Барса, Юнайтед и Челси с равностойно нападение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Барса, Юнайтед и Челси с равностойно нападение

Мнениеот Messinho » 01 фев 2010 15:21

В момента феновете наблюдават интересна зависимост при атакуващите футболисти на най-силните отбори в света. По трима футболисти от Барселона, Юнайтед и Челси са вкара ли точно 32 гола в първенствата си.

За "баугранас" са Лионел Меси с 15, Златан Ибрахимович с 11 и младата надежда на каталунците Педро Родригрез с 6 попадения. За Юнайтед са английския нападател Уейн Рууни с 20 гола, българският нападател Димитър Бербатов с 7 и 5 за Антонио Валенсия. За "лондончани" Дидие Дрогба се е разписвал 14 пъти, легендата Франк Лампард има 10, а френският нападател Никола Анелка е събрал осем гола.

Шампионът на шампионите Барселона имат леко предимство, тъй ката синьо-червените са изиграли 20 мача, а Юнайтед 24 и Челси 23 мача. Интересното е, че Сейду Кейта има също 6 гола колкото има и Педро.

Bgfen
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Re: Барса, Юнайтед и Челси с равностойно нападение

Мнениеот Blue Varna » 01 фев 2010 16:53

Откога Франки Лампард е напател само не разбрах?
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 01 фев 2010 16:54

Това са 3-те най-бележещи тима в момента,като в това число прибавя и Арсенал,но при тях бележат всички по малко,а на 3-ма само...Рууни до момента е машина за голове,20 гола до тук са повече от добре :)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 01 фев 2010 17:17

20 гола в 23 мача в който е играл от общо 24 през цялата лига. Тея Меси Роналдо и не знам си кой Вила Мила, кой бяха че не си ги спомнян нещо ? :roll:
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 01 фев 2010 17:21

Lord of memory написа:20 гола в 23 мача в който е играл от общо 24 през цялата лига. Тея Меси Роналдо и не знам си кой Вила Мила, кой бяха че не си ги спомнян нещо ? :roll:

Една птичка пролет не прави...тая година сте такъв зян просто думи нямам, време е да ви се послами съмочувствието малко
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 01 фев 2010 17:21

Интересно найстина и 3те отбора с еднакъв брой голове ! Но Руни е машината до момента с свойте 20 гола което е найстина много до момента!

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 01 фев 2010 17:28

Blue Varna написа:
Lord of memory написа:20 гола в 23 мача в който е играл от общо 24 през цялата лига. Тея Меси Роналдо и не знам си кой Вила Мила, кой бяха че не си ги спомнян нещо ? :roll:

Една птичка пролет не прави...тая година сте такъв зян просто думи нямам, време е да ви се послами съмочувствието малко

Имаме си достатъчно птички за достатъчна добра 4-та поред пролет. :lol:
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 01 фев 2010 18:06

Абе тоя Руни кой е, че нещо не съм го чувал? Той печелил ли е Златната топка? Избиран ли е за играч на годината? Печелил ли е 6 трофея за една календарна година?!! Ставал ли е голмайстор на ШЛ?! И има ли повече от една спечелена КЕШ, защото Меси има 2?!!!!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 01 фев 2010 18:24

Lord_VOODOO написа:

Абе тоя Руни кой е, че нещо не съм го чувал? Той печелил ли е Златната топка? Избиран ли е за играч на годината? Печелил ли е 6 трофея за една календарна година?!! Ставал ли е голмайстор на ШЛ?! И има ли повече от една спечелена КЕШ, защото Меси има 2?!!!!

Пич не си напълно прав. Виж двата отбора. Меси играе в Барса, които са най-силни, но там са и Шави, Иниеста, Ибрахимович и прочие. В Юнайтед такива звезди няма. Един е Гигс на 36 години, който е в по-добра форма, но кой друг е играч от нивото на тези от Барса. За съжеление няма друг, но въпреки това Юнайтед се представят отлично. Не умаловажавам успехите на Меси, но бих искал да го видя да прави това, което Руни прави с този отбор на Юнайтед.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 01 фев 2010 19:08

fr3ak_boy написа:
Lord_VOODOO написа:

Пич не си напълно прав. Виж двата отбора. Меси играе в Барса, които са най-силни, но там са и Шави, Иниеста, Ибрахимович и прочие. В Юнайтед такива звезди няма. Един е Гигс на 36 години, който е в по-добра форма, но кой друг е играч от нивото на тези от Барса. За съжеление няма друг, но въпреки това Юнайтед се представят отлично. Не умаловажавам успехите на Меси, но бих искал да го видя да прави това, което Руни прави с този отбор на Юнайтед.

Колегата преди мен ми взе думите от устата...Да,може Руни да няма Златна Топка,да Руни може да не е бил голмайстор на ВЛ,но Руни постига и е постигнал,дай боже и занапред,неща,които Меси няма как да постигне,ако играе в МЮ,по простата причина,че едно е да играеш с Карик и Флечър примерно,нищо лично против тях,друго е да играеш с Шави и Иниеста :)

Върни се в “Футбол - Свят”