Шампион на Холандия почва тренировки с Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

f140
Контакти:

Шампион на Холандия почва тренировки с Левски

Мнениеот f140 » 15 май 2010 02:22

една тема за българската спортна журналистика...
За съжаление цъкнах върху линка със заглавието посочено по-горе и пред мен ненадейно изскочи "остроумната" физиономия на ники михайлов. Нямам думи (или поне не цензурни) да опиша чувството което породи у мен тази снимка и факта, че бях "прецакан" да цъкна върхо този линк. Личното за мен подобни техники са хитър трик на някои смехотворни жълти вестници да припечелят още 50ст. Но това което ме интересува е ..какво мислите вие...и смятате ли, че уважаващ себе си спортен сайт (не жълт ежедневник) повече печели или повече губи от факта че 1000 повече души ще цъкнат върху линк с подобно заглавие, но след това ще им иде да не влизат никога повече в този сайт? :x

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Шампион на Холандия почва тренировки с Левски

Мнениеот ЕМИЛ » 15 май 2010 02:53

Много драматизираш колега.Нищо кой знае какво не е станало.

defender14
Контакти:

Мнениеот defender14 » 15 май 2010 06:25

пък и в крайна сметка не е излъгал

pazlama
Контакти:

Мнениеот pazlama » 15 май 2010 06:41

Ми те постонно го правят- ЦСКА отказва сребърните медали(а те отказват церемонията),Ман. Ю искали вратар на ЦСКА (ама Москва) и още много такива(почти всеки ден).

Sasho1914
Контакти:

Мнениеот Sasho1914 » 15 май 2010 08:24

Евтини трикове, подходящи за жълт вестник, не за уважаваща себе си и читателите си спортна медия! :twisted:

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 15 май 2010 08:37

Не мисля че преувеличава човека, ад също се подлъгах, също цъкнах и също останах крайно разочарован - да не говорим, че това е новина от еждугалактическо значение - че щял да тренира няколко си дена. Ако Гонг предпочитат читателите им да остават разочаровани, ОК

А и си мисля, че в България разликата между жълтата преса и уважаваните медии доста се размива. Вече ако искаме да четем точни заглавия, които да ни ориентират за какво става въпрос в статията и да преценим искаме ли да я прочетем или не, трябва май да четем само бизнес и финансовата преса :)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 15 май 2010 09:02

„Шампион на Холандия почва тренировки с „Левски””, „Ники Михайлов се завърна в „Левски””... Гръмки заглавия, превръщащи текста под тях в елементарна „писанка-пълнеж”. Правилото „Новините всеки ден са един вестник (site в електронен вид )” не би трябвало да е валидно за сериозни средства за масова информация, каквото според мен е http://www.gong.bg.
Започнах с неделикатно мнение. Ще си позволя няколко въпроса.
1. Най-скъпият български вратар получил ли е златен медал за извоюваната шампионска титла в Холандия, след като приносът му се изразява с 0 изиграни минути? Извинявам се ако греша.
2. С какво тренировката на националния вратар с „Левски” ще помогне на отбора да се подготви за последния мач от първенството, когато трябва да спечели прааво на участие в Лига Европа? Мачът е домакински с едва спасилия се от изпадане „Сливен”. Но нима не е необходимо сериозно отношение? Спомням си мача с „Миньор” на „Герена”, когато „Левски” спечели последната си шампионска титла. Последва най-трагичния сезон в историята на клуба...
3. С какво Руслан Михайлов заслужава да бъде треньор на вратарите в „Левски”? Въпреки, че брат му Борислав Михайлов и баща му Бисер Михайлов са едни от най-добрите вратари в България.
Унесох се... Колко много въпроси (не само мои) не получават и няма да получат отговор.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 май 2010 09:16

Kак спрях да чета "7 дни спорт" преди 6-7 години... Една сутрин ставам и отивам си взема спортен вестник. Харесвах ""7 дни спорт" понеже беше червен вестник и коментираха "Левски" по-задълбочено, а не се подмазваха на шефовете им. Така правеха с ЦСКА :mrgreen: . Та отивам и гледам "Бокшич в Левски". Не си взех този брой. Оттогава не съм си купувал този вестник. А иначе току-що се позачетох в The Times и това, което пишат за Бербатов. Прочетете и ще разберете разликата между Sun и The Times. Първия е като "Уикенд", втория...хм... няма еквивалент за сериозна и обективна журналистика у нас така че... няма еквивалент :mrgreen: . Може би и заради това, нашите пействат мнения от Сън. Не могат да разберат как може да има вестници в които няма непроверени материали и клюки. :mrgreen:

Бих искал да чета подобни материали: http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 73800.html , но за съжаление, има главно това: http://www.7sport.net/7sport/index.htm (забележете централното заглавие и заглавката!!! :shock: ). Глупаци ли са тея?!
Последна промяна от metodito на 15 май 2010 09:37, променено общо 1 път.

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 15 май 2010 09:24

Поздравявам Стоянов за шеговития тон в заглавието на статията. По отношение на "вързалите се" - само не футболни запалянковци не знаят, че Ники е ШАМПИОН на Холандия и когато е в България най-естественото е да се подготвя с Левски!!! Хайде малко по-ведро и с повече усмивка да гледаме на живота!

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 15 май 2010 09:29

А какво ще кажете за това заглавие "Славист предизвиква истерия в Швейцария" .

Онзи ден Бербатов точно заради подобни неща се обърна към журналистите с призива да спрат да манипулират, но те пак ги извъртяха нещата ....

Върни се в “Футбол - Свят”