Според мен , тази година ще се борят Манчестер Юнайтед и Челси , който спечели директния двубой ще спечели и лигата ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
to6ko_toki4a написа:не че сам им фен, но мисля че Челси ще е шампиона.
ludiq1913 написа:to6ko_toki4a написа:не че сам им фен, но мисля че Челси ще е шампиона.
С Анчелоти абсурд, той няма титла в първенство от 15 години, с Милан почваше или много добре или много зле, сега в Челси му тръгна добре, защото са си готов отбор, но скоро ще почнат да се дънят и със слабаци
4400 написа:ludiq1913 написа:to6ko_toki4a написа:не че сам им фен, но мисля че Челси ще е шампиона.
С Анчелоти абсурд, той няма титла в първенство от 15 години, с Милан почваше или много добре или много зле, сега в Челси му тръгна добре, защото са си готов отбор, но скоро ще почнат да се дънят и със слабаци
Много много грешно, точно заради Анчелоти ще вземат титлата Челси, та той без футболисти и трансфери правеше Милан европейски шампион и шампион на Италия допреди 2-3 години, когато все още имаше някакъв минимален потенциал в пенсионерите от отбора, а сега с широкия състава на Челси няма да има проблеми...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта