Вентспилс-БАТЕ(Борисов)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
raikoonen
Контакти:

Вентспилс-БАТЕ(Борисов)

Мнениеот raikoonen » 23 юли 2009 00:51

Гледам,че са пуснати всевъзможни теми и смятам,че за този мач си струва да има отделна тема
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Re: Вентспилс-БАТЕ(Борисов)

Мнениеот jembajemba » 23 юли 2009 01:04

Даа, мисля че това ще бъде един много интересен и напрегнат сблъсък, който ще държи зрителите в напрежение до последния съдийски сигнал. Все пак аз бих дал леко предимство на гостите от град Борисов, които имат по - сериозен опит от съперника си, базиращ се най - вече на представянето на отбора през миналата година, когато те успяха да се класират за груповата фаза на най -комерсиалния футболен турнир - Шампионската лига.

Потребителски аватар
Fc Baku 2

Мнениеот Fc Baku 2 » 23 юли 2009 01:56

Пожелавам упсех на Бат3 се пак и те ни донесоха радост :) бъзикам се разбира се :)

Потребителски аватар
ppppp

Мнениеот ppppp » 23 юли 2009 04:12

Fc Baku 2 написа:Пожелавам упсех на Бат3 се пак и те ни донесоха радост :) бъзикам се разбира се :)

ясно е че у форУмо ти си един от водещите лафаджий особено с тоя рег дето си го направил за фк баку направо е така шегите ти извират нали ?ти си уникален тип радваш ме
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Мнениеот nedev30 » 23 юли 2009 06:21

ppppp написа:
Fc Baku 2 написа:Пожелавам упсех на Бат3 се пак и те ни донесоха радост :) бъзикам се разбира се :)

ясно е че у форУмо ти си един от водещите лафаджий особено с тоя рег дето си го направил за фк баку направо е така шегите ти извират нали ?ти си уникален тип радваш ме

и мен ме радва :lol:
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 23 юли 2009 11:21

БАТЕ няма да имат проблеми с латвийците, със сигурност ще се класират за плейофите и там ще им го върнем тъпкано :roll:

Потребителски аватар
raikoonen
Контакти:

Мнениеот raikoonen » 23 юли 2009 11:51

И аз мисля,че БАТЕ ще се класират без особенни трудности.Да имат опит от миналата година,пък и латвийският футбол е на доста ниско ниво.
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина

Потребителски аватар
ppppp

Мнениеот ppppp » 23 юли 2009 15:54

nedev30 написа:
ppppp написа:

и мен ме радва :lol:

бай да уей ти си един от коравите ЛАДС на цскато които доказват че са дупедавци на чуждестранните и турски отбори
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!

Върни се в “Футбол - Свят”