Титлата е решена, но все пак...

@ Божи Сърбина... давай момче!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red joker написа:Някой може ли да даде линк за мача
RealMCF написа:За нивото на Балканите от последните десетилетия мачът бе качествен и интересен. Около 30 000 зрители, два прекрасни гола (като изпълнения от Предраг Сикимич и Луиш Евертон), много добра игра на Бандаловски, доста млади играчи, както и доста стари... Три са дербитата на Балканите: Ц. Звезда - Партизан, Левски - ЦСКА, Олимпиакос - Панатинаикос (Динамо Зг -Хайдук Сп, Жельезничар - Сараево, ПАОК - Арис, Стяуа - Динамо Б са привлекателни, но без тоя заряд), жалкото е, че и футболът ни умира, "барабар" с банана-държавиците ни...
4au6 написа:RealMCF написа:За нивото на Балканите от последните десетилетия мачът бе качествен и интересен. Около 30 000 зрители, два прекрасни гола (като изпълнения от Предраг Сикимич и Луиш Евертон), много добра игра на Бандаловски, доста млади играчи, както и доста стари... Три са дербитата на Балканите: Ц. Звезда - Партизан, Левски - ЦСКА, Олимпиакос - Панатинаикос (Динамо Зг -Хайдук Сп, Жельезничар - Сараево, ПАОК - Арис, Стяуа - Динамо Б са привлекателни, но без тоя заряд), жалкото е, че и футболът ни умира, "барабар" с банана-държавиците ни...
Ти у ред ли си? А Галата и Фенерите къде ги забрави? А всъщност те дербитата пак са си три защото у нас такова животно НЯМА.
RealMCF написа:4au6 написа:RealMCF написа:За нивото на Балканите от последните десетилетия мачът бе качествен и интересен. Около 30 000 зрители, два прекрасни гола (като изпълнения от Предраг Сикимич и Луиш Евертон), много добра игра на Бандаловски, доста млади играчи, както и доста стари... Три са дербитата на Балканите: Ц. Звезда - Партизан, Левски - ЦСКА, Олимпиакос - Панатинаикос (Динамо Зг -Хайдук Сп, Жельезничар - Сараево, ПАОК - Арис, Стяуа - Динамо Б са привлекателни, но без тоя заряд), жалкото е, че и футболът ни умира, "барабар" с банана-държавиците ни...
Ти у ред ли си? А Галата и Фенерите къде ги забрави? А всъщност те дербитата пак са си три защото у нас такова животно НЯМА.
"У ред съм", чауш! "Галата и Фенерите", барабар с "Бешика", са интересни само на рязаните! Не подценявам футбола им, но това е друг свят... А у нас - липсата на дербито е осезателна, на мен лично ми липсва! И ще ми липсва, ако затрият ЦСКА, за сметка на очаквания франкенщайн на помачето от Микре...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта