Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
spartaka написа:Еее,как може бе,толкова ме е яд,Майорка са ми най-симпатичния испански отбор от много години съм за тях.Имали дългове към Виляреал и затова,абе какви са тия глупости,ами Реал и Барса и други в Европа имат къде,къде по-големи,защо не ги спрат тях![]()
Уефа и тя е една мафия,със зъби нокти момчетата си изтрадаха да играят в Европа и сега....да пият една водица.И само забележете имали дълг към Виляреал....и сега кой ще играе на тяхно място....Виляреал,хах
![]()
![]()
![]()
eelche написа:spartaka написа:Еее,как може бе,толкова ме е яд,Майорка са ми най-симпатичния испански отбор от много години съм за тях.Имали дългове към Виляреал и затова,абе какви са тия глупости,ами Реал и Барса и други в Европа имат къде,къде по-големи,защо не ги спрат тях![]()
Уефа и тя е една мафия,със зъби нокти момчетата си изтрадаха да играят в Европа и сега....да пият една водица.И само забележете имали дълг към Виляреал....и сега кой ще играе на тяхно място....Виляреал,хах
![]()
![]()
![]()
ееее трябваше да звъннат 1 телефон я на Сашо Томов,я на Митко Борисов и Иво Иванов
PFC Litex написа:Може ли линк към новината в сайта на UEFA
Бижутера написа:PFC Litex написа:Може ли линк към новината в сайта на UEFA
мога да ти дам линк към новината на новспорт...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта