На кой английски футболен клуб сте фен и защо?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
На кой английски футболен клуб сте фен и защо?!
Здравейте. Аз съм фен Нотингам Форест,ако ме помните бях направил тема за Чемпиъншип,но за съжаление нямах възможност да влизам след това.
Понеже съм голям маняк на тема английски футбол ми стана доста интересно да разбера на кой английски отбор сте фен и как му станахте фен. Няма значение от коя дивизия Лига 1,2 Чемпиъншип, Висшата Лига! Важното е да сте фенове на английският футбол. И още от сега искам да кажа,че не искам да създавам напрежение между феновете на различните лиги! Просто искам да видя мененията на хора които са фенове на английските дивизии и мачове нищо повече. Силно се надявам да стане интересна тема!

Re: На кой английски футболен клуб сте фен и защо?!
От малък в Англия съм фен на Ман Юнайтед както казват някой просто съдба! 

.
Последна промяна от Bullseye на 14 яну 2014 23:42, променено общо 1 път.
Bullseye написа:Фен съм на Юнайтед - първия мач който бегло си спомням беше финала им през 1999г. с Байерн.Иначе от по-малките отбори симпатизирам на Нотс Каунти.
Аз си го спомням по-сериозно уникален завършек едва ли скоро ще се повтори в финал на ШЛ

- fabregas_949
- Контакти:
Фен съм на Арсенал от началото на 2006 година. Просто в един скучен следобед пуснах телевизора и докато менках каналите попаднах на техен мач с Фулъм и страшно много ми хареса как играят. Останалото е история. 

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- Captain Stottlemeyer
"Арсенал" е единственият английски клуб, който ми е симпатичен. Играят много освободено и интелигентно, може би една от причините е Арсен Венгер - най-интелигентният футболен треньор, когото познавам.
Иначе, извън България симпатизирам на "Байерн" - Мюнхен и отчасти на "белия балет" от Мадрид.

Иначе, извън България симпатизирам на "Байерн" - Мюнхен и отчасти на "белия балет" от Мадрид.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- slash1912
- Контакти:
Фен съм на Ливърпул от 1990 г.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=11MQnQ8QjJs&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=11MQnQ8QjJs&feature=related[/youtube]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
- Контакти:
ARSENAL !!!!
просто няма как да се забравят тези футболни гений като Анри , Овемарс , Беркамп , Виера и т.н и т.н лекотата и финеса с които играят ме прави много щастлив
може би след барса арсенал играе най - привлекателният и атрактивен футбол 
просто няма как да се забравят тези футболни гений като Анри , Овемарс , Беркамп , Виера и т.н и т.н лекотата и финеса с които играят ме прави много щастлив

-
- Контакти:
WEST HAM UNITED!!!Отбор средна класа,но с голяма школа.Доста от големите имена във футбола в Англия са тръгнали именно от Болейн Граунд!
P.S.:Лесно е да си фен на голям отбор,но по-сладко е да подкрепяш малък тим,който ти дава тръпката на истинския футбол!
P.S.:Лесно е да си фен на голям отбор,но по-сладко е да подкрепяш малък тим,който ти дава тръпката на истинския футбол!
От онзи паметен мач за финала на ШЛ през 2005година съм фен на Ливърпул с едно малко изключение за един известен период,когато Барселона с Роналдиньо в своите редици правеше магия по футболните терени.А ако трябва да спомена и други отбори,които са ми симпатични то това ще са Нотингам Форест и Саутхемптън/хямптън (никога не съм бил сигурен кое от двете е).Иначе други отбори от други държави не признавам.Нито Ювентус,Реал Мадрит,Интернационале или който и да е.Фен съм на Ливърпул и Левски и такъв и ще си остана.