Президентът на Беларус Александър Ликашенко ще изгради стадион до края на 2013 година
Нов супермодерен стадион ще построят в Беларус със всички екстри които да отговарят по нормативите на ФИФА и УЕФА
Стадионът трябва да разполага с 45 000 места и ще бъде изцяло покрит.Той ще струва между 100 и 120 милиона евро.
Колкото достадиона на Динамо Минск той ще претърпи сериозен ремони и ще бъдат построени няколко хотела до него до края на 2014 година!
http://www.belta.by/en/news/president?id=451819
Освен това ще се троят и 40 терена за Детско юношеските школи!Това потвърди и Станимир Стоилов който беше гост в РингБГ!
С Две думи и Беларус ще ни забие в земята.Строят си супер стадион и като оправят този на Динамо който и в сегашното си състояние е по-добър от нашия национален стадион" Васил Левски" ще има два модерни стадиона!Интересно ми е още колко ще пропадаме в пропастта!
Беларус строи 2 стадиона в Минск и 40 игрища за ДЮШ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Беларус строи 2 стадиона в Минск и 40 игрища за ДЮШ
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Беларус строи 2 стадиона в Минск и 40 игрища за ДЮШ
Колега Пармалат,беларусите ни удариха два пъти много яко в земята.Спомни си един клуб с името БАТЕ.А сега и със стадионите,още повече.
Само Черно море.
Добре не ви ли омръзна тоя строял ония строял....еми ще строят като могат ,нашите управници отдавна не ги е еня за това какво става по терените,не очаквайте скоро нещо да се промени.Не си заслужават излишните нерви като гледаме кой какво строи и да се ядосваме ,защо при нас не е така!!!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Добре не ви ли омръзна тоя строял ония строял....еми ще строят като могат ,нашите управници отдавна не ги е еня за това какво става по терените,не очаквайте скоро нещо да се промени.Не си заслужават излишните нерви като гледаме кой какво строи и да се ядосваме ,защо при нас не е така!!!!!!
a трябва да бъде колега. С какво феновете в Беларус заслужават повече от нас - българите, хубави стадиони и качествен футбол ?
Да строят,пък ние нека си затъваме...И без туй сме последна дупка на кавала 

С нищо колега,ама както гледаш нищо не се прави по въпроса ,нали ? Защо трябва да хвърляме излишни нерви по форумите като едва ли нещо ще се промени.k_oleto написа:maldin1 написа:Добре не ви ли омръзна тоя строял ония строял....еми ще строят като могат ,нашите управници отдавна не ги е еня за това какво става по терените,не очаквайте скоро нещо да се промени.Не си заслужават излишните нерви като гледаме кой какво строи и да се ядосваме ,защо при нас не е така!!!!!!
a трябва да бъде колега. С какво феновете в Беларус заслужават повече от нас - българите, хубави стадиони и качествен футбол ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Добре не ви ли омръзна тоя строял ония строял....еми ще строят като могат ,нашите управници отдавна не ги е еня за това какво става по терените,не очаквайте скоро нещо да се промени.Не си заслужават излишните нерви като гледаме кой какво строи и да се ядосваме ,защо при нас не е така!!!!!!
Пускам за да покажа че държава която я смятат хората за по-неразивита от нас жестоко бъркат!Беларус се развива,но не защото имат богати хора,а най-вече защото ДЪРЖАВАТА помага на спорта като цяло докато тук при нас държавата е изкопала дупката за гроба на футбола и чака да падне в нея и да го затрупа с пръст.Направо да закриват у нас тая игра поне да не се ядосваме

[center]R.I.P[/center]
Има ли смисъл да коментираме, ние сме най-скапаната държава в ЕС и една от най-скапаните в цяла Европа. Така и никой от управниците не може все още да исмисли, че много от наболелите проблеми (престъпност, кражби, безработица) в тази страна могат да се решат като се инвестира в спорта и базите. Така децата ще имат къде да тренират любимия си спорт, родителите ще има къде да заведат децата си през уикенда. Но нашите празни глави в парламента и цобствениците на клубове(тук изключвам Митко Събев и Гриша Ганчев) си мислят, че построяването на един, или два, или три стадиона не са нищо друго, освен една затревена площ. Не, един съвремен стадион, който да отговаря на изискванията на УЕФА разоплага с хотел, заведения, паркове, което означава нови работни места на много хора. Няколко тренировъчни бази означават нови деца да тренират, което означава много млади футболни специалисти, които в момента са без работа да си намерят такава. Но, както се казва, Всичко си е по старому. Уважаеми управници, с една спортна зала не можете да ни замажете очите. И стига с това, че всичко ставало едно по едно и първо залата, пък после ще мислим за друго.
- UltraBlue.
- Контакти:
Всичкото това става щото сме прост народ... за децата от ХАИТИ сигурно цяла България праща смс-и.. някой може да каже , че съм някакъв безчувствен изрод или нещо от сорта.. но според мен трябва първо да направим нещо за българските деца пък после за останалите.. Що не вземат да пуснат примерно " Изпратете смс за да помогнете да построим еди кой си стадион.. или квото и да е спортно съоражене " след като държавата не прави нищо.. да го направим ние... ама не те за ХАИТИ първо пък ние да го д*хаме! Това е моето мнение някои може да не са съгласни , но аз съм на това мнение!
UltraBlue. написа:Всичкото това става щото сме прост народ... за децата от ХАИТИ сигурно цяла България праща смс-и.. някой може да каже , че съм някакъв безчувствен изрод или нещо от сорта.. но според мен трябва първо да направим нещо за българските деца пък после за останалите.. Що не вземат да пуснат примерно " Изпратете смс за да помогнете да построим еди кой си стадион.. или квото и да е спортно съоражене " след като държавата не прави нищо.. да го направим ние... ама не те за ХАИТИ първо пък ние да го д*хаме! Това е моето мнение някои може да не са съгласни , но аз съм на това мнение!
С риск и мен да ме помислят за безчувствен изрод ще застана твърдо зад твоите думи.