Група А
Дали Динамо ще излязат от групата? Глупави червени картони в миналия кръг, които си мисля, че бяха провокирани от нулевия точков актив и безнадежното положение. УЕФА им върна трите точки. Сега остава хърватите да изместят Андерлехт

Група Б
Предварителните очаквания бяха, че Валенсия няма да има проблеми, но...Предстоящите мачове с Лил като домакин и Дженоа като гост изглеждат трудно препятствие, особено, че като домакини не са убедителни. Аз не изключвам щастлив хикс в полза на франсетата (Жервиньоооооо!). Чехите могат да объркат сметките на италианците. Те са корав и биткаджийски отбор, а в Прага няма да се дадат лесно.
Група Ц
Може ли Хамбургер да отпадне? Предвид гостуването им в Австрия (загубено с категоричното 3-0!)преди и предстоящото им гостуване в Израел на Апоел, които бият много лошо... Все пак, аз очаквам Хамбург да се измъкнат по терлици от групата. Не вярвам Селтик да направят нещо, но кой знае?!
Група Д
Отпуши ли се Домовчийски или това беше моментен проблясък? На мен ми се иска продължаващите от групата да са Спортинг и Вентспилс, ама надали...
Група Е
Еееех... Червените изпуснаха питомното в България, сега ще гонят дивото в Англия. Тъпото е, че Любо отписа Лига Европа. Бе тея нашите какви са, не мога да разбера?! Точно тези мачове трябва да се използват, за да се вдигне отбора, да ги уважават... Те, като англичаните, нашето било по-хубаво и важно. С такова мислене - ще сме там където сме - в дупката! Или както казва народа: каквото всеки си направи, никой друг не може да му го направи. А отбори като БАТЕ и Шериф ги уважават вече повече от нашите

Група Г
Ееееех....
Група Х
Тук моите фаворити са Шериф. Супер симпатичен отбор и им стискам палци. Като домакини са "лъвове".
Група И
БАТЕ, БАТЕ! Не вярвам да бият Бенфика, но пък това ще е супер забавен мач за гледане

Група К
Супер е, че Спарта (Прага) сякаш се връщат на европейската сцена. Колкото и лесна да изглежда външно тази група, за мен не така. Клуж не са си казали тежката дума, а датчаните са много силни вкъщи така че... Развръзката предстои.