В момента феновете наблюдават интересна зависимост при атакуващите футболисти на най-силните отбори в света. По трима футболисти от Барселона, Юнайтед и Челси са вкара ли точно 32 гола в първенствата си.
За "баугранас" са Лионел Меси с 15, Златан Ибрахимович с 11 и младата надежда на каталунците Педро Родригрез с 6 попадения. За Юнайтед са английския нападател Уейн Рууни с 20 гола, българският нападател Димитър Бербатов с 7 и 5 за Антонио Валенсия. За "лондончани" Дидие Дрогба се е разписвал 14 пъти, легендата Франк Лампард има 10, а френският нападател Никола Анелка е събрал осем гола.
Шампионът на шампионите Барселона имат леко предимство, тъй ката синьо-червените са изиграли 20 мача, а Юнайтед 24 и Челси 23 мача. Интересното е, че Сейду Кейта има също 6 гола колкото има и Педро.
Bgfen
Барса, Юнайтед и Челси с равностойно нападение
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Барса, Юнайтед и Челси с равностойно нападение
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- Blue Varna
- Контакти:
Re: Барса, Юнайтед и Челси с равностойно нападение
Откога Франки Лампард е напател само не разбрах?
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират
Това са 3-те най-бележещи тима в момента,като в това число прибавя и Арсенал,но при тях бележат всички по малко,а на 3-ма само...Рууни до момента е машина за голове,20 гола до тук са повече от добре 

- Lord of memory
- Контакти:
20 гола в 23 мача в който е играл от общо 24 през цялата лига. Тея Меси Роналдо и не знам си кой Вила Мила, кой бяха че не си ги спомнян нещо ? 

GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- Blue Varna
- Контакти:
Lord of memory написа:20 гола в 23 мача в който е играл от общо 24 през цялата лига. Тея Меси Роналдо и не знам си кой Вила Мила, кой бяха че не си ги спомнян нещо ?
Една птичка пролет не прави...тая година сте такъв зян просто думи нямам, време е да ви се послами съмочувствието малко
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират
- avitohola
- Контакти:
Интересно найстина и 3те отбора с еднакъв брой голове ! Но Руни е машината до момента с свойте 20 гола което е найстина много до момента!
- Lord of memory
- Контакти:
Blue Varna написа:Lord of memory написа:20 гола в 23 мача в който е играл от общо 24 през цялата лига. Тея Меси Роналдо и не знам си кой Вила Мила, кой бяха че не си ги спомнян нещо ?
Една птичка пролет не прави...тая година сте такъв зян просто думи нямам, време е да ви се послами съмочувствието малко
Имаме си достатъчно птички за достатъчна добра 4-та поред пролет.

GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- Lord_VOODOO
Lord of memory написа:20 гола в 23 мача в който е играл от общо 24 през цялата лига. Тея Меси Роналдо и не знам си кой Вила Мила, кой бяха че не си ги спомнян нещо ?
Абе тоя Руни кой е, че нещо не съм го чувал? Той печелил ли е Златната топка? Избиран ли е за играч на годината? Печелил ли е 6 трофея за една календарна година?!! Ставал ли е голмайстор на ШЛ?! И има ли повече от една спечелена КЕШ, защото Меси има 2?!!!!
Lord_VOODOO написа:Lord of memory написа:20 гола в 23 мача в който е играл от общо 24 през цялата лига. Тея Меси Роналдо и не знам си кой Вила Мила, кой бяха че не си ги спомнян нещо ?
Абе тоя Руни кой е, че нещо не съм го чувал? Той печелил ли е Златната топка? Избиран ли е за играч на годината? Печелил ли е 6 трофея за една календарна година?!! Ставал ли е голмайстор на ШЛ?! И има ли повече от една спечелена КЕШ, защото Меси има 2?!!!!
Пич не си напълно прав. Виж двата отбора. Меси играе в Барса, които са най-силни, но там са и Шави, Иниеста, Ибрахимович и прочие. В Юнайтед такива звезди няма. Един е Гигс на 36 години, който е в по-добра форма, но кой друг е играч от нивото на тези от Барса. За съжеление няма друг, но въпреки това Юнайтед се представят отлично. Не умаловажавам успехите на Меси, но бих искал да го видя да прави това, което Руни прави с този отбор на Юнайтед.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Lord_VOODOO написа:Lord of memory написа:20 гола в 23 мача в който е играл от общо 24 през цялата лига. Тея Меси Роналдо и не знам си кой Вила Мила, кой бяха че не си ги спомнян нещо ?
Пич не си напълно прав. Виж двата отбора. Меси играе в Барса, които са най-силни, но там са и Шави, Иниеста, Ибрахимович и прочие. В Юнайтед такива звезди няма. Един е Гигс на 36 години, който е в по-добра форма, но кой друг е играч от нивото на тези от Барса. За съжеление няма друг, но въпреки това Юнайтед се представят отлично. Не умаловажавам успехите на Меси, но бих искал да го видя да прави това, което Руни прави с този отбор на Юнайтед.
Колегата преди мен ми взе думите от устата...Да,може Руни да няма Златна Топка,да Руни може да не е бил голмайстор на ВЛ,но Руни постига и е постигнал,дай боже и занапред,неща,които Меси няма как да постигне,ако играе в МЮ,по простата причина,че едно е да играеш с Карик и Флечър примерно,нищо лично против тях,друго е да играеш с Шави и Иниеста