Казах ви, трябва да се зареже английското първенство, да си го зяпат само диемаджиите с абонаментите и да мислят, че като са равностойно слаби отборите в дадено първенство, значи някой е някаква сила. И Юве им казах, че няма да падне, и Манчо не струва, а Арсенал по принцип в последните години си се продава, затова не купуваме и футболисти. Аз с футбола съм на ти, не го гледам от вчера и веднага ви казвам кога даден мач ми изглежда нагласен- когато се клатят краката и се пускат резервички те да ги клатят. Ами скоро вървим към приключване и с футбола- аз съм се запалил по великата игра от ЦСКА, закрият ли ЦСКА, просто ще закривам и аз футбола!

За грандовете от Манчестър къде са темичките, че не ги виждам нещо? Аз за разлика от другите им казах, че отборите им не струват и няма да бият ПСВ и Юве, а защо се учудвате- най-големите букмейкърски къщи са английски, викат му логика, момци!

Сити беше пречукан от най-слабия отбор в момента в цяла Европа, а вижте цените само на играчите, това е трагедия- това пъренство не заслужава и един зрител да му остане!