Списъкът за Златната топка ме нокаутира, а вас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nokautiran
Контакти:

Списъкът за Златната топка ме нокаутира, а вас

Мнениеот nokautiran » 04 окт 2015 19:02

Някои имена в списъка буквално те просват на земята като Кличко Пулев. На чипса или на шампоана ще дадат Златната топка тази година? Тези хора съвсем убиха отличието.

Аржентина: Агуеро (Ман. Сити), Масчерано (Барселона), Меси (Барселона), Отаменди (Валенсия, Ман. Сити), Пасторе (ПСЖ), Тевес (Ювентус, Бока Хуниорс)

Австралия: Масимо Лонго (КПР)

Австрия: Алаба (Байерн)

Белгия: Куртоа (Челси), Де Бройне (Волфсбург, Ман. Сити), Азар (Челси)

Бразилия: Коутиньо (Ливърпул), Неймар (Барселона), Уилиан (Челси)

Чили: Браво (Барселона), Медел (Интер), Санчес (Арсенал), Варгас (КПР, Хофенхайм), Видал (Ювентус, Байерн)

Колумбия: Бака (Севиля, Милан), Мартинес (Порто, Атлетико М), Оспина (Арсенал), Хамес Родригес (Реал)

Южна Корея: Сон (Леверкузен, Тотнъм)

Кот д'Ивоар: Бони (Суонзи, Тотнъм), Яя Туре (Ман. Сити)

Хърватия: Модрич (Реал), Ракитич (Барселона)

Франция: Бензема (Реал), Гризман (Атлетико), Лаказет(Лион), Погба (Ювентус)

Уелс: Бейл (Реал)

Германия: Кроос (Реал), Мюлер (Байерн), Нойер (Байерн)

Гана: Атсу (Евертън, Бърнемут), Ая (Марсилия, Суонзи)

Япония: Оказаки (Лестър)

Англия: Кейн (Тотнъм), Руни (Ман. Юнайтед)

Италия: Киелини (Ювентус), Пирло (Ювентус, Ню Йорк Сити)

Мексико: Дос Сантос (Виляреал, ЛА Галакси), Куадрадо (ПСВ)

Холандия: Депай (ПСВ, Ман. Юнайтед), Робен (Байерн)

Перу: Гереро (Коринтианс, Фламенго)

Полша: Левандовски (Байерн)

Португалия: Роналдо (Реал)

Испания: Диего Коста (Челси), Де Хеа (Ман. Юнайтед), Иниеста (Барселона), Мората (Ювентус), Рамос (Реал)

Швеция: Ибрахимович (ПСЖ)

Уругвай: Кавани (ПСЖ), Санчес (Ривър Плейт), Суарес (Барселона)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Списъкът за Златната топка ме нокаутира, а вас

Мнениеот doktora25 » 04 окт 2015 19:41

Съгласен съм с автора на темата и споделям опасенията му. Почти всяка година поне от 2010 г. насам (макар че и преди това има ощетени) отличието не отива при най-заслужилия, поради което то почти изцяло се обезцени и загуби от престижността си. Снайдер, Рибери, Нойер и може би Иниеста са само малка част от имената, които бяха порязвани. Може би е време да се създаде алтернативна награда с друг регламент, която да бъде припозната от обществеността като най-престижна.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 окт 2015 19:54

Щом Меси присъства, значи списъкът е точен. Останалите присъстващи са без значение. ;) Както обичам да казвам, в днешно време има двама футболисти - Лионел Меси и останалите. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 04 окт 2015 20:22

1. Лионел Меси - Богът на футболната игра.
2. Серхио Агуеро - уникален футболист, който е близко до класата на Меси, но контузиите му е*аха майката.
3. Кристиано Роналндо - прекрасен футболист.
4. Роберт Левандовски - един от най-добрите център нападатели на нашето време.
5. Мануел Нойер - вратар, който промени завинаги този пост във футбола.

Това е класацията за мен.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 окт 2015 21:02

River Plate написа:1. Лионел Меси - Богът на футболната игра.
2. Серхио Агуеро - уникален футболист, който е близко до класата на Меси, но контузиите му е*аха майката.
3. Кристиано Роналдо - прекрасен футболист.
4. Роберт Левандовски - един от най-добрите център нападатели на нашето време.
5. Мануел Нойер - вратар, който промени завинаги този пост във футбола.

