Малко разнообразие

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Малко разнообразие

Мнениеот Corwin » 30 юли 2009 16:23

За да разредим малко темите за мачове, служебни загуби, Левски, ЦСКА и Черно море, реших да пусна една тема за нещо, което ми се стори доста интересно.
Когато Рабех се направи на каратист и лекарите се опитваха да свестят Алмейда, дадоха кадри от трибуните. И на трибуните имаше някаква групичка от фенове със фланелки на тъмно червени и жълти райета, както и едни със хоризонтални сини райета на бял фон. За вторите мисля че бяха фенове на Интер Баку, но за първите не можах да намеря информация, понеже в Уикипедия никъде няма азерски отбор с такива цветове, титулярни или не.

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Re: Малко разнообразие

Мнениеот iisskkrreenn » 30 юли 2009 16:29

Да ,да това го забелязах и аз ,феновете бяха една доста сериозна агитка,всички от който бяха с тези раирани фланелки.Аз предполагам ,че са Ултраси на Турския Галатасарай.
Те играят ли изобщо в Евро-турнирите тази година.
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 30 юли 2009 16:33

Играят с някакви казакстанци ако не се лъжа.
И все пак, какво правят там тогава?

ryudi
Контакти:

Мнениеот ryudi » 30 юли 2009 16:35

Галатасарай играе за Лига Европа тази година. И да - играха с Тобол Казхстан в предния кръг, а сега са с Макаби Нетаня

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 30 юли 2009 16:38

Убеден съм ,че са те растоянието не е кой знае колко до Азерската столица.
Знаете преди ,че и двата ни "гранда" си патиха от турците нз ,но аз си мисля ,че са те.
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 30 юли 2009 16:54

iisskkrreenn написа:Убеден съм ,че са те растоянието не е кой знае колко до Азерската столица.
Знаете преди ,че и двата ни "гранда" си патиха от турците нз ,но аз си мисля ,че са те.

От Истанбул до Баку е доста голямо, едното е почти най-западната точка на Турция, а другото е най-източната такава на Азербайджан.

adameca
Контакти:

Мнениеот adameca » 30 юли 2009 17:41

Corwin написа:За да разредим малко темите за мачове, служебни загуби, Левски, ЦСКА и Черно море, реших да пусна една тема за нещо, което ми се стори доста интересно.
Когато Рабех се направи на каратист и лекарите се опитваха да свестят Алмейда, дадоха кадри от трибуните. И на трибуните имаше някаква групичка от фенове със фланелки на тъмно червени и жълти райета, както и едни със хоризонтални сини райета на бял фон. За вторите мисля че бяха фенове на Интер Баку, но за първите не можах да намеря информация, понеже в Уикипедия никъде няма азерски отбор с такива цветове, титулярни или не.

Това бяха фенове на Галатасарай, само че и аз се чудя какво правеха те на стадиона?
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Мнениеот friday » 30 юли 2009 18:06

Феновете с жълто-червените фланелки са фенове на Галатасарай, но не са турци, а азери. В тази страна все още няма изграден футболна култура, наливат се от скоро пари в този спорт и тъй като азерите са родственици с турците, то повечето футболни фенове в Азербайджан са фенове на някой от турските грандове. Да не говорим, че до скоро на мачове на Левски и ЦСКА се ходеше с фланелки съответно на Лацио, Интер, Челси и Ливърпул, Ман.Ю, Атлетико ... но поне са съвпадали цветовете :lol:

Един интересен факт - феновете на Галата и Фенер са кръвни врагове в турското първенство, но когато опре до мачове в Европа се е случвало фенове на Галата да подкрепят отбора на Фенер и обратно, при това са влизали в съответния стадион, облечени в екипите на своя си отбор. Не знам това дали е добро или лошо, но знам, че в България никога не може да се случи.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 31 юли 2009 12:24

friday написа:Един интересен факт - феновете на Галата и Фенер са кръвни врагове в турското първенство, но когато опре до мачове в Европа се е случвало фенове на Галата да подкрепят отбора на Фенер и обратно, при това са влизали в съответния стадион, облечени в екипите на своя си отбор

Това не е вярно изобщо :roll:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Мнениеот friday » 31 юли 2009 15:09

Споменавал ми го е турчин, който се възмущаваше от този факт

Върни се в “Футбол - Свят”