След всеки кръг по европейските терени във форумите се пускат теми я за мач на Ливърпул, я за някой друг и веднага се нарояват техни привърженици или обратното. Забелязал съм, че отбори като Байерн М, Челси, Реал М са едни от най-оплюваните в подобен вид теми. Та ви питам аз коя е топ 3 на най ненавижданиете европейски отбори.
Моето мнение:
Винаги съм се дразнел много на отбори правени само с пари и най-накрая не постигащи нищо. Именно затова топ 3 на най дразнещите и непоносими отбори е :
1.Байерн М
2. Реал М
3. Манчестър Сити
Ненавижданите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ненавижданите
mironi88 написа:След всеки кръг по европейските терени във форумите се пускат теми я за мач на Ливърпул, я за някой друг и веднага се нарояват техни привърженици или обратното. Забелязал съм, че отбори като Байерн М, Челси, Реал М са едни от най-оплюваните в подобен вид теми. Та ви питам аз коя е топ 3 на най ненавижданиете европейски отбори.
Моето мнение:
Винаги съм се дразнел много на отбори правени само с пари и най-накрая не постигащи нищо. Именно затова топ 3 на най дразнещите и непоносими отбори е :
1.Байерн М
2. Реал М
3. Манчестър Сити
Зашо си забравил Челси? А Реал да не са постигнали нищо.......това го оставям без коментар........
1. Челси
2.Милан
3.Ювентус
- Lord VOODOO
Охо...
1. Реал Мадрид!!! - Последните години това е най-мразеният отбор от всички, заради трансферната им политика, и защото си мислят, че са недосигаеми, а в същото време не могат да минат дори 1/8 финал на ШЛ!
2. МЮ
3. Челси/Интер (не лично от мен, а просто като съм наблюдавал фенските групи така ми изглежда)
1. Реал Мадрид!!! - Последните години това е най-мразеният отбор от всички, заради трансферната им политика, и защото си мислят, че са недосигаеми, а в същото време не могат да минат дори 1/8 финал на ШЛ!

2. МЮ
3. Челси/Интер (не лично от мен, а просто като съм наблюдавал фенските групи така ми изглежда)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

1.Реал Мадрид
2.Манчестър Сити
3.Челси
2.Манчестър Сити
3.Челси
1. Ман Юн като изпреварват Реал М след двубоя им с Арсенал. Това е по-подпиран отбор и от Юве от 90-те години и началото на 21 век
2. Реал М
3. Интер
2. Реал М
3. Интер
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Боримечката
- Контакти:
Първи поведоха хорото Челси,така че моята класация е:
1.Челси
2.Реал
3.Сити
1.Челси
2.Реал
3.Сити
- Lord VOODOO
Досега най-мразени са Реал, а след тях Челси... 

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

1. Манчестър Ю - това е най-подкрепяния от съдиите отбор в света за последните 5-10 години. Да не говорим как се измъкват с голове в последните 5 мин на мачовете си.
2. Интер - безобразен италиански отбор, без лице, без никакви достойнства и с редица подарени титли
3. Реал М - заради "звездните" трансфери и арогантността, с която действат.
МИСЛЯ, ЧЕ КЛАСАЦИЯТА МИ Е СРАВНИТЕЛНО ОБЕКТИВНА, СПРЯМО НЯКОИ ДРУГИ ПО-ГОРЕ.
2. Интер - безобразен италиански отбор, без лице, без никакви достойнства и с редица подарени титли
3. Реал М - заради "звездните" трансфери и арогантността, с която действат.
МИСЛЯ, ЧЕ КЛАСАЦИЯТА МИ Е СРАВНИТЕЛНО ОБЕКТИВНА, СПРЯМО НЯКОИ ДРУГИ ПО-ГОРЕ.