Слаб отбор ли са всъщност Бате Борисов?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kokich1981
Контакти:

Слаб отбор ли са всъщност Бате Борисов?

Мнениеот kokich1981 » 11 дек 2008 12:40

Много ми е чудно какво ще кажат сега чорбарите за Бате Борисов? Та нима Левски е по-силен от Ювентус, за да се срамува,че е отпаднал от тях? Явно, че не са чак толкова зле, не бих казал, че правят нещо смилено, то срещу нас направо нищо не играха...Но като гледах вчера какво правят срещу Ювентус... Аз поне си мисля, че прасетата поне малко ще си запушат устите.

Kasperle
Контакти:

Re: Слаб отбор ли са всъщност Бате Борисов?

Мнениеот Kasperle » 11 дек 2008 12:58

Кокич, цесекарите никога не са твърдяли, че БАТЕ е слаб отбор. Напротив - че са слаби, селяни и са от измислена държава твърдяха левскарите. А че БАТЕ е в пъти по-силен от административния участник, се видя и в преките двубои, не знам защо си чакал мача с Юве.
Изображение

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 11 дек 2008 13:04

Отдавна бях писал във форума,че БАТЕ не са чак толкова слаби,ама червените фенчета са неспасяеми,те се кефят на всяка наша загуба и това е...А в ШЛ се видя какви трудности имаха с тях и трите отбора в групата на смъртта.Естествено,че не можем да се сравняваме нито с РЕАЛ,ЮВЕНТУС или пък със ЗЕНИТ,какво да се прави,ние тогава ги надиграхме,но това е ФУТБОЛА,понякога не по-добрия печели,особенно в евротурнирите....

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 11 дек 2008 13:08

kokich1981 написа:Много ми е чудно какво ще кажат сега чорбарите за Бате Борисов? Та нима Левски е по-силен от Ювентус, за да се срамува,че е отпаднал от тях? Явно, че не са чак толкова зле, не бих казал, че правят нещо смилено, то срещу нас направо нищо не играха...Но като гледах вчера какво правят срещу Ювентус... Аз поне си мисля, че прасетата поне малко ще си запушат устите.

Абе ти не си в час.ак може да сравняваш вчерашния мач с тоя с левски?БАТЕ си е един измислен от всякъде отбор който не само левски ,а и много други български отбори имащи претенций за нещо въобще ,трябва да ги бият където ги хванат.То ако се кара потая логока,ако Ювентус вземе купата направо до ви я донесът на герена.Такива изказвания може да прави само човек който изобщо няма нищо общо с футболната игра или някое дете от четвърти клас, синьо искърско говедо!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 11 дек 2008 13:10

Kasperle написа:Кокич, цесекарите никога не са твърдяли, че БАТЕ е слаб отбор. Напротив - че са слаби, селяни и са от измислена държава твърдяха левскарите. А че БАТЕ е в пъти по-силен от административния участник, се видя и в преките двубои, не знам защо си чакал мача с Юве.

Къде си видял в директните мачове м/у Левски и БАТЕ, че са по-силни от Левски. Изобщо няма такова нещо, погледни мача в София и в Беларус да видиш колко е владението на топката, головите положения и всички други компоненти, та говориш глупости,че БАТЕ са ни надиграли. АБСОЛЮТНО ЛЕВСКИ БЕШЕ С КЛАСА НАД БАТЕ И ЖИЛИНА И САМО НЕУМЕНИЕТО НА НАПАДАТЕЛИТЕ ДА ВКАРВАТ ГОЛОВЕ И КЪСМЕТА НИ ПОПРЕЧИ ДА ГИ ОТСТРАНИМ, В НИТО ЕДИН ОТ 4-ТЕ МАЧА НЕ БЯХМЕ НАДИГРАНИ НИТО ОТ БАТЕ, НИТО ОТ ЖИЛИНА. Пишете съвсем ваши измислици, така че не се излагайте повече по форумите.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 11 дек 2008 13:13

бате не е слаб отбор, се едно феновете на киево и удинезе, преди 4 години да се бяха питали къв отбор е левски. бате имат хъс да се доказват, а ние имаме на гол гъз бъз. за кво ви е мнение от прасета, на евросвекърви ли да се доказваме. за тях евротурнирите са като "дързост и красота" - нещо дето гледаш докато миеш чиниите и си спомняш побоя нанесен от съпруга ти (за ролята - сашо томов или мишел платини) от предната вечер. и отвреме навреме подсмърчаш и преглъщаш горчиви сълзи докато си спомняш за хубавите времена с хайдук (кула)... виж от жилина ме е срам, че паднахме. и не излизайте с номерата че бият вила насред бирмингам, когато о'нийл излиза с 3тия състав.

Левски-София-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-София-1914 » 11 дек 2008 13:15

БАТЕ СА НАЙ-СЛАБИЯ ОТБОР В ЦЯЛА ЕВРОПА!
НЯМА КВО ДА СЕ ОПРАВДВАМЕ!
ТО СЕ ВИЖДА,КАКВИ КЪСМЕТЛИЙ СА,ЦЯЛ МАЧ 10 ЧОВЕКА ОТЗАД И КАКВОТО СТАНЕ,КУР ЗА ТЕХ.
НИЕ ПОНЕ ИГРАЕХМЕ НЕЩО В ГРУПИТЕ,ИЛИ ПОНЕ СЕ ПРОБВАХМЕ..

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 11 дек 2008 13:24

sedem_!_dva написа:
Kasperle написа:Кокич, цесекарите никога не са твърдяли, че БАТЕ е слаб отбор. Напротив - че са слаби, селяни и са от измислена държава твърдяха левскарите. А че БАТЕ е в пъти по-силен от административния участник, се видя и в преките двубои, не знам защо си чакал мача с Юве.

Къде си видял в директните мачове м/у Левски и БАТЕ, че са по-силни от Левски. Изобщо няма такова нещо, погледни мача в София и в Беларус да видиш колко е владението на топката, головите положения и всички други компоненти, та говориш глупости,че БАТЕ са ни надиграли. АБСОЛЮТНО ЛЕВСКИ БЕШЕ С КЛАСА НАД БАТЕ И ЖИЛИНА И САМО НЕУМЕНИЕТО НА НАПАДАТЕЛИТЕ ДА ВКАРВАТ ГОЛОВЕ И КЪСМЕТА НИ ПОПРЕЧИ ДА ГИ ОТСТРАНИМ, В НИТО ЕДИН ОТ 4-ТЕ МАЧА НЕ БЯХМЕ НАДИГРАНИ НИТО ОТ БАТЕ, НИТО ОТ ЖИЛИНА. Пишете съвсем ваши измислици, така че не се излагайте повече по форумите.

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ,ДВАТА ОТБОРА ОТ БЕЛОРУС И СЛОВАКИЯ СТОЯХА ПО-ГРАМОТНО НА ТЕРЕНА ОТ ГОВЕДАТА,КОИТО ДЕМОНСТРИРАХА САМОЧУВСТВИЕ САМО ПРЕД МЕДИИТЕ.ВЛАДЕЕНЕТО НА ТОПКАТА ОЩЕ НИЩО НЕ ЗНАЧИ.ВАЖНОТО Е ДА МОЖЕШ ДА ПРАВИШ НЕЩО С НЕЯ.ДА Я ВКАРВАШ,ДА РЕЧЕМ.ВИДЯ СЕ,ЧЕ ГОВЕДАТА И ДУЗПА НЕ ВКАРАХА,ДАЖЕ.ТАКА,ЧЕ ПРЯКОРЪТ ЕВРОИДИОТИ ВИ ОТИВА И ПРИЛЯГА ИДЕАЛНО.БАТЕ НАПРАВИХА РАВЕН В МАЧ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.ТОВА Е.НЕ СИ МИСЛЕТЕ,ЧЕ ВИ Е РИТНАЛ КОН.МАГАРЕ Е... :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 11 дек 2008 13:35

popaj написа:
sedem_!_dva написа:

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ,ДВАТА ОТБОРА ОТ БЕЛОРУС И СЛОВАКИЯ СТОЯХА ПО-ГРАМОТНО НА ТЕРЕНА ОТ ГОВЕДАТА,КОИТО ДЕМОНСТРИРАХА САМОЧУВСТВИЕ САМО ПРЕД МЕДИИТЕ.ВЛАДЕЕНЕТО НА ТОПКАТА ОЩЕ НИЩО НЕ ЗНАЧИ.ВАЖНОТО Е ДА МОЖЕШ ДА ПРАВИШ НЕЩО С НЕЯ.ДА Я ВКАРВАШ,ДА РЕЧЕМ.ВИДЯ СЕ,ЧЕ ГОВЕДАТА И ДУЗПА НЕ ВКАРАХА,ДАЖЕ.ТАКА,ЧЕ ПРЯКОРЪТ ЕВРОИДИОТИ ВИ ОТИВА И ПРИЛЯГА ИДЕАЛНО.БАТЕ НАПРАВИХА РАВЕН В МАЧ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.ТОВА Е.НЕ СИ МИСЛЕТЕ,ЧЕ ВИ Е РИТНАЛ КОН.МАГАРЕ Е... :twisted: :twisted: :twisted:

Аз съм написал всичко, но ти явно не четеш, а прочиташ през редовете и това което ти изнася. Имахме повече ГОЛОВИ ПОЛОЖЕНИЯ от БАТЕ и Жилина, те БАТЕ даже нямаха, не само повече владение на топката, НО НАПАДАТЕЛИТЕ КАТО НЕ МОГАТ ДА ВКАРВАТ ГОЛОВЕ И НЯМАШ КЪСМЕТ СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА. А ЧЕ СТОЯХА ГРАМОТНО НА ТЕРЕНА ТОВА СЕ ВИДЯ И В СНОЩНИЯ МАЧ В ТОРИНО И В МАЧА НА ЖИЛИНА С/У АСТЪН ВИЛА. НЕ Е ВЯРНО ЧЕ ТАЗИ ТОЧКА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ТОВА Е АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ, ЗАЩОТО ТАМ ИГРАЯТ ЗА ПАРИ, ВСЯКА ТОЧКА Е ПАРИ И ЗАЩО ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЮВЕ ДА НЕ БИЯТ БАТЕ И ДА СИ РАЗДЕЛЯТ 350000 ЕВРО ПРИ ПОБЕДА, ТАКА ЧЕ НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ,ЧЕ МАЧА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.
NON MOLLARE MAI

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 11 дек 2008 13:36

Дам за мен са слаб отбор , гледах и двамата мача с Левски и смея да твърдя :
Бате Борисов - СЛАБАК !!! Просто Левски бяха по-слаби или както вие левскарите казвате (не цитирам всички) "Нямахме късмет"

Видяхме Юве срещу (де)Белия балет ... 2-1 и 0-2 биха ... и как смятате , че едно селско отборче , като Бате ли не може да бият ? :D
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Върни се в “Футбол - Свят”