Гледам в един от водещите спортни сайтове новината, че днес започва третото европейско първенство по плажен тенис. Навярно този абсурден вид спорт не е единствения затова отварям тема в която да предлагате най абсурдните спортове, които сте чували или такива, които виреят в страни, които нямат никакви традиции в тях. Ето моите топ 3:
1.Плажен тенис
2.Хокей на трева
3. Има един с едни кошнички си подхвърлят една топка и тя трябва да попадне в тях (кошничките). Не знам как се казва точно.
Може разбира се да прибавим и хокей на лед в България и бейзбол в България.
Абсурдни спортове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Абсурдни спортове
От кога пък хокея на трева е ансурден спорт???
лакрос е това, за което питаш
лакрос е това, за което питаш
[center]
[/center]

-
man_united_fen написа:Кърлинг![]()
Абсолютно !
Немога да се начудя, как е възможно въобще, някой да прави подобни неща на ледена площадка ! ...

=================================================================================
# 2. Скуош
# 3. Поло-то също е страшно абсурден спорт за мен ...
А да, и "спортното" ходене ! !
Това си е - живо тичане в тръст ..... ама за гейове ! ! !
Последна промяна от THE G.A.M.E на 10 сеп 2010 16:58, променено общо 2 пъти.
Аз не разбирам как така казвате ,че един спорт е абсурден без да сте го гледали?
cska_90 написа:Сумо,джудо,ръгби,борба,моторните спортове и всички американски спортове!!
Хм, а ти някога правил ли си си труда да ги гледаш тези спортове, че ги мислиш за абсурдни ? Питам, защото аз съм голям фен на американския футбол и бейзбола ?
Колкото до темата, за мен всички спортове със състезания и автомобили са абсурдни - Формула 1, ралита и прочие...
- bai Momchil
- Контакти:
man_united_fen написа:Кърлинг![]()
Кърлинга е супер як спорт. Тва че не го разбираш не го прави абсурден.
Женските щанги и борба са абсурдни спортове и жалкото е че само в тях взимаме медали.
Гуу написа:cska_90 написа:Сумо,джудо,ръгби,борба,моторните спортове и всички американски спортове!!
Хм, а ти някога правил ли си си труда да ги гледаш тези спортове, че ги мислиш за абсурдни ? Питам, защото аз съм голям фен на американския футбол и бейзбола ?
Колкото до темата, за мен всички спортове със състезания и автомобили са абсурдни - Формула 1, ралита и прочие...
Еми не ми харесват!!

За ралитата съм съгласен!!

Стрелба с лък 

Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,