Тема за сметки без кръчмар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Тема за сметки без кръчмар

Мнениеот doktora25 » 22 ное 2019 12:51

Мисля че заглавието на темата казва достатъчно. Предлагам тук да обсъждаме жребии, шансове и развръзки с максимална свобода на мисълта, търсейки допирните точки между желаното и реалното, смесвайки аналитичния подход с интуитивния нюх и в същото време въздържайки се от задълбочен анализ на проблемите и факторите, които са ги породили, защото те могат и трябва да бъдат обект на друг разговор. Нека за начало за да се предпазим от излишно раздуване на темата и загуба на фокуса се ограничим само до най-същественото във футбола, а именно националните отбори и европейските клубни турнири. Ако се появят предложения за разширяване или стесняване на обхвата, разбира се това ще е най-лесното.

Като за начало предлагам поетапно да бъдат обсъдени:
1. Жребий за баражите за Лигата на нациите през март
2. Жребий за самото европейско първенство. Коя е мечтаната за нашия национален отбор група и коя е най-малко желаната? Няма само английските фенове да имат думата.
3. Жребий за елиминациите в ЛЕ и ШЛ през призмата на Лудогорец и любимите ви клубове
4. Жребий за световните квалификации (не съм сигурен кога е точно, но ще кажат)

По първия въпрос аз мисля че най-добрият жребий за нас е да отидем в Поток А и да имаме 2 домакинства първо срещу Израел, а после срещу победителя от Исландия - Румъния. Споменавал съм че от потенциалните съперници най-много ме е страх от Сърбия - винаги играят на 110% срещу нас и имат в момента играчи в Реал, Аякс, Лацио, Зенит и др. От унгарците все още имам респект, както на клубно, така и на национално ниво, въпреки последната победа на Лудогорец над Ференцварош. Мисля и че поток А би ни пратил в по-висока урна на жребия за европейското.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
rasputin_nk
Контакти:

Re: Тема за сметки без кръчмар

Мнениеот rasputin_nk » 22 ное 2019 13:23

България - Унгария 3:1
България - Исландия 2:0

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 22 ное 2019 13:37

На полуфинал сме на Европейското.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 ное 2019 14:22

Сбъднаха се желанията ми на около 50% или поне що се отнася до втория съперник. Двата мача може би ще са с еднаква степен на сложност, така че за да постигнем нещо в тях е нужна много и правилна работа, хладен ум, дисциплинираност, но и хъс и настървение на терена. И трите отбора се характеризират повече с отборната си игра, отколкото с наличие на ярки индивидуалности, така че и ние трябва да отговорим със същото. Иска ми се да предвидя по-големи шансове за промоция от математически вероятните 25%.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 22 ное 2019 14:58

Не са а 25%. Четирите отбора имат различен брой домакинства или гостувания, които са фактор. Математически не може да се оцени колко струва фактора домакинство, но при всички положения ние сме най-облагодетелствани с две домакинства, докато румънците с с две гостувания трябва да спечелят ако искат да се класират. Виж при унгарци и исландци може би процентите са си 25% от получения средно аритметичен шанс от едно домакинство и едно гостуване или обратното, за да се класират.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 22 ное 2019 15:42

Сметката си е с кръчмар. Ако се класираме, към нас ще текнат 9 милиона кинта (не помня в каква валута). Кражбата на някакви си стотин хиляди за екипиривка ще е само тренировка. Затова в момента ми се струва, че има борба за власт в БФС.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 22 ное 2019 20:25

doktora25 написа:Коя е мечтаната за нашия национален отбор група и коя е най-малко желаната? Няма само английските фенове да имат думата.

Group F
Germany
One of France/Poland/Switzerland/Croatia
One of Portugal/Turkey/Austria/Sweden/Czech Republic
Winners of playoff Path A, C or D

Германия, Швейцария, Чехия, България.
Германия, Франция, Щвеция, България.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 ное 2019 20:51

Винаги има някой, който изненадващо се класира. Ние сме мега слаби и всички ни се смеят, понякога това е предимство! Играчите искат да се докажат и да мускули могат я избута още повече, че и двата мача са в София. Все пак домакинството си е домакинство :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Prokonsil

Мнениеот Prokonsil » 24 ное 2019 11:45

А защо да се класираме? Какво ще правим там?...Играчи и БФС ще се порадват на пари и разходки. А ние, феновете?...Май пак само ще псуваме...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 25 ное 2019 00:52

Prokonsil написа:А защо да се класираме? Какво ще правим там?...Играчи и БФС ще се порадват на пари и разходки. А ние, феновете?...Май пак само ще псуваме...

Важно е да сме там. Да сме официално сред топ 24, а не да се чудим от кои от футболните джуджета и аматьори можем и да паднем. Да се завърти колелото на по-високите урни. Да ни гледат с по-други очи. Да се докоснат феновете, които имат възможност до уникални емоции, да усетят магията на Алианц арена. От повечето групи по 3 отбора ще продължат, математически шансът не е малък. И да не сме сред тях обаче нито ще е изненада, нито трагедия. Ако случайно сме - ще е огромен триумф и повод за празници.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Върни се в “Футбол - Свят”