Тото-милионерите Интер и Милан се развихриха с трансферите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Тото-милионерите Интер и Милан се развихриха с трансферите
Очевидно са събрали доста пари от букитата. Правят впечатляващи след впечатляващитрансфери. Милан изненадаха себе си и света с привличането на Джаксън Мартинес за 35 млн. евро, футболист искан от много топ грандове участващи в ШЛ, а пред това Милан не смееха да похарчат повече пари от Лудогорец за трансфери, Интер също - днес официално техен играч е КОНДОГБИЯ ЗА 40 МЛН ЕВРО...Едно е ясно, следващия сезон ще залагам яко на тези два отбора, виждам поне единият в тройката, а може и двата. С уговарянето на мачове толкова, събраха парите, сега е време за успехи и на футболния терен.
-
- Контакти:
Re: Тото-милионерите Интер и Милан се развихриха с трансфери
komentator написа:Очевидно са събрали доста пари от букитата. Правят впечатляващи след впечатляващитрансфери. Милан изненадаха себе си и света с привличането на Джаксън Мартинес за 35 млн. евро, футболист искан от много топ грандове участващи в ШЛ, а пред това Милан не смееха да похарчат повече пари от Лудогорец за трансфери, Интер също - днес официално техен играч е КОНДОГБИЯ ЗА 40 МЛН ЕВРО...Едно е ясно, следващия сезон ще залагам яко на тези два отбора, виждам поне единият в тройката, а може и двата. С уговарянето на мачове толкова, събраха парите, сега е време за успехи и на футболния терен.
Като те слушам колко си "компетентен" ми се реве ...
Мартинез не е в Милан.
Интер ще продадат няколко играча тепърва.
Не знам как си въобразявате ,че е възможно голям отбор да се издържа от тото мачове? 

- obi4am_pirin
- Контакти:
Милан нали е с нов собственик
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

komentator написа:Очевидно са събрали доста пари от букитата. Правят впечатляващи след впечатляващитрансфери. Милан изненадаха себе си и света с привличането на Джаксън Мартинес за 35 млн. евро, футболист искан от много топ грандове участващи в ШЛ, а пред това Милан не смееха да похарчат повече пари от Лудогорец за трансфери, Интер също - днес официално техен играч е КОНДОГБИЯ ЗА 40 МЛН ЕВРО...Едно е ясно, следващия сезон ще залагам яко на тези два отбора, виждам поне единият в тройката, а може и двата. С уговарянето на мачове толкова, събраха парите, сега е време за успехи и на футболния терен.
Мартинез не е футболист на Милан и сигурно няма и да стане

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
-
- Контакти:
Този няма ли да получи един БАНан. Докога ще го бавите. Вижте, че е спряло момчето.
love_hurtz написа:Този няма ли да получи един БАНан. Докога ще го бавите. Вижте, че е спряло момчето.
"Момчето" е поредния ник на помияра или пармалата.