Просто гледайте и коментирайте

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: Просто гледайте и коментирайте

Мнениеот SHYNE » 31 окт 2008 17:33

ACAB..... :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 31 окт 2008 17:59

Толкова кретени на едно място... Впечатляващо!
Последна промяна от gong на 31 окт 2008 23:03, променено общо 1 път.
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 31 окт 2008 17:59

Само така!
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 окт 2008 18:06

Ако щеш ми вярвай,преди малко го гледах тоя клип и щях да пусна тема,но ти ме изпревари :D хахах...ноооо според мен това трябва да стане и тук т.е. НЕ на плицейския произвол ! На мача с Жилина,на излизане от стадиона като стана боя,една полицайка с коня си щеше да згази едно дете,и на всичко отгоре го заплаши ! Мен ме заплаши полицай,че ако не тичам,ще ме бие,същото важеше и за един мъж до мен с детето си ! :shock: Аз бях на 100 метра от боя и си тръгвах мирно и кротко,но оня понеже е ушев,и си мисли,че може да прави квото си иска !

Изображение
Изображение

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 31 окт 2008 18:16

Blue_Lion написа:Ако щеш ми вярвай,преди малко го гледах тоя клип и щях да пусна тема,но ти ме изпревари :D хахах...ноооо според мен това трябва да стане и тук т.е. НЕ на плицейския произвол ! На мача с Жилина,на излизане от стадиона като стана боя,една полицайка с коня си щеше да згази едно дете,и на всичко отгоре го заплаши ! Мен ме заплаши полицай,че ако не тичам,ще ме бие,същото важеше и за един мъж до мен с детето си ! :shock: Аз бях на 100 метра от боя и си тръгвах мирно и кротко,но оня понеже е ушев,и си мисли,че може да прави квото си иска !

Тц,тц,тц! Ех, тия лоши полицаи и полицайки бееее!!! Как може така да се намесват в боя?!? Направо да се чуди човек! Мръсни гадове! Феновете кротко си гледат мача, кротко си хвърлят димки и бомбички, тук-таме възникне локално огнище на кротък бой между пияни или дрогирани олигофрени, кротичко, ама съвсееем кротичко си псуват полицаите, още по-кротко ги замерват с разни неща, кротичко си трошат седалки и ги палят... Дето се вика "ами то в театър да отидеш е по-страшно и по-опасно", а полицаите, наблюдавайки цялата тази кроткост, ни в клин, ни в ръкав, вземат та им избият чивиите и почнат да млатят наред! Пфу! Мръсни гадове такива! :lol:
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 окт 2008 18:30

gong написа:
Blue_Lion написа:Ако щеш ми вярвай,преди малко го гледах тоя клип и щях да пусна тема,но ти ме изпревари :D хахах...ноооо според мен това трябва да стане и тук т.е. НЕ на плицейския произвол ! На мача с Жилина,на излизане от стадиона като стана боя,една полицайка с коня си щеше да згази едно дете,и на всичко отгоре го заплаши ! Мен ме заплаши полицай,че ако не тичам,ще ме бие,същото важеше и за един мъж до мен с детето си ! :shock: Аз бях на 100 метра от боя и си тръгвах мирно и кротко,но оня понеже е ушев,и си мисли,че може да прави квото си иска !

Тц,тц,тц! Ех, тия лоши полицаи и полицайки бееее!!! Как може така да се намесват в боя?!? Направо да се чуди човек! Мръсни гадове! Феновете кротко си гледат мача, кротко си хвърлят димки и бомбички, тук-таме възникне локално огнище на кротък бой между пияни или дрогирани олигофрени, кротичко, ама съвсееем кротичко си псуват полицаите, още по-кротко ги замерват с разни неща, кротичко си трошат седалки и ги палят... Дето се вика "ами то в театър да отидеш е по-страшно и по-опасно", а полицаите, наблюдавайки цялата тази кроткост, ни в клин, ни в ръкав, вземат та им избият чивиите и почнат да млатят наред! Пфу! Мръсни гадове такива! :lol:

Без да се заяждам,бил ли си на стадион ? ULTRAS-ите провокират полицията и правят безредици - факт ! Аз съм твърдо против,но не може пък деца да нападаш ! Аз лично съм си фен,който обича отбора си - нищо повече,но няколко пъти съм бил свидетел и на грубо отношение,от нищо предизвикано,към нормални фенове от страна на "пазителите на закона" ?! Имаш ли си напредстава колко са агресивни полицайте спрямо феновете като цяло ?
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 31 окт 2008 18:33

ей gong ти ходиш ли изобщо по мачове ? а ?
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

gong
Контакти: