Така двубоите на Литекс, Левски, ЦСКА и Берое в европейските клубни турнири ще бъдат излъчвани само за зрителите на цифровата телевизия, която се предава от "Булсатком". Както е известно, за всички срещи от ЕКТ имаше сериозно наддаване между няколко национални и цифрови телевизии, като в крайна сметка най-добрата оферта е дошла от ТВ+.
Зрителите остават без нито един мач от Европа в националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Зрителите остават без нито един мач от Европа в националния
Българските фенове на футбола няма да могат да гледат в национален ефир нито един от предстоящите мачове от европейските клубни турнири, стана ясно днес. Това се разбра, след като цифровата телевизия ТВ+ купи правата за излъчване на реваншите между Литекс-Рудар и Левски-Дъндок, както и целият пакет от четирите първи сблъсъка на родните представители в Шампионската лига и Лига Европа идната седмица.
Така двубоите на Литекс, Левски, ЦСКА и Берое в европейските клубни турнири ще бъдат излъчвани само за зрителите на цифровата телевизия, която се предава от "Булсатком". Както е известно, за всички срещи от ЕКТ имаше сериозно наддаване между няколко национални и цифрови телевизии, като в крайна сметка най-добрата оферта е дошла от ТВ+.

САМО ЛЕВСКИ!!!
- storm
- Контакти:
Re: Зрителите остават без нито един мач от Европа в националния
Много кофти . Дано поне пускат ТВ+ онлайн ,че не ми се мисли .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Направо страхотно.Надявам се отборите ни ако се класират в групите поне тях мачове да дават по националните телевизии.Ще им се невиди и хаярите,докъде стигнахме, остава и мачовете на националния ни отбор там да дават .

"Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-важно от това."
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]
Нямам думи, направо им дайте в пакет и цялата А група, измекяри с измекяри, само парите си гледат.
Не ви ли омръзна всеки ден едно и също 
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
И ако се интересувахте от футбол наистина щяхте да знаете, че БНТ и Про бг излъчват срещите в груповата фаза
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
за всички колеги тука от форума предлагам да загърбим клубните пристрастия и да направим 1 тема в която да пускаме линкове със стрийм от нета.
Аз лично следя 1 сайт gledaisport.com там има по няколко линка дори от мач
надявам се да пуснат линк към Рудар-Литекс,че нямам Булсатком 
Аз лично следя 1 сайт gledaisport.com там има по няколко линка дори от мач
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Само, че пускайте стриймовете малко преди мача, защото онези чичковци следят със 100% какво става и могат да го спрат
eelche написа:за всички колеги тука от форума предлагам да загърбим клубните пристрастия и да направим 1 тема в която да пускаме линкове със стрийм от нета.
Аз лично следя 1 сайт gledaisport.com там има по няколко линка дори от мачнадявам се да пуснат линк към Рудар-Литекс,че нямам Булсатком
Вчера ти дадох пример за уреден мач, за който си признава Божидар Искренов между ПФК Ботев Пд и ПФК Левски 2:2, но изчезна някъде.
pomiqrat написа:eelche написа:за всички колеги тука от форума предлагам да загърбим клубните пристрастия и да направим 1 тема в която да пускаме линкове със стрийм от нета.
Аз лично следя 1 сайт gledaisport.com там има по няколко линка дори от мачнадявам се да пуснат линк към Рудар-Литекс,че нямам Булсатком
Вчера ти дадох пример за уреден мач, за който си признава Божидар Искренов между ПФК Ботев Пд и ПФК Левски 2:2, но изчезна някъде.
тия спорове друг път в друга тема,че ще ми закрият профила тук
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!