Поредната груба съдийска грешка в Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Поредната груба съдийска грешка в Европа
Арсенал поведе след като Аршавин беше в засада при изпълнението на аут, макар пасът да бе насочен към него. Съдийството в Европа в момента е много зле, което значи, че странните отсъждания ще се пренесат и на световното. Дано само ЮАР не се запомни главно със съдийте.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"
Re: Поредната груба съдийска грешка в Европа
Cocaine написа:Арсенал поведе след като Аршавин беше в засада при изпълнението на аут, макар пасът да бе насочен към него. Съдийството в Европа в момента е много зле, което значи, че странните отсъждания ще се пренесат и на световното. Дано само ЮАР не се запомни главно със съдийте.
Абсолютно съм съгласен с твоя коментар, само имам една забележека. Гледам днеска масово хората във форума,като коментират мача Левски-Миньор пишат съдиЙте или съдиЙ.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- vladitol
- Контакти:
че и за 2рия гол имаше съмнения за засада.Случва се и те са хора малко по търпеливи да бъдем 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
-
- Контакти:
абе първо научете правилата ,от аут няма засада !!!!
От аут засада няма 
А и още две неписани правила:
1. Грешка в полза на Арсенал не е грешка!
2. Правилно отсъждане във вреда на Арсенал е груба грешка!

А и още две неписани правила:
1. Грешка в полза на Арсенал не е грешка!
2. Правилно отсъждане във вреда на Арсенал е груба грешка!

- maximalniq
- Контакти:
ugBaM_3a_HaeMbt написа:абе първо научете правилата ,от аут няма засада !!!!
Няма засада ,ако играчът е в неговото си поле,ако е в противниковото поле има засада.Но не съм напълно сигурен.

maximalniq написа:Няма засада ,ако играчът е в неговото си поле,ако е в противниковото поле има засада.Но не съм напълно сигурен.
Ако играчът е в собственото си поле, и да не е аут няма засада!

-
- Контакти:
ха ха да ясно в България се създават нови правила ,прочетете малко литература фенчета
- maximalniq
- Контакти:
jim написа:maximalniq написа:Няма засада ,ако играчът е в неговото си поле,ако е в противниковото поле има засада.Но не съм напълно сигурен.
Ако играчът е в собственото си поле, и да не е аут няма засада!
Да,нищо не съм казал...

Един път и нас да ни подпрат! Вече сме квит с Порто и резултатът е на лице
! Иначе за 2-рия гол нямаше никаква засада, защото Бендтнер беше зад Аршавин при паса на последния 

ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