Фаворит за "Златната топка"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Фаворит за "Златната топка"
Въпреки, че е средата на годината, спокойно можем да определим фаворитите за това отличие. Забелязъл съм,че с най-голяма тежест е световното първенство, а след това евротурнирите и вътрешните първенства. Типичен пример е как през 2006 година, Роналдиньо направи уникален сезон за каталунците, но в крайна сметка, отличието отиде в световния шампион Канаваро
. Нека всеки напише своя фаворит/и. Аз лично смятам, че ще я спечели някой от следните играчи- Шави, Иниеста, Касийяс, Снайдер.

Последна промяна от Madridist на 12 юли 2010 16:51, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Re: Фаворит за "Златната топка"
Касияс е един от най-добрите футболисти в света от 10 години, ама нали е вратар, никой не го вижда. Ще се радвам, ако се повтори историята с Канаваро, който беше защитник, ама за да уважат световния шампион му дадоха Златна топка през 2006-та. А дано, ма надали, както казала професионалистката в прогнозите, Айшето...
П.П. Пропуснал си Форлан в списъка с фаворити.
П.П. Пропуснал си Форлан в списъка с фаворити.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Меси печели "Златната топка" и тази година 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Меси печели "Златната топка" и тази година
Не смятам, не спечели нито ШЛ, нито световното първенство, а при определяне на победителя, тези турнири имат най-голяма тежест. Относно Форлан, съм съгласен, че и той е достоен за наградата, това е човекът-отбор и направи много силен Мондиал

Последна промяна от Madridist на 12 юли 2010 16:56, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Бижутера
- Контакти:
Аз съм за Швайнщайгер....години наред е пренабрегван, а той е сърцето и душата на байерн мюнхен....последния му сезон бе феноменален, защо да не я получи той този път тая златна топка?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- sweetchinmusic
- Контакти:
Diego Forlan 

Диего Форлан трябва да я вземе според мен той е най-добрия.
Най-вероятно след снощния финал това ще бъде Иниеста. Може и на Шави да я дадат. Един от двамата ще е.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Бижутера написа:Аз съм за Швайнщайгер....години наред е пренабрегван, а той е сърцето и душата на байерн мюнхен....последния му сезон бе феноменален, защо да не я получи той този път тая златна топка?
Не е печелил ШЛ и не е ставал световен и европейски шампион.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Димитър Бербатов !