Стоичков-роден за победител!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanimir-74

Стоичков-роден за победител!!!

Мнениеот Stanimir-74 » 28 дек 2009 09:21

Реших да отворя тази тема,за да видя доброжелателите дали надвишават противниците на най-великият и титулуван футболист на България за всички времена. Аз лично съм негов огромен фен и никога няма да забравя какво ми даде този човек. Никога няма да забравя неговите голове,неговите купи,награди и световно признание. Никога няма да забравя как пеехме,как се прегръщахме и се целувахме с непознати хора пред НДК след нашите исторически победи.Тази еуфория ще остане за винаги дълбоко в моето сърце и само този,който я е преживял знае какво имам в предвид.Никога няма да кажа лоша дума,за един от най-великите българи съвременници,въпреки трудният му характер и понякога малко необмислените изказвания. Тoй има право,защото се казва Христо Стоичков-роден за победител!!!

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Стоичков-роден за победител!!!

Мнениеот Gonzo0009 » 28 дек 2009 09:40

Няма да го отрека като футболист,няма да го отрека и като простак.Това не е труден характер а селяния...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 28 дек 2009 09:48

Заради Стоичков се запалих по футбола заради него ЦСКА и Барселона са отборите на сърцето ми заради него съм горд,че съм българин ! Да ни е жив и здрав още 100 години и да затваря устите на противниците му само както Ицо си знае ! Повече от ясно е , че противниците му са от вражеския лагер от кв. Подуене но има и свестни ... Най-великия жив българин това е !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 28 дек 2009 10:10

Gonzo0009 написа:Няма да го отрека като футболист,няма да го отрека и като простак.Това не е труден характер а селяния...

Да та е*а и гражданина :mrgreen:

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 28 дек 2009 10:27

Голям играч и лидер! Най-силен във важните мачове!
Не чака да го изведат в позиция, а сам си създаваше положения.

Пълна противоположност на сегашната 9-ка в националния!
Авторът на темата: Ще спре ли..

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 28 дек 2009 10:31

Gonzo0009 написа:Няма да го отрека като футболист,няма да го отрека и като простак.Това не е труден характер а селяния...

Пич, злобата ще те съсипе :lol:
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 дек 2009 10:36

Един човек,който и досега не произнася името на Г.Аспарухов,наричайки го "оня човек" и други такива,само защото Гунди го изпревари в една анкета.Пълна мижитурка,злобно нищожество.Това ли е "моделът" за подражание?Мерси!!!Между впрочем не е само наше виждане.Говорих преди време с един шофьор на такси в Барселона,който ми каза следното:"като футболист-добре,като човек-нула".Това е то,накратко.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 дек 2009 10:38

Pro-European написа:Голям играч и лидер! Най-силен във важните мачове!
Не чака да го изведат в позиция, а сам си създаваше положения.

Пълна противоположност на сегашната 9-ка в националния!

1. Христо Стоичков НИКОГА не е играл с №9 ;)
2. Резултатът и статистиката показват кой е №1 за всички времена и НИКОЙ не може да успори това
3. Няма как омразата по него да не се отрази и в реакция от негова страна... А защо го мразят? - ЗАЩОТО Е ВЕЛИК, а българите не обичат това
4. Н е е необходимо да е завършил Сорбоната, за да е гений с изказ на журналист. И за да сме честни в България има журналисти с претенции дори с по-малък интелект от неговия
5. Трябва да признаем - умее да вкарва голове, умее да е лидер и УМЕЕ ДА ЗАПУШВА ОТВОРЕНИ УСТИ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

tototo
Контакти:

Мнениеот tototo » 28 дек 2009 10:40

nai-golemiq.edin e itso edin e itso stoichkov!!!

Върни се в “Футбол - Свят”