Знам че няма абсолютно никакъв смисъл , но просто искам да си изкарам яда на тези гадни типове които откраднаха възможността на изстрадалия български фен да гледа хубав футбол.Да става въпрос за гадините от TV7 ли, Sport 7ли, която и 7-ца да е които толкова биха тъпана че ще правят нещо голямо с този спортен канал че и пари мислеха да искат за него.Сега обаче фактите говорят че се мъча като грешен дявол да видя топката на Реал Мадрид - Севиля защото от нета това може да се види.Но все пак ще гледам защото макар и качеството да е бъгаво мача е класика.Не толкова като резултат а като изпълнения и красива игра.Игра която всеки обичащ футбола унас трябва да види.Е има обаче и "резачки" (до колкото знам дали гъза си на турци са взели въпросните "телевизии") които ни карат да гледаме с три чифта очила такива спектакли за да видим горе долу какво става на терена.А иначе други разни си дават португалско,руско,холандско и всякакви там средни първенства.Халал да им.
ВЪН РАСИСТИТЕ ОТ "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" !!!
За престъплението с феновете обичащи хубавия футбол...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- magnolia_89
- Контакти:
Re: За престъплението с феновете обичащи хубавия футбол...
Добре е че има и такива хора , които наистина разбират от истински футбол . Че испанското първенство е най-качествено не трябва да се спори - това е ФАКТ . Но за съжаление има хора ( дали са хора е друг въпрос ) на които им е все едно какво искат хората ценящи красивия и атрактивен футбол в Примера . Наистина много ме е яд , но какво да се прави - тя цялата ни държава е на този хал

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: За престъплението с феновете обичащи хубавия футбол...
Вие досега не разбрахте ли,че не е важно кое първенство е интересно и кое е гледано.Важно е кое е най-евтино,кой всъщност му пука какво искат зрителите...
Защо не се дава немското футболно първенство по никоя телевизия,а се дава суперинтересното Бразилско първенство,за което в интерес на истината не съм чул някой в България да се интересува.Всъщност защо ли се питам...защото е евтино!За съжаление подобна тенденция стана факт и в Шампионската Лига,където все по-често ставаме свидетели на непредсказуеми мачове като Манчестър Юнайтед-Селтик,РОМА-БОРДО(!),Челси-Клуж и тн и тн...защото е по-евтино!!!
Защо не се дава немското футболно първенство по никоя телевизия,а се дава суперинтересното Бразилско първенство,за което в интерес на истината не съм чул някой в България да се интересува.Всъщност защо ли се питам...защото е евтино!За съжаление подобна тенденция стана факт и в Шампионската Лига,където все по-често ставаме свидетели на непредсказуеми мачове като Манчестър Юнайтед-Селтик,РОМА-БОРДО(!),Челси-Клуж и тн и тн...защото е по-евтино!!!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !