Отпуши се
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Blacksea13
- Контакти:
Отпуши се
Най-накрая се Бербатов се отпуши-за 3:0 срещу У.Б.А.
- tihomir_rs
- Контакти:
Re: Отпуши се
някак си мястото му не е в отбор като манчестер
имам чувството,че игра е без настроение
имам чувството,че игра е без настроение
Kво се отпуши бе? Че му ритат и слагат топките на крака и оттам рикошират и влизат ли ?!?!? Да земе да вкара за България а?
Откога не е вкарвал? Година и 2-3 месеца вече май на словакия му беше последния "шедьовър"
Тъпо Барби дано си остане там в англия да го натурализират и да не се връща повече.
На УБА и Ван дер сар може да им вкара.
Откога не е вкарвал? Година и 2-3 месеца вече май на словакия му беше последния "шедьовър"
Тъпо Барби дано си остане там в англия да го натурализират и да не се връща повече.
От утре съм локомотивец!
С нетърпение чакам темата за Бербатов да бъде ,,ИЗПОТИ СЕ ,,
los7 написа:Kво се отпуши бе? Че му ритат и слагат топките на крака и оттам рикошират и влизат ли ?!?!? Да земе да вкара за България а?
абе смешко поне като пишеш в различни теми сменявай малко че ставаш много еднообразен
A kolko o6te godini 6te go 4akame da se otpu6i v Nacionala 

los7 написа:Kво се отпуши бе? Че му ритат и слагат топките на крака и оттам рикошират и влизат ли ?!?!? Да земе да вкара за България а?
Ти явно не си гледал мачовете на Юнайтед в последно време ?!?!?
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
абе отпуши е малко неестествено казано
по-добре звучи: откри головата си сметка за сезона във ВЛ
и пак глупаците наизлязаха с неадекватните си критики
и за този гол топката НЕ беше му сложена на крака!
а що се отнася за националния, мисля че се видя че и играта му в МанЮн е абсолютно същата!
разликата е само че зад него има още 10 играчи желаещи победата и един треньор, който им е казал че могат да минават центъра за да се докопат до победата!
по-добре звучи: откри головата си сметка за сезона във ВЛ

и пак глупаците наизлязаха с неадекватните си критики
и за този гол топката НЕ беше му сложена на крака!
а що се отнася за националния, мисля че се видя че и играта му в МанЮн е абсолютно същата!
разликата е само че зад него има още 10 играчи желаещи победата и един треньор, който им е казал че могат да минават центъра за да се докопат до победата!

За кой национален отбор да се отпущва?За този на Перуката,за този на Лупи,за бляновете и комисионните на емо и лъчо?За Кмета?иЗВИНЕТЕ,НО АЗ СИ ГО ХАРЕСВАМ КАТО ИГРАЧ НА ЮНАЙТЕД!За мен играе добре и печелим точки...Да ме извинят феновете на сините и червените
С който и от двата Софийски гранда да играят Юнайтед,ще бъда безкомпромисно за дяволите...Според мен клубната принадлежност не познава националности!Така,че колкото и да го плюете -щом играе добре и бележи за Ман Юнайтед-не мога да не бъда доволен!Единствено съжалявам,че не може да е партньор на Уейн и в националния на Англия!Господ да пази Кралицата!