Манчестър Сити - футболният идиот на 2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Манчестър Сити - футболният идиот на 2016
Лестър трябва да покаже на света, че безхаберието и парите в отбори като Челси, Манчестър Сити не могат да са романтиката в модерния футбол! И между другото не желая Путин да назначава Пелегрини за треньор на Зенит, време е да се оттегли от футбола, за да не стане за смях както Ван Гаал. По-слабо водене на отбор не може да има, дори Никола Спасов не може да го настигне по безхабрие и липса на футболен интелект.
Re: Манчестър Сити - футболният идиот на 2016
Липсват ми темите ти за уредените мачове ! 

ЕМИЛ написа:Липсват ми темите ти за уредените мачове !

-
- Контакти:
bayern_munchen написа:Лестър трябва да покаже на света, че безхаберието и парите в отбори като Челси, Манчестър Сити не могат да са романтиката в модерния футбол! И между другото не желая Путин да назначава Пелегрини за треньор на Зенит, време е да се оттегли от футбола, за да не стане за смях както Ван Гаал. По-слабо водене на отбор не може да има, дори Никола Спасов не може да го настигне по безхабрие и липса на футболен интелект.
Викаш Реал-Барса-ПСЖ-Ювентус и Байерн и те не трябва да са в "романтиката" на футболът - след като и те харчат огромни суми за играчи.Аз лично съм за всеки друг да спечели титлата, но не и Лестър. твърде много късмет имаха - твърде често съдийските решения отиваха в тяхна полза и като цяло поне за мен не са атрактивни.
Забравил си да добавиш ВПЕРЁД ЗЕНИТ! 
Извикай другата личност в главата ти (Александров) да го добави!

Извикай другата личност в главата ти (Александров) да го добави!

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- arsenvengerin
- Контакти:
Хаха, и тази тема идва от фен на Байерн - отбора, който цяла Германия нарича мафиотски... 

YA GUNNERS YA
- Pragmatichen
Ман С. никога няма да стане гранд в Англия, а още по-малко в Европа.
Никога не са били и няма да бъдат.
По-скоро Вердер Бремен ще стане отново шампион на Германия, отколкото тези да се превърнат във фактор на Острова и в Европа.

Лек ден на всички
По-скоро Вердер Бремен ще стане отново шампион на Германия, отколкото тези да се превърнат във фактор на Острова и в Европа.

Лек ден на всички

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
- arsenvengerin
- Контакти:
Pragmatichen написа:Ман С. никога няма да стане гранд в Англия, а още по-малко в Европа.
Лек ден на всички
Бих се радвал ако се случи това с Вердер
Обичам Левски
-
Не съм съгласен с теб, Мануел Пелегрини е много добър специалист и бих се радвал, ако стане треньор на Зенит!