Поведението на Пике

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Поведението на Пике

Мнениеот bianchi » 10 сеп 2015 20:32

Пике: Желая най-лошото на Реал Мадрид, искам винаги да губят
щитникът на Барселона Жерар Пике направи доста интересно изказване, след като в последните мачове на испанския национален отбор бе бурно освиркван.

Причината затова бяха изказванията на Пике, че Каталуня трябва да се отдели от Испания. Въпреки освиркванията, бранителят обяви, че няма да се откаже от националния отбор.

Пике коментира и големия съперник на Барса Реал Мадрид като откровено обяви, че желае най-лошото на "белия балет".

"Да напусна националния отбор е последното, което бих направил. Това би значело да се поддам на тези, които освиркват поради грешни причини", заяви Пике.

"Мисля, че те (испанските фенове б.р.) ме освиркват заради съперничеството Барса-Мадрид. Но няма да се променя. Съперничеството е страстно и когато единият отбор се справя добре, другият се справя зле. Но да се надяваме нещата да се развият възможно най-лошо за Реал Мадрид. И тези, които не го харесват, ще трябва да се примирят с мен, докато не се оттегля!"

Официално: Пратиха Испания – Англия в Аликанте заради Пике

"Обичам Барселона, но това не ми пречи да имам фантастични отношения с играчите на Реал Мадрид. Икер (Касияс) ми изпрати цвета, когато се роди второто ми дете, а аз му казах, че се надявам да допуснах четири гола (срещу Атлетико) и те наистина допуснаха четири на следващия ден. Все още говорим затова!"

"Изгледах мача Реал - Юве облечен с фланелка на Буфон. Искам Реал да губи винаги. Обичам моя клуб и никой не трябва да очаква да се променя или да моля за прошка."

"Когато съм освиркван от феновете на Мадрид на Бернабеу, това е като музика за моите уши!"

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: Поведението на Пике

Мнениеот bianchi » 10 сеп 2015 20:33

Как ще коментирате думите на тази звезда според вас това нормално ли е ?

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 10 сеп 2015 20:51

Голяма работа, че го е казал. По- добре да е откровен, на фона на целия фалш, който го има във футбола. Пък и надали останалите футболисти не искат най- големият им съперник да губи.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 10 сеп 2015 20:53

Евала на Пике, напълно е прав за себе си. И напълно го подкрепям в изказването му.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 10 сеп 2015 20:55

gushtera написа:Евала на Пике, напълно е прав за себе си. И напълно го подкрепям в изказването му.

И с кое е прав за себе си ?

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 10 сеп 2015 21:58

Нормално изказване, ако беше направено от фен. Като футболист и публична личност може би трябва да е по-дипломатичен.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 10 сеп 2015 22:49

bianchi написа:Причината затова бяха изказванията на Пике, че Каталуня трябва да се отдели от Испания. Въпреки освиркванията, бранителят обяви, че няма да се откаже от националния отбор.

"Да напусна националния отбор е последното, което бих направил. Това би значело да се поддам на тези, които освиркват поради грешни причини", заяви Пике.

Той и останалите играчи, които искат да се отдели Каталуния нямат място в националния отбор на Испания. Постоянно реват, реват ли реват... и едновременно играят за сформировка на Каталуния, но нямат топките да се откажат от Испания...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 сеп 2015 22:59

Мнението му за тях не се различава съществено от моето мнение за него и отбора му. Само дето аз не съм публична личност и нямам такова врякащо грозотило за приятелка. Така че и да мога аз да си позволя от време на време да споделям вижданията си за сивото минало и тъмно бъдеще на лилавите, за него е абсолютно противопоказано да коментира приятелчетата си, най-малкото защото всява смут и интриги в националния си отбор (не че в това има нещо лошо, де 8-) ).
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 сеп 2015 00:12

fabregas_949 написа:
bianchi написа:Причината затова бяха изказванията на Пике, че Каталуня трябва да се отдели от Испания. Въпреки освиркванията, бранителят обяви, че няма да се откаже от националния отбор.

Той и останалите играчи, които искат да се отдели Каталуния нямат място в националния отбор на Испания. Постоянно реват, реват ли реват... и едновременно играят за сформировка на Каталуния, но нямат топките да се откажат от Испания...

Направо са за бой тия смешници. Да си ебават майката, има достатъчно футболисти, които могат да ги заместят.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 11 сеп 2015 04:59

Най накрая един играч с топки който да каже откровено какво мисли за отбора който е главен противник на неговия в първенството. Много ясно се всеки играч на Реал иска Атлетико и Барса постояно да губят и той да се залива от смях на дивана в хола докато ги гледа .
Все едно и Гонзо не се кефи когато Ботев и ЦСКА падат, много ясно че се подсмихва самодоволно , същото важи и за играчите на ЦСКА . Молят се за загоби на сините и разградчани всеки път щом играят, колкото повече толкова по добре

Върни се в “Футбол - Свят”