Бербатов напуска националния след квалификациите!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СинТерор
Контакти:

Бербатов напуска националния след квалификациите!

Мнениеот СинТерор » 14 окт 2008 20:26

Митко към съотборниците си: "Избутвам квалификациите и баста!"

Мегазвездата на българския спорт Димитър Бербатов е заминал днес бесен за Грузия, разкриха негови близки и съотборници. Митко бил толкова бесен от случващото се на негов гръб, че след като се запознал и с мнението на Йордан Лечков, направо отсякъл: "Избутвам и тези квалификации и баста, писна ми. Щом аз съм винавен за всичко да се оправят тогава без мен". Юношата на Пирин е подложен на неистова атака от страна на ръководните фактори на БФС, които се опитват да трупат управленски имидж на гърба на благоевградчанина. В неделя вечерта Бербатов бил попитан в прав текст от президента Борислав Михайлов защо, като е обиден на българските журналисти си го изкарва на националния отбор. Митко подивял от този въпрос и напуснал преждевременно вечерята.Вицето на Боби - Йордан Лечков, днес пък почти в прав текст обвини Бербо, че симулира, когато играе за държавния тим. Неслучайно звездата изригна на летището: "Който има да ми казва нещо и е мъж, да ми го каже в очите".
Деветката на Юнайтед обмислял тотална раздяла с България. Митко планира догодина сватба с Хубавата Елена, заради което се оглежда за още една къща в Манчестър. Там ще премести майка си, баща си, брат си и съпругата на последния и ще сведе до минимум контактите си с българи. Той бил обиден и от това, че наши сънародници раздухали в английските медии историята с баща му отпреди 30 години, когато Иван Бербатов влезе в затвора. "Не искам да се правя на Стоичков, ама ме принуждават да заеба всичко и да се махна от тук. Това българите сме наистина гадно племе", заявил разочарован на аерогара София Митко. Догодина той става на 28 години и, ако не се класираме за световното Бербатов преценил, че е най-добре да се концентрира в Юнайтед. "напук на това, което се пише у нас, там поне ме уважават", отсякъл Мистър 30 милиона паунда.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Бербатов напуска националния след квалификациите!

Мнениеот hlucho » 14 окт 2008 20:29

Пич, мойте уважения към тебе от де извади тази информация! Нашия проблем, е че не уважаваме личностите, който са допринесли за популяризирането на Наща Мила Родина, колкото и малко да са те!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 14 окт 2008 20:35

hlucho написа:Пич, мойте уважения към тебе от де извади тази информация! Нашия проблем, е че не уважаваме личностите, който са допринесли за популяризирането на Наща Мила Родина, колкото и малко да са те!

Писал съм ти лично съобщение! Прочети го

Jawor
Контакти:

Мнениеот Jawor » 14 окт 2008 20:37

:shock: пфф дано да не е вярно това.Незнам защо почти всички мразят Бербо....нека отидат те да играят на неговото място тогава...като много знаят...всички си мислят,че му е много лесно.... :|

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 14 окт 2008 20:42

СинТерор написа:
hlucho написа:Пич, мойте уважения към тебе от де извади тази информация! Нашия проблем, е че не уважаваме личностите, който са допринесли за популяризирането на Наща Мила Родина, колкото и малко да са те!

Писал съм ти лично съобщение! Прочети го

Благодаря ти! Дано да е поредния журналистически каламбур, ако и Бербо си тръгне от националния, тогава вече не и Каладзе ще се подиграва с нас, а ми и Пандев!

KellyB

Мнениеот KellyB » 14 окт 2008 20:47

Какво е направил за България това глезено хлапе? Нека вкарва голове като Лечков, спасява дузпи като Михайлов - при това във важни мачове! Нека тогава да говори!!!
Или да си играе в Юнайтед... докато го изтърпят. Защото с тези разходки по терена няма да е за дълго.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 14 окт 2008 20:54

Има един тънък момент, че той не може сам да бие противниците ни.

Погледнато така е нечестно спрямо него да му се отправят критики за неуспешните игри на национала,
в крайна сметка той просто няма късмета на Стоичков покрай него да има 5-6 почти ако не и колкото него талантливи играча с които да играе.
Няма и един чичо Митко на скамейката, Бербатов реално до сега е играл само 2 мача с читав треньор в национала (това си е мое мнение, не ангажирам никого с него).

Погледнато от друга страна обаче...кой да лапа гущерите когато отбора не върви освен треньора, капитана, звездата на отбора? Иван Иванов ли?
Според мен Бербатов все още не разбира ролята си на лидер в този отбор. Харесва му да е звезда, капитан, да дава интервюта...но не обича критиките.
А трябва да знае, че те вървят винаги ръка за ръка. Особено в България където разстоянието от Осанна до Разпни Го е...един мач време.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 14 окт 2008 20:59

Мои да питаш какво е направил Берба за България е малко смешно.Не е казано че трябва всеки да го харесва но да се обвинява само един за като цяло слабия ни футбол и нац отбор е вече мн смешно.А това издухано БФС вместо да обвинява да каже те като управници какво са направили за нашия футбол.Верно че бяха велики футболисти но като управници маи само прибират по джобовете.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 14 окт 2008 21:01

KellyB написа:Какво е направил за България това глезено хлапе? Нека вкарва голове като Лечков, спасява дузпи като Михайлов - при това във важни мачове! Нека тогава да говори!!!
Или да си играе в Юнайтед... докато го изтърпят. Защото с тези разходки по терена няма да е за дълго.

Пич, той стигна там, където плехара и перуката могат само да си мечтаят! За радост или съжаление в момента той е от малкото български играчи от световна класа!

Върни се в “Футбол - Свят”