Мнениеот Angoff » 31 май 2010 21:54
Аз пък ще заложа на Словения в групата , не мисля че са слаби по-простата причина че пречупиха Русия на баража и по-мой наблюдения са един корав съперник и труден за побеждаване . Всичките им национали играят във водещите първенства на Европа като , Холандия,Англия,Италия,Франция и Германия ... нямат ярко изявена звезда в отбора , която да изпъква над останалите но това прави състава доста хомогенен и равностоен. Англия ще бере грижи в тази група и дори съм убеден че няма да продължат в групата за сметка на Словения и САЩ . САЩ е фаворита в групата и само липсата на конкуренция в тяхната зона не ги е нарпавила още по-добър отбор. САЩ е отбор съчетан от рутина и свежа кръв , не случайно стигнаха финал на купата на конфедерациите с Испания и поведоха с 2-0 , като отсраниха Бразилия ако не се лъжа !
1.САЩ
2.Словения
3.Англия
4.Алжир
Кощунство е да не се слага Англия сред фаворитите но просто Англичаните до сега разочароват на големи първенства и са много специфичен отбор с невероятни единици , които само голям психолог и тактик може да направи от тях отбор борещ се за Световната Купа или Европейска . Тъй като Капело не го виждам като такъв и методите на работа му са по-скоро за отбори от Южна Европа , ще бъде сменен след неуспеха ... Моуриньо би се справил между другото на този пост !
За Алжир няма какво да кажа , абсолютен аутсайдер .
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!