Големите липсващи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- storm
- Контакти:
Големите липсващи
Кои отбори ще ви липсват на световното ? За мен най големия липсващ ще е Коста Рика,много ми е симпатичен този отбор , а и последните години не се представя зле . През 2002 за малко да се класира,ама Турците се измъкнаха през иглени уши.Незнам дали знаете ,но най големия им успех е през 1990 г. когато стигат 1/8 финал и губят от Бразилия .
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Re: Големите липсващи
Като изключим България,на мен ще ми липсва Русия.Не знам защо,но винаги са ми били симпатични 

- storm
- Контакти:
niki87 написа:Като изключим България,на мен ще ми липсва Русия.Не знам защо,но винаги са ми били симпатични
Е за фен на Бундестима е малко странно казано .

Определено Русия.Умът ми не го побира,как отпаднаха от Словения...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
storm написа:niki87 написа:Като изключим България,на мен ще ми липсва Русия.Не знам защо,но винаги са ми били симпатични
Е за фен на Бундестима е малко странно казано .
Еми,харесвам руския футбол и им следя първенството и националния отбор

На мен ми липсва България и изобщо не ме интересуват другите държави !
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- santiliana
Честно казано нито един отбор няма да ми липсва, защото най- великите футболни нации са на световното първенство. Дори и нашия нац. отбор няма да ми липсва, при наличието на сегашните примадони в него. Очаквам едно много резултатно световно първенство и исторически мачове в него.
- storm
- Контакти:
santiliana написа:Честно казано нито един отбор няма да ми липсва, защото най- великите футболни нации са на световното първенство. Дори и нашия нац. отбор няма да ми липсва, при наличието на сегашните примадони в него. Очаквам едно много резултатно световно първенство и исторически мачове в него.
Чул те господ .

-
- Контакти:
България и Хърватия! 

Чехия , Швеция и Хърватия ще са големите липсващи - за сметка на Словения и Словакия