Изчезват ли гениите във футбола?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Изчезват ли гениите във футбола?
В последно време като изключим Меси, КР и Неймар в друг футболист не виждам онази индивидуална класа която притежаваха десетки футболисти в едно поколение преди десетина и повече години. Сега се набива на очи тактика, физика и тичане. За мен този футбол да не кажа безинтересен, но е доста еднообразен.
- trokadero_
- Контакти:
Re: Изчезват ли гениите във футбола?
Винаги ще има отличаващи се футболисти 

Дай определение за класа и какво точно имаш предвид под индивидуална класа? Защото например Алонсо и Швайнщайер са играчи играещи на един и двата притежават висока класа, но са доста различни футболисти един от друг.
Ами гениите затова са гении, защото се отличават от останалите и са малко на брой. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Азар се доближава 

Alexx написа:Дай определение за класа и какво точно имаш предвид под индивидуална класа? Защото например Алонсо и Швайнщайер са играчи играещи на един и двата притежават висока класа, но са доста различни футболисти един от друг.
Батистута и Бергкамп например, и далеч не бяха само те. Само в Бразилия имаше цяло каре изключителни футболисти - Роналдо, Ривалдо, Ромарио накрая допълнени и от Роналдиньо. Ти в един период около 98-ма Бразилия за нападението си трябваше да избира от Роналдо, Ривалдо, Ромарио, Жардел и Елбер. Кога сега ще видиш футболисти като Жардел и Елбер даже да не се класират за националните си отбори? А Франция, Италия и Холандия какви отбори имаха? Холандия 98-2000 имаше феноменален отбор
Кевин Де Брюин също има бляскаво бъдеще ако направи трансфер от Волфсбург в някой гранд .
Сега всичко зависи от рекламата !
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
- Captain Stottlemeyer
mon_cool написа:Азар се доближава
Суарес, Ибрахимович, Робен...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Мдааааа ... като се замисля за играта на Дел Пиеро, Баджо, Рекоба, Роналдиньо, Ривалдо, Роналдо Назарио да Лима, Зидан, Анри и т.н. Сега има един Меси и един Роналдо. Другите са 1 класа под тях. Да има надежди като Неймар, Азар, Де Брюин, Депай, Стърлинг, но всичките те са много далеч от тази класа. Тая Висша лига и тази борба за точки и ТВ права и реклами убива всичко.
Гледа ми се мач в които един футболист е с класа над другите и всичките му съотборници го търсят непрекъснато. Да гради, да лъже, да вкарва .... общо взето да ги прави луди всичките.
Гледа ми се мач в които един футболист е с класа над другите и всичките му съотборници го търсят непрекъснато. Да гради, да лъже, да вкарва .... общо взето да ги прави луди всичките.