Влизанията с шпагат и с бутоните - червен картон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Влизанията с шпагат и с бутоните - червен картон
-
Последна промяна от BlueRadiotherapist на 16 апр 2010 18:03, променено общо 1 път.
Re: Влизанията с шпагат и с бутоните - червен картон
Определено трябва да се вземат мерки, защото уж твърдият футбол е се изроди в брутален!
Говорим за западните терени, а ако се замислим в България какво става нещата стават направо страшни!
Отдавна правилата във футбола се насочва срещу техничната игра, важно е да има балтии тип Амброзини, Гатузо, Масчерано, Скоулс, Еванс и много други "хирурзи".
Говорим за западните терени, а ако се замислим в България какво става нещата стават направо страшни!
Отдавна правилата във футбола се насочва срещу техничната игра, важно е да има балтии тип Амброзини, Гатузо, Масчерано, Скоулс, Еванс и много други "хирурзи".
- fabregas_949
- Контакти:
Мен много ме изнерви снощната случка с Перси... Такива неща са недопустими 

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Като прочетох това и се сетих за контузията на Едуардо миналата година...

- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
fabregas_949 написа:Мен много ме изнерви снощната случка с Перси... Такива неща са недопустими
Ти си се изнервил но сега гледах репортажа със ситуацията,и според мен няма никакво съприкосновение със защитника.
- Левски София
Не червен, а смърт им трябва на такива изроди !
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !

-
- Контакти:
CSKARCHETO-BS написа:fabregas_949 написа:Мен много ме изнерви снощната случка с Перси... Такива неща са недопустими
Ти си се изнервил но сега гледах репортажа със ситуацията,и според мен няма никакво съприкосновение със защитника.
Съприкосновението е съвсем леко,но при тази скорост самото създаване на опасна ситуация,чрез шпагата е достатъчно за тежки травми.Просто трябваше да го затвори без безумни влизания.Шпагатът в 99 процента от случаите компенсира изоставането на вече намиращия се в догонваща ситуация бранител.
Който го е страх да не ходи в горатаEnravota написа:Определено трябва да се вземат мерки, защото уж твърдият футбол е се изроди в брутален!

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- deepblue1963
BlueRadiotherapist написа:CSKARCHETO-BS написа:fabregas_949 написа:Мен много ме изнерви снощната случка с Перси... Такива неща са недопустими
Съприкосновението е съвсем леко,но при тази скорост самото създаване на опасна ситуация,чрез шпагата е достатъчно за тежки травми.Просто трябваше да го затвори без безумни влизания.Шпагатът в 99 процента от случаите компенсира изоставането на вече намиращия се в догонваща ситуация бранител.
Айде по-полека!Шпагата си е част от футболния арсенал и,когато се прави майсторски,няма нищо лошо в това.Аладжов беше майстор на шпагата,но не е счупил на никого крака,нали?И със задна ножица може да се строши ченето на другия футболист.Ми дай тогава и тях да забраним!Трябва да се увеличи наказанието след червения картон за грубите влизания,а не да се третира както всички останали червени картони.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
BlueRadiotherapist написа:Гледам тези дни три ужасяващи ситуации.Опитът за убийство на Евънс срещу Дрогба,снощният шпагат срещу Ван Перси и така наречената измислена дузпа за Пуул срещу Бирмингам.В първия случай опитът за умишлена травма е очеваден-освен удара в гърдите/счупено ребро на Дрогба/ при падането Еванс заби и пета в гръдния кош на КотДивоареца-изпълнение достойно за филмите на Брус Лии,но не и за мач от Премиършъп.Вчера Киелини обърна глезена на Перси със зверски и безумен шпагат-4месеца без игра за талантливото крило на Арсенал.Нямало било дузпа за Ливърпул.Не съм съгласен-посягането на защитника бе опасно и той дори и не игра с топката.Да си спомним как миналата година на Ливърпул-Челси ,Тери бе изгонен само за посягане с бутоните напред.Крайно вереме е съдиите да започнат да наказват шпагатите и атаката с бутоните,защото грозните гледки ще продължават.Нарушенията ще намалеят и играта ще се накъсва до минимум.Защитниците ще мрънкат,но аз искам да гледам голове,а не счупени ребра и крака.Да се научат да играят чисто без да ползват шпагати.
Ако искаш да слагат полите и цвичките и да играят балет?