УЕФА готова с промените в правилника си за евротурнирите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

inspektor
Контакти:

УЕФА готова с промените в правилника си за евротурнирите

Мнениеот inspektor » 27 дек 2010 16:17

Шефът на УЕФА Мишел Платини сподели за goal.com, че европейската футболна централа е готова с очакваните промени в правилника за провеждане на турнирите под егидата й.

Въвежда се нов ред за точкообразуване в турнирите на Шампионска лига и Лига Европа. Точки ще се дават само за мачове, играни напролет. Мачове, играни наесен, зима или лято, няма да се признават за официални. Друга новост е, че ще се удвояват точките на всеки отбор, успял да напълни националния си стадион на домакински мачове от евротурнирите.

За начало на футболната статистика и история се счита пролетта на 2006-та година. Периодът преди това се счита за невалиден и позоваването на събития от този период ще се наказва с цялата строгост на закона.

Забранява се продажбата на футболисти в държави, различни от Турция и Израел.

Промените ще влязат в сила със задна дата, считано от пролетта на 2006-та година.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: УЕФА готова с промените в правилника си за евротурнирите

Мнениеот Frankie Lampard » 27 дек 2010 16:19

По-голяма глупост не бях чувал досега.Тоя глупак Платими няма ли кой да го разкара,кви са тия глупости,по дяволите.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 дек 2010 16:22

inspektor написа:Шефът на УЕФА Мишел Платини сподели за goal.com, че европейската футболна централа е готова с очакваните промени в правилника за провеждане на турнирите под егидата й.

Въвежда се нов ред за точкообразуване в турнирите на Шампионска лига и Лига Европа. Точки ще се дават само за мачове, играни напролет. Мачове, играни наесен, зима или лято, няма да се признават за официални. Друга новост е, че ще се удвояват точките на всеки отбор, успял да напълни националния си стадион на домакински мачове от евротурнирите.

За начало на футболната статистика и история се счита пролетта на 2006-та година. Периодът преди това се счита за невалиден и позоваването на събития от този период ще се наказва с цялата строгост на закона.

Забранява се продажбата на футболисти в държави, различни от Турция и Израел.

Промените ще влязат в сила със задна дата, считано от пролетта на 2006-та година.

Добри неща си съчинил.Особено забраната за продажби на футболисти в различни страни от Турция и Израел :lol: бива те за ***
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 дек 2010 16:23

Frankie Lampard написа:По-голяма глупост не бях чувал досега.Тоя глупак Платими няма ли кой да го разкара,кви са тия глупости,по дяволите.

Според мен глупакът е този дето си мисли, че ще му повярваме на пуснатата тема! Забраняват се трансферите в страни различни от турция и Израел :shock: :lol: :lol: :lol:
Много оригинално :lol:

graveworm
Контакти:

Мнениеот graveworm » 27 дек 2010 16:23

ХАХАХААХА Е това е най-голямата глупост на деня! Автора печели златна малинка :mrgreen:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 дек 2010 16:28

runnersa написа:
Frankie Lampard написа:По-голяма глупост не бях чувал досега.Тоя глупак Платими няма ли кой да го разкара,кви са тия глупости,по дяволите.

Според мен глупакът е този дето си мисли, че ще му повярваме на пуснатата тема! Забраняват се трансферите в страни различни от турция и Израел :shock: :lol: :lol: :lol:

Или пък мачовете през есен,лято няма да се считат за официални :lol: При напълнен стадион ще се удвояват точките :lol:
Поне чувство за хумор има човека !!! :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 27 дек 2010 16:31

Еххх Франки Франкииии :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 27 дек 2010 16:32

Темата ме развесели! Браво на автора! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 27 дек 2010 16:32

Цъкнах с интерес темата,а то какво се оказа- свободно съчинение. Разбирам шегата с Турция и Израел,но това за точките напролет- Литекс и Левски го направиха по веднъж и толкова . А ако тимът не играе на националния стадион ?!?

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 27 дек 2010 16:33

Santiago Munezz написа:
runnersa написа:

Или пък мачовете през есен,лято няма да се считат за официални :lol: При напълнен стадион ще се удвояват точките :lol:
Поне чувство за хумор има човека !!! :lol: :mrgreen:

Човека ви даде подсказка, че става дума за първоаприлска; НО - май усетихте бъзика с историята на най-любимия български отбор - и веднага го обявихте за тъп.....

Върни се в “Футбол - Свят”