Ман Сити - Стоук
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Ман Сити - Стоук
Някой може ли да даде линк за този мач .. Благодаря предварително 

- unist_gp
- Контакти:
Re: Ман Сити - Стоук
http://livetv.ru/webplayer.php?t=sopcas ... 80&lang=en
Марто е титуляр и досега с Робиньо (от Сити) и Тунджай (Стоук) са най добрите на терена.
С риск да ядосам Картаго ще изразя мнение,че уелсците, подобно на шотландците са големи селяни и комплексари. добре че дойде Манчини,за да се знае че подреждането на титулярния състав започва с играчи като Петров и Робиньо, а не дърводелци като Айрланд, Санта Круз или Белъми.
Марто е титуляр и досега с Робиньо (от Сити) и Тунджай (Стоук) са най добрите на терена.
С риск да ядосам Картаго ще изразя мнение,че уелсците, подобно на шотландците са големи селяни и комплексари. добре че дойде Манчини,за да се знае че подреждането на титулярния състав започва с играчи като Петров и Робиньо, а не дърводелци като Айрланд, Санта Круз или Белъми.
Голлллл МАртоооооооооооооо
Браво на Марто!Манчини не сбърка,като го пусна титуляр.
Този път Диемите тотално се изложиха. Какво ми дават повторение на селския Тотхмън и позьора Реднап, вместо да излъчат пряко Сити с Мартинката. Ако играе Бербо, ще се скъсат да правят реклами на мачовете две седмици по-рано... Алоооуу, Мартин Петров също е БЪЛГАРИН - при положение, че сте забравили !!!!
Иначе наистина силен мач на Марто, връща се и в защита да помага на няколко пъти доста успешно. Вижда се обаче, че е по-малко ефективен през вторите 45, явно трябва да наблегне малко в/у физическата подготовка. Тевес също ми направи добро впечатление, много тичане и борба за топката. Робинята пак стойки и чалъми цял мач... Да му имам самочувствието.
Белъми е шматка наистина, неприятен футболист е, но вкарва доста важни голове понякога, а Стивън Айрлънд не знам дали е дърводелец, но е мнооого качествен футболист. Който го е гледал миналият сезон, ще знае.

Иначе наистина силен мач на Марто, връща се и в защита да помага на няколко пъти доста успешно. Вижда се обаче, че е по-малко ефективен през вторите 45, явно трябва да наблегне малко в/у физическата подготовка. Тевес също ми направи добро впечатление, много тичане и борба за топката. Робинята пак стойки и чалъми цял мач... Да му имам самочувствието.

Белъми е шматка наистина, неприятен футболист е, но вкарва доста важни голове понякога, а Стивън Айрлънд не знам дали е дърводелец, но е мнооого качествен футболист. Който го е гледал миналият сезон, ще знае.
Останах с впечатление,че Манчини харесва Марто и дано го пуска титуляр по-често.Вижда се ,че когато и да влезе почти всеки път успява да отбележи гол!
Марто е страхотен футболист и придава съвсем различен облик на отбора. Голяма глупост е да имаш такъв играч и да го държиш на скамейката. Арабите отдавна трябваше да се усетят, че Хюз не е точният човек за тим с амбициите (настоящите) на Ман Сити.
Страхотен Марто ! Немога да разбера как такъв футболист не е титуляр.Изигра брилянтен мач без никакви проблеми,а не е играл от доста време.Мисля,че в последните си 5 мача има 3 или 4 гола,какво по-добро за едно крило ! Дано Манчини да го пуска като титуляр и да му има доверие,защото е невероятен
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!