Марио Балотели вече е играч на Ман Сити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Barona

Марио Балотели вече е играч на Ман Сити

Мнениеот Barona » 26 юли 2010 16:43

Италианският нападател на Интер Марио Балотели вече е подписал договор с Манчестър Сити и ще премине официално в английския отбор през тази седмица, съобщиха италианските медии.

Според информациите, Балотели е направил прощално парти в Милано през уикенда и остава единствено Интер и Сити да доуточнят подробностите по преминаването му.

"Газета Дело Спорт" съобщи, че нападателят ще подпише договор за пет години, според който ще получава по четири милиона евро на сезон, докато сумата, за която той преминава в Сити е 30 милиона евро, която може да набъбне на 35 при добро негово представяне в новия му тим.

Вестникът добави, че Балотели ще се присъедини към съотборниците си в сряда, тъй като и двата отбора са на предсезонни турнета в САЩ. Нападателят дори може да играе за Сити срещу Интер в контролата между двата тима в събота в Балтимор.

Балотели имаше проблеми с дисциплината в Интер от доста време, макар да е смятан за един от най-големите таланти в Италия.

Манчестър Сити продължава с големите трансфери.Балотели е изключителен нападател,а двамата с Адебайьор ще мачкат в атака.Селекцията им е доста здрава отново.Много ми е любопитно да ги вида как играят в момента. 8-)
[center]Изображение[/center]
[center] Животът е заем, а не подарък.[/center]

Потребителски аватар
baltimore

Re: Марио Балотели вече е играч на Ман Сити

Мнениеот baltimore » 26 юли 2010 16:47

Много ми е интересно дали ще се сработят играчите. Смятам да следя всеки мач на Сити.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 26 юли 2010 16:47

Не е на 100% сигурно все още..но да на там отиват нещата!

Потребителски аватар
Barona

Мнениеот Barona » 26 юли 2010 16:50

durex написа:Не е на 100% сигурно все още..но да на там отиват нещата!

Почти сигорно е.Сити просто стават малко по-малко голям отбор,но Манчини няма да се задържи дълго там.Ще го разкарат арабите.
[center]Изображение[/center]
[center] Животът е заем, а не подарък.[/center]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 26 юли 2010 16:52

:) И тази година ще има големи циркове. Убеден съм, че Ман Сити отново ще изядат голямата тръба. Никой отбор купувал така на поразия не е имал някакви успехи. Трябва търпение, манталитет и добър треньор. На Ийстлендс нито едно от трите го няма. Същото е с Реал. Ако всеки друг различен от Моуриньо треньор беше там щях да съм сигурен, че пак щяха да берат срамове, но сега с него има вероятност да направят нещо все пак. Но засега както взема футболисти, които не могат да продават фланелки няма много да го търпят и там.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 26 юли 2010 16:55

Ще бъде яко английското първенство.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 26 юли 2010 17:00

Barona написа:
durex написа:Не е на 100% сигурно все още..но да на там отиват нещата!

Почти сигорно е.Сити просто стават малко по-малко голям отбор,но Манчини няма да се задържи дълго там.Ще го разкарат арабите.

Ми точно с мен да спориш дали е сигурно..в сайта на Интер нищо не пише,така че нищо още не е договорено и не е играч на Сити все още,но е на път да стане

haha

Мнениеот haha » 26 юли 2010 17:20

30 млн. за Балотели,тия са побъркани...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 26 юли 2010 17:25

Да се разкарва тоя циганин, Интер са го продали за много добра сума!
Сега ще имат възможност да купят трима като него я от Лацио, я от някой бразилски отбор :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 юли 2010 17:28

haha написа:30 млн. за Балотели,тия са побъркани...

+1 Че е добър-добър е, ама не струва 30м. Просто сега всички искат да изцедят шейховете, както преди Челси, щото са готови да платят колкото им се поиска.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”