Влизанията с шпагат и с бутоните - червен картон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BlueRadiotherapist
Контакти:

Влизанията с шпагат и с бутоните - червен картон

Мнениеот BlueRadiotherapist » 15 ное 2009 08:45

-
Последна промяна от BlueRadiotherapist на 16 апр 2010 18:03, променено общо 1 път.

Enravota
Контакти:

Re: Влизанията с шпагат и с бутоните - червен картон

Мнениеот Enravota » 15 ное 2009 08:57

Определено трябва да се вземат мерки, защото уж твърдият футбол е се изроди в брутален!
Говорим за западните терени, а ако се замислим в България какво става нещата стават направо страшни!
Отдавна правилата във футбола се насочва срещу техничната игра, важно е да има балтии тип Амброзини, Гатузо, Масчерано, Скоулс, Еванс и много други "хирурзи".

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 15 ное 2009 09:06

Мен много ме изнерви снощната случка с Перси... Такива неща са недопустими :evil:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 15 ное 2009 09:25

Като прочетох това и се сетих за контузията на Едуардо миналата година...
Изображение

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 15 ное 2009 09:26

fabregas_949 написа:Мен много ме изнерви снощната случка с Перси... Такива неща са недопустими :evil:

Ти си се изнервил но сега гледах репортажа със ситуацията,и според мен няма никакво съприкосновение със защитника.

Потребителски аватар
Левски София

Мнениеот Левски София » 15 ное 2009 09:51

Не червен, а смърт им трябва на такива изроди !
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !
ИзображениеИзображениеИзображение

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 15 ное 2009 09:54

CSKARCHETO-BS написа:
fabregas_949 написа:Мен много ме изнерви снощната случка с Перси... Такива неща са недопустими :evil:

Ти си се изнервил но сега гледах репортажа със ситуацията,и според мен няма никакво съприкосновение със защитника.

Съприкосновението е съвсем леко,но при тази скорост самото създаване на опасна ситуация,чрез шпагата е достатъчно за тежки травми.Просто трябваше да го затвори без безумни влизания.Шпагатът в 99 процента от случаите компенсира изоставането на вече намиращия се в догонваща ситуация бранител.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 15 ное 2009 10:11

Enravota написа:Определено трябва да се вземат мерки, защото уж твърдият футбол е се изроди в брутален!
Говорим за западните терени, а ако се замислим в България какво става нещата стават направо страшни!
Отдавна правилата във футбола се насочва срещу техничната игра, важно е да има балтии тип Амброзини, Гатузо, Масчерано, Скоулс, Еванс и много други "хирурзи".
Който го е страх да не ходи в гората :!: Италианците от как се помня играят така ,така че не виждам проблема.Плюс това шпагата си беше чист от всяка гледна точка.Дузпа за Ливерпуул нямаше.Черн*лката се хвърли като чувал с картофи на земята.За Дрогба съм напълно СЪГЛАСЕН .
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 ное 2009 10:17

BlueRadiotherapist написа:
CSKARCHETO-BS написа:

Съприкосновението е съвсем леко,но при тази скорост самото създаване на опасна ситуация,чрез шпагата е достатъчно за тежки травми.Просто трябваше да го затвори без безумни влизания.Шпагатът в 99 процента от случаите компенсира изоставането на вече намиращия се в догонваща ситуация бранител.

Айде по-полека!Шпагата си е част от футболния арсенал и,когато се прави майсторски,няма нищо лошо в това.Аладжов беше майстор на шпагата,но не е счупил на никого крака,нали?И със задна ножица може да се строши ченето на другия футболист.Ми дай тогава и тях да забраним!Трябва да се увеличи наказанието след червения картон за грубите влизания,а не да се третира както всички останали червени картони.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Sharenia
Контакти:

Мнениеот Sharenia » 15 ное 2009 10:29

BlueRadiotherapist написа:Гледам тези дни три ужасяващи ситуации.Опитът за убийство на Евънс срещу Дрогба,снощният шпагат срещу Ван Перси и така наречената измислена дузпа за Пуул срещу Бирмингам.В първия случай опитът за умишлена травма е очеваден-освен удара в гърдите/счупено ребро на Дрогба/ при падането Еванс заби и пета в гръдния кош на КотДивоареца-изпълнение достойно за филмите на Брус Лии,но не и за мач от Премиършъп.Вчера Киелини обърна глезена на Перси със зверски и безумен шпагат-4месеца без игра за талантливото крило на Арсенал.Нямало било дузпа за Ливърпул.Не съм съгласен-посягането на защитника бе опасно и той дори и не игра с топката.Да си спомним как миналата година на Ливърпул-Челси ,Тери бе изгонен само за посягане с бутоните напред.Крайно вереме е съдиите да започнат да наказват шпагатите и атаката с бутоните,защото грозните гледки ще продължават.Нарушенията ще намалеят и играта ще се накъсва до минимум.Защитниците ще мрънкат,но аз искам да гледам голове,а не счупени ребра и крака.Да се научат да играят чисто без да ползват шпагати.

Ако искаш да слагат полите и цвичките и да играят балет?

Върни се в “Футбол - Свят”