Вентспилс-БАТЕ(Борисов)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Вентспилс-БАТЕ(Борисов)
Гледам,че са пуснати всевъзможни теми и смятам,че за този мач си струва да има отделна тема
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина
- jembajemba
- Контакти:
Re: Вентспилс-БАТЕ(Борисов)
Даа, мисля че това ще бъде един много интересен и напрегнат сблъсък, който ще държи зрителите в напрежение до последния съдийски сигнал. Все пак аз бих дал леко предимство на гостите от град Борисов, които имат по - сериозен опит от съперника си, базиращ се най - вече на представянето на отбора през миналата година, когато те успяха да се класират за груповата фаза на най -комерсиалния футболен турнир - Шампионската лига.
Пожелавам упсех на Бат3 се пак и те ни донесоха радост
бъзикам се разбира се 

Fc Baku 2 написа:Пожелавам упсех на Бат3 се пак и те ни донесоха радостбъзикам се разбира се
ясно е че у форУмо ти си един от водещите лафаджий особено с тоя рег дето си го направил за фк баку направо е така шегите ти извират нали ?ти си уникален тип радваш ме
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!
ppppp написа:Fc Baku 2 написа:Пожелавам упсех на Бат3 се пак и те ни донесоха радостбъзикам се разбира се
ясно е че у форУмо ти си един от водещите лафаджий особено с тоя рег дето си го направил за фк баку направо е така шегите ти извират нали ?ти си уникален тип радваш ме
и мен ме радва

ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!
БАТЕ няма да имат проблеми с латвийците, със сигурност ще се класират за плейофите и там ще им го върнем тъпкано 

И аз мисля,че БАТЕ ще се класират без особенни трудности.Да имат опит от миналата година,пък и латвийският футбол е на доста ниско ниво.
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина
nedev30 написа:ppppp написа:Fc Baku 2 написа:Пожелавам упсех на Бат3 се пак и те ни донесоха радостбъзикам се разбира се
и мен ме радва
бай да уей ти си един от коравите ЛАДС на цскато които доказват че са дупедавци на чуждестранните и турски отбори
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!