Това е класацията за мен.

Съгласен съм с имената, към тях бих добавил и Златан Ибрахимович. Иначе трудно можем да сравняваме Меси и Нойер, това е все едно да спорим кое е по-тежко: 1 тон желязо или 1 тон памук (примерно)... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 окт 2015 21:06

Ако някога я вземе Еден Азар, аз спирам да гледам демонстративно футбол за една година! :lol: :lol:

Само ще ви кажа, че в днешно време няма нито един уникален футболист, включително и Лионел и Роналдо- и тях не ги смятам за уникални, щото аз лично се радвам, че съм гледал и по-уникални. Този букмейкърски стайл футбол не е никакъв критерий за класа тудей, защото е лъжа и измама всичкото! Но децата ще продължат да се заблуждават, поне докато букитата не решат да правят нов играч с пет златни топки и т.н. и не се съмнявайте, че няма да се случи. Надявам се да си поговорим пак след време и да речете, а прав беше бе тва дребничкото, само сме си губели времето да се заблуждаваме. След някой велик, букитата ще вадят още по-велик от него, помнете какво съм ви казвал и то ше излиза в кратки срокове. Агуеро не е нищо особено, дори не мога да го сравня с Лввандовски, защото нивото на футбола е доста различно в двете страни, където го практикуват двамата. Да ме извиняват тия класацийки, ама над 90 процента от списъка им е пълен с карикатури, а това пък говори зле за футбола! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 04 окт 2015 21:22

Значи Оказаки и Варгас са сред най-добрите 60 футболиста в света, но Буфон и Давид Силва не са. Масимо Лонго за първи път го чувам, но явно е някаква скрита звезда.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 04 окт 2015 21:55

dreben23 написа:Ако някога я вземе Еден Азар, аз спирам да гледам демонстративно футбол за една година! :lol: :lol:

Само ще ви кажа, че в днешно време няма нито един уникален футболист, включително и Лионел и Роналдо- и тях не ги смятам за уникални, щото аз лично се радвам, че съм гледал и по-уникални. Този букмейкърски стайл футбол не е никакъв критерий за класа тудей, защото е лъжа и измама всичкото! Но децата ще продължат да се заблуждават, поне докато букитата не решат да правят нов играч с пет златни топки и т.н. и не се съмнявайте, че няма да се случи. Надявам се да си поговорим пак след време и да речете, а прав беше бе тва дребничкото, само сме си губели времето да се заблуждаваме. След някой велик, букитата ще вадят още по-велик от него, помнете какво съм ви казвал и то ше излиза в кратки срокове. Агуеро не е нищо особено, дори не мога да го сравня с Лввандовски, защото нивото на футбола е доста различно в двете страни, където го практикуват двамата. Да ме извиняват тия класацийки, ама над 90 процента от списъка им е пълен с карикатури, а това пък говори зле за футбола! :)

И кои играчи по-уникални от Меси си гледал?Аз съм гледал Марадона,но според мен Меси е по-добър футболист.Марадона нямаше завършващият удар на Меси,като дрибъл са равни и Марадона имаше невероятен далечен пас и спиране на топката.Но голмайсторските качества на Меси са много по-добри,а това във футболае най-важното.Може би бразилеца Роналдо се доближаваше като класа до Меси,но той много лошо се контузи и после не беше същият футболист.Иначе в Айндховен и Барса беше невероятен,но млад си контузи коляното.Пеле не съм го гледал и не мога да кажа нищо за него.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 окт 2015 22:01

dreben23 написа:Ако някога я вземе Еден Азар, аз спирам да гледам демонстративно футбол за една година! :lol: :lol:

Само ще ви кажа, че в днешно време няма нито един уникален футболист, включително и Лионел и Роналдо- и тях не ги смятам за уникални, щото аз лично се радвам, че съм гледал и по-уникални.

Не си прав, има и само на избраните като нас е дадено на му се наслаждаваме - Борко Галчев! :lol:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 04 окт 2015 22:47

Tommi написа:Щом Меси присъства, значи списъкът е точен. Останалите присъстващи са без значение. ;) Както обичам да казвам, в днешно време има двама футболисти - Лионел Меси и останалите. 8-)

Да,горе долу така стоят нещата към днешна дата...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Футбол - Свят”