информация се въртеше в медиите преди доста време. При Ливърпул сегашните собственици загатнаха, че по-скоро ще правят масивно разширяване отколкото да се преместят във Stanley Park.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 11 фев 2011 19:55

Защо ние немислим за нови стадиони...ЦСКА уж щяха да правят нов стадион,но нещо не стана.

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 11 фев 2011 19:57

Deluxx написа:Защо ние немислим за нови стадиони...ЦСКА уж щяха да правят нов стадион,но нещо не стана.

В Англия хората разширяват защото печелят после от това,защото стадионите са пълни.Тук няма никакъв смисъл от нови стадиони при положение,че на мачове ходят по 3-4хиляди човека а останалите си чешат топките пред телевизора и коментират по форумите ;)

Потребителски аватар
rosenpetkov
Контакти:

Мнениеот rosenpetkov » 11 фев 2011 19:58

wolf написа:При Юнайтед няма никакъв проблем, дори имаше планове за още едно разширяване до към 90 000 ако не се лъжа. Поне такава информация се въртеше в медиите преди доста време. При Ливърпул сегашните собственици загатнаха, че по-скоро ще правят масивно разширяване отколкото да се преместят във Stanley Park.

Трафорд днес
Бъдещите планове за увеличаване капацитета на стадиона са свързани с разширяването на южната трибуна. Реализирането на подобен проект, обаче, би било изключително трудно, заради ограниченото пространство около стадиона. Близката железопътна линия може да бъде преместена, за това е нужно клубът да закупи поне 50% от близките къщи и да ги разруши. Все пак дългосрочният план за резширяването на стадиона остава с реконструирането на южната трибуна в стил, подобен на северната, със запълнени ъгли, което ще означава капацитет от повече от 96 000 седящи места[1].

Източник bg.wikipedia.org
Нефтохимик (Бургас)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 фев 2011 20:10

wolf написа:При Юнайтед няма никакъв проблем, дори имаше планове за още едно разширяване до към 90 000 ако не се лъжа. Поне такава информация се въртеше в медиите преди доста време. При Ливърпул сегашните собственици загатнаха, че по-скоро ще правят масивно разширяване отколкото да се преместят във Stanley Park.

Колега точно за Манчо е проблем, защото зад стадиона минава ЖП линия и трябва да се измести трасето и. Така че се лъжеш :roll:

Иначе не е лошо, в Англия да си построят по- добри стадиони всички отбори. Добър пример са Арсенал, МС, има и други сигурен съм.
Последна промяна от MCMXIII на 12 фев 2011 08:25, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 11 фев 2011 20:24

Английския футбол затова и е номер 1 в света.Никъде другаде стадионите не се запълват до краен предел.Сравнението с Италия е потресаващо. Ювентус има по 18 хиляди души посещаемост ,Лацио по 20 хиляди.Само Интер и Милан имат малко по-висока посещаемост.Лично аз съм невероятно впечатлен как отбор като Уест Хям иска да играе на 60 хиляден стадион .А за Олд Трафорд съм сигурен че и 100 хиляден да стане пак ще се напълни.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 фев 2011 20:27

Като фен на Ливърпул наистина не съм се интересувал особено от тях, но си прав грешката е моя ;) mirodes нека ти напомня, че в Бундеслигата празен стадион няма, имат 4 кръга по-малко и доста по-висока обща посещаемост от Висшата лига. Освен това почти всички са на страхотно ниво и на не повече от 10-15 години.

Върни се в “Футбол - Свят”