Майкъл Шийлдс, Ливърпул и ЦСКА!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Майкъл Шийлдс, Ливърпул и ЦСКА!!!
Много ме дразнят феновете на Ливърпул с тоя английски престъпник(доказано по безспорен начин) Майкъл Шийлдс. НО нещо ме дразни повече - пасивността на феновете на ЦСКА, които подкрепят горещо отбора на Ливърпул и сами се хвалят колко са близки с техните ултраси като манталитет,поведение и прочие. Защо мълчите, господа??? Английското леке се опита да убие български гражданин, като никога беше наказан от съда, вашите дружки се мятат да го защитават, а вие мълчите като риби!!!Не бива така!Ще ви дам личен пример. Аз съм заклет фен на Лацио, кефят ме и феновете и отбора...Но ако се случи нещо подобно от тяхна страна ще им проглуша ушите,ще им направа живота черен!без да се замисля!!!Защото да съм българин е най-важното за мен. И да защитавам българското със зъби и нокти...Така,че моля ви, бъдете малко повече родолюбци!!!
Re: Майкъл Шийлдс, Ливърпул и ЦСКА!!!
Не ми е ясно фен на чорбата какво прави във форума на Левски!?

OOOOOOOO JILINAAAAA VZEMI BATE I ELAAAAAAAAAA......................
Абе БАТЕ акогато вие сами се избихтестава въпрост за Младен бог даго прости,какво направихте . Излязохте с пуснете Чочо или как се казваше на герена. Е това какво е пълна простотия.Когато стана инцидента с Гергана всички скочиха за нея. И този тип никога няма да седне в сектор Г. Така че не говорете глупости.
а мен не ми е ясно кво маика си търси подуянско ГОВЕДО кат тебе тука, синия цървул ти си си срам за нацията бе абдал
към автора на темата :
добре да видим кво ще направиш с онези фенове които обърнаха българското знаме и го запалиха пред очите на 40 000 българи.
добре да видим кво ще направиш с онези фенове които обърнаха българското знаме и го запалиха пред очите на 40 000 българи.
ВЪН ЛЕфсКИ ОТ А ГРУПА
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!!
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!!
Тихо дядо си подръпна
внуче малко, за ръка
- Дядо Гонзо, я кажи ми
"ВЕЧНО ВТОРИ!ДОКОГА!?!"
- Ще ти кажа мило внуче,
туй левскарска е съдба!
- ВЕЧНО ВТОРИ ЩЕ СМЕ НИЕ
ЩОТО ИМА ЦСКА
внуче малко, за ръка
- Дядо Гонзо, я кажи ми
"ВЕЧНО ВТОРИ!ДОКОГА!?!"
- Ще ти кажа мило внуче,
туй левскарска е съдба!
- ВЕЧНО ВТОРИ ЩЕ СМЕ НИЕ
ЩОТО ИМА ЦСКА
Абе защо си серем хубавия форум с такива глупави теми
и тука некви мекерета да си изливат комплексарщината 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !