Право на отговор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Право на отговор!

Мнениеот Btovfan80 » 15 мар 2010 20:57

Ще си позволя и аз да отговоря на публикацията на "7 дни спорт" и Gong.bg! Когато правите сравнения - моля те да бъдат обективни! Споменавал съм на няколко пъти, че съм работил като журналист и похватите за оказване на влияние върху преценката на обикновения читател са ми прекалено ясни! Връщате времето назад в епохата на комунизма, а не се осъзнавате, че точно вие, колеги журналисти, се държите като закостенели комунисти! При тях беше така - всяко мнение различно от стереотипа не трябваше да излиза на бял свят, а ако излезе се осъждаше строго! Какво става с правото на мнение, което вие пропагандирате, та нали точно това направи и Бербатов(изрази мнението си за вас)! Какви чувства предизвика във вашето его? "Ха ние сме велики, защото можем да си пишем каквото си поискаме и никой няма право да ни отговаря! Сега ще го поставим на място тоя дето дръзна да ни се опълчи!" Да ама не! Всеки има правото да отговори на нападките срещу него,(разбира се по културен начин, без да обижда) както направи и Бербатов!
За сравнението ви с реакцията на "Олд Трафорд" към Бекъм - просто нямам думи! Бекъм - икона на английския футбол, отишъл да играе в друга държава, завърнал се за първи път на "Театъра на мечтите" - разбира се, че ще го аплодират(все пак това са англичани, а не българи)! Дайте пример с някой, който е преминал от един английски клуб в друг такъв и да не е посрещнат с бурни освирквания и обиди(по Белами даже и пари хвърляха)!
И накрая ще завърша с това, че се надявам някой ден "ЦСКА" да се изправи в двубой срещу "Манчестър Юнайтед" и всички БЪЛГАРИ на стадион "Българска армия", да се изправят на крака и да аплодират Димитър Бербатов, и да покажат, че преди да бъдем запалянковци - ние сме народът на една страна, наречена БЪЛГАРИЯ!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Право на отговор!

Мнениеот garfild8 » 15 мар 2010 21:02

Много съм съгласен,само не знам как ще стане надеждата ти,която си изразил в последния абзац.
Само Черно море.

emico
Контакти:

Мнениеот emico » 15 мар 2010 21:27

Напълно съм съгласен.

Никой не трябва да се изживява като последна инстанция и да счита, че само той има право да критикува.

Бербатов наистина е прекалено високо, колкото и да им е трудно на някой да го понесат.

Предлагам въпросните журналисти да си пускат от време на време песента на ФСБ - "Високо"
http://www.vbox7.com/play:8ec558bc

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2010 21:30

Бербатов ече го аплодираха на "Българска армия", когато госува с Леверкузен. Доживели сме го.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 15 мар 2010 21:34

Btovfan80 написа:Ще си позволя и аз да отговоря на публикацията на "7 дни спорт" и Gong.bg! Когато правите сравнения - моля те да бъдат обективни! Споменавал съм на няколко пъти, че съм работил като журналист и похватите за оказване на влияние върху преценката на обикновения читател са ми прекалено ясни! Връщате времето назад в епохата на комунизма, а не се осъзнавате, че точно вие, колеги журналисти, се държите като закостенели комунисти! При тях беше така - всяко мнение различно от стереотипа не трябваше да излиза на бял свят, а ако излезе се осъждаше строго! Какво става с правото на мнение, което вие пропагандирате, та нали точно това направи и Бербатов(изрази мнението си за вас)! Какви чувства предизвика във вашето его? "Ха ние сме велики, защото можем да си пишем каквото си поискаме и никой няма право да ни отговаря! Сега ще го поставим на място тоя дето дръзна да ни се опълчи!" Да ама не! Всеки има правото да отговори на нападките срещу него,(разбира се по културен начин, без да обижда) както направи и Бербатов!
За сравнението ви с реакцията на "Олд Трафорд" към Бекъм - просто нямам думи! Бекъм - икона на английския футбол, отишъл да играе в друга държава, завърнал се за първи път на "Театъра на мечтите" - разбира се, че ще го аплодират(все пак това са англичани, а не българи)! Дайте пример с някой, който е преминал от един английски клуб в друг такъв и да не е посрещнат с бурни освирквания и обиди(по Белами даже и пари хвърляха)!
И накрая ще завърша с това, че се надявам някой ден "ЦСКА" да се изправи в двубой срещу "Манчестър Юнайтед" и всички БЪЛГАРИ на стадион "Българска армия", да се изправят на крака и да аплодират Димитър Бербатов, и да покажат, че преди да бъдем запалянковци - ние сме народът на една страна, наречена БЪЛГАРИЯ!

Еми, изразяваш си мнението като всеки, и толкова. Какво се вживяваш в ролята на бащица от по-ново време. Значи не понаксяш поучители, но и не поучавай. Налягай си парцалките там и стискай палци /на нозете си/, докато "цска" се "изправи" и...
Последна промяна от левскар07 на 15 мар 2010 21:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 мар 2010 21:34

pomiqrat написа:Бербатов ече го аплодираха на "Българска армия", когато госува с Леверкузен. Доживели сме го.

:lol: :lol: :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2010 21:37

Бижутера написа:
pomiqrat написа:Бербатов ече го аплодираха на "Българска армия", когато госува с Леверкузен. Доживели сме го.

[offtopic]Учительo, стиа де[/offtopic]
Последна промяна от pomiqrat на 15 мар 2010 21:38, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 15 мар 2010 21:38

БРАВО

анонимниците от "съвместното мероприятие" - забравиха как посрещнаха Бербатов в Леверкузен, когато се появи Митко.
А за подсвикванията в първия мач срещу Тотнъм - ами то и срещу Бекхъм подсвикваха - прехваления ПОШБОЙ прекалено малко хващаше топката и на публиката и стана скучно. А спомнете си какво направиха любимеца на всички наши ЖУРНАЛЯ - Тевез, когато се срещна със Сити срещу Юнайтед....
Къса памет и много балканска злоба - жалко че моя любим ГОНГ дава поле за изява на такива писания....

Томиславе!!! - озаптиги малко!!! :-) :) :)

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 15 мар 2010 22:07

левскар07 написа:Еми, изразяваш си мнението като всеки, и толкова. Какво се вживяваш в ролята на бащица от по-ново време. Значи не понаксяш поучители, но и не поучавай. Налягай си парцалките там и стискай палци /на нозете си/, докато "цска" се "изправи" и...

Точно за това говорех! Без да си информиран, пляскаш някоя глупост и после стой та гледай... - лавината се отприщва! За твое сведение - привърженик съм на "Левски-1914"! Дадох примера с "ЦСКА" и Бербатов, защото е единствения еквивалент в България на по-горе споменатият! И не мога да приема твоето мнение, че журналистите са поучители, по-скоро провокатори!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 15 мар 2010 22:24

Бижутера написа:

А вие, няма смисъл да ме иронизирате. Както вече казах, сравненията трябва да бъдат равностойни. И на мен ми се иска да дам пример с играч на "Левски-1914", но уви - не мога! Но за щастие знам какво ми е самосъзнанието(на БЪЛГАРИН) и се радвам на успехите на Бербатов! И винаги съм се стремял да видя позитивното в играта му, а не негативното!

Nightfate написа:

Върни се в “Футбол - Свят”