Цървена Звезда - Партизан FT 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Цървена Звезда - Партизан FT 1:1

Мнениеот Teo » 16 апр 2016 17:04

Изображение

Титлата е решена, но все пак... :idea:
@ Божи Сърбина... давай момче! :lol:
Последна промяна от Teo на 17 апр 2016 09:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Цървена Звезда - Партизан |16.04 - 19:00ч.|

Мнениеот dindan » 16 апр 2016 17:26

Може да съм о ЦСКА но никога не съм фен на Партизаните,все е Звезда!
Зезда са лидери,много мачове без загуба и сега пак ще бият
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 апр 2016 17:47

Някой може ли да даде линк за мача :?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 апр 2016 17:50

Red joker написа:Някой може ли да даде линк за мача :?

http://livetv.sx/en/eventinfo/406646_cr ... _partizan/

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 16 апр 2016 20:58

Това ли ти нашепна лилипута бе ръждав ?

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Мнениеот RealMCF » 16 апр 2016 22:07

За нивото на Балканите от последните десетилетия мачът бе качествен и интересен. Около 30 000 зрители, два прекрасни гола (като изпълнения от Предраг Сикимич и Луиш Евертон), много добра игра на Бандаловски, доста млади играчи, както и доста стари... Три са дербитата на Балканите: Ц. Звезда - Партизан, Левски - ЦСКА, Олимпиакос - Панатинаикос (Динамо Зг -Хайдук Сп, Жельезничар - Сараево, ПАОК - Арис, Стяуа - Динамо Б са привлекателни, но без тоя заряд), жалкото е, че и футболът ни умира, "барабар" с банана-държавиците ни...
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 16 апр 2016 22:29

RealMCF написа:За нивото на Балканите от последните десетилетия мачът бе качествен и интересен. Около 30 000 зрители, два прекрасни гола (като изпълнения от Предраг Сикимич и Луиш Евертон), много добра игра на Бандаловски, доста млади играчи, както и доста стари... Три са дербитата на Балканите: Ц. Звезда - Партизан, Левски - ЦСКА, Олимпиакос - Панатинаикос (Динамо Зг -Хайдук Сп, Жельезничар - Сараево, ПАОК - Арис, Стяуа - Динамо Б са привлекателни, но без тоя заряд), жалкото е, че и футболът ни умира, "барабар" с банана-държавиците ни...

Ти у ред ли си? А Галата и Фенерите къде ги забрави? А всъщност те дербитата пак са си три защото у нас такова животно НЯМА.

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Мнениеот RealMCF » 16 апр 2016 23:50

4au6 написа:
RealMCF написа:За нивото на Балканите от последните десетилетия мачът бе качествен и интересен. Около 30 000 зрители, два прекрасни гола (като изпълнения от Предраг Сикимич и Луиш Евертон), много добра игра на Бандаловски, доста млади играчи, както и доста стари... Три са дербитата на Балканите: Ц. Звезда - Партизан, Левски - ЦСКА, Олимпиакос - Панатинаикос (Динамо Зг -Хайдук Сп, Жельезничар - Сараево, ПАОК - Арис, Стяуа - Динамо Б са привлекателни, но без тоя заряд), жалкото е, че и футболът ни умира, "барабар" с банана-държавиците ни...

Ти у ред ли си? А Галата и Фенерите къде ги забрави? А всъщност те дербитата пак са си три защото у нас такова животно НЯМА.

"У ред съм", чауш! "Галата и Фенерите", барабар с "Бешика", са интересни само на рязаните! Не подценявам футбола им, но това е друг свят... А у нас - липсата на дербито е осезателна, на мен лично ми липсва! И ще ми липсва, ако затрият ЦСКА, за сметка на очаквания франкенщайн на помачето от Микре...
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 17 апр 2016 07:22

RealMCF написа:
4au6 написа:

"У ред съм", чауш! "Галата и Фенерите", барабар с "Бешика", са интересни само на рязаните! Не подценявам футбола им, но това е друг свят... А у нас - липсата на дербито е осезателна, на мен лично ми липсва! И ще ми липсва, ако затрият ЦСКА, за сметка на очаквания франкенщайн на помачето от Микре...

Това че ТЕБ не те интересува е един друг проблем- става въпрос за Балканско дерби. Те са на Балканите и мача им е ИСТИНСКО ДЕРБИ. Това че в България няма мач Левски-ЦСКА не е сигурно как се отразява на футбола ни като за последните 10на годинки екипите на двата отбора бяха разходени(дори не разтичани) от 100-120 знайни и незнайни "футболисти" които не са и помирисали стадион преди да кацнат У България. И другото това че има 200 изпочупени седалки не го прави дерби. Преди повече от 30години когато ми се появи в казармата и прякора "ЧАУШ"дерби наистина имаше,но имаше и футболисти с ТОПКИ,а сега са с гел и татуси. Може и да не харесваш мнението ми, но то е такова. А иначе крещи с пълно гърло HALA MADRID защото поне тук сме на едно мнение. Въпреки Бензема..

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Цървена Звезда - Партизан FT 1:1

Мнениеот Teo » 17 апр 2016 09:10

Хубав мач вчера... някой хора живеят за такива мачове, а в България от както изпадна ЦСКА, няма такъв в които една седмица преди мача да те тресе вълнението. А и левскарите да не се правят на ударени с мокър парцал. Живея в син квартал и знам какво е положението, защото познавам доста левскари. Те искат час по-скоро връщането на ЦСКА там където му е мястото. А тука злобарите могат да си драскат каквото искат.
@ Нашето Дерби по нищо не отстъпва на Звезда и Партизан. И това са двата мача и като добавим Олимпиакос и Панатинайкос си остават най-добрите мачове на балканите откъм заряд и съперничество. Просто при нас все още се е запазил истинската страст от футбола (дано и в бъдеще продължи), а не като на запад да гледат театър. Визирам всички останали дербита в отделните първенства.

Върни се в “Футбол - Свят”