Защо им е на Барса Имрахимович?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Защо им е на Барса Имрахимович?
Какво ще прави Ибрахомивич в Барса нищо ще се изложи и тва от доста време Барса не са правили гаф но ако продадат Ето о и Ибрахимович дойде тва ще най-голямата грешка на Барса Ето о е 100000000 пъти по-добър от Ибрахимович и се надявам Пеп Гуардиола да не прави тази огромна грешка
- Red_champions
Re: Защо им е на Барса Имрахимович?
Прав си,Ето"о е класи над Ибрахимович,но ще видим.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Според мен Пеп Гуардиола ще вземе Ибрахимович, защото е по-добър при ударите с глава, освен това Барса нямат висок таран, който да засича центрирания с глава, ако играят срещу съперник, спрещу който трябва да се използват. Освен това може да е и от финансова гледна точка, защото Ето'о иска още пари, а Ибра може да се е навил да играе за по-малко пари от камерунеца. Само да попитам обявиха ли официално, че размяната на двамата нападатели се е случила.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- danchovalev
- Контакти:
Абе Давид Вия си беше най-добрият вариант, но... Иначе не са обявили официално трансфера, защото Ето'о още не е казал, дали иска...
"Ако спечеля - печели цял народ..."
-
- Контакти:
Трябва да си болен мозък, да си мислиш, че Ето'о е по-добър от Ибра. Ибра има физика, игра с глава, много техника и визия върху играта, а Ето'о е дърварче, което вкарва 1 от 10 положения, понеже Барса създават по 20 на мач му се отдава да е голмайстор. Колкото асистенции има Ибра.. изобщо никакво място за сравнение. Единственото лошо на Ибра е, че е арогантно и надуто лайно тип Кристиано Роналдо, но то и Ето'о е същият.
Тази година мисля че има купа на африканските нации и Етоо би отсъствал цял месец. Това също е една от причините Гуардиола да не иска камерунеца
-
- Контакти:
може и да нямаме високи играчи но най-ниския ни играч вкара в най-важния мач за сезона с глава
danchovalev написа:Абе Давид Вия си беше най-добрият вариант, но... Иначе не са обявили официално трансфера, защото Ето'о още не е казал, дали иска...
Вярно, е че Вия беше най-добрия вариянт.А трансфера на Златан е сигурен, това каза днес Лапорта независимо дали Ето'о ще отиде в Интер.
- Lord VOODOO
Дамз.... първо да кажа, че такава тема си имаме в раздела на Барса...
Ибра не ни трябва... Ето'О е много по-добър, но Сами не иска да си поднови договора с нас, защото е алчен сребролюбец и ламти за пари без значение дали ще печели трофеи!!! От друга страна Ето'О иска по 10 милиона евро на сезон (чисти), а в момента Ибра получава в Интер по 12 милиона и се съмнявам, че ще се навие на по-малка заплата (въпреки, че според мен той не заслужава и половината!), така че пак е по-рентабилно да задържим камерунеца. И аз не разбирам защо Пеп иска да се отърве от Сами... миналото лято, когато Гуардиола пое отбора, тогава пак не го искаше в състава ни, поради стечения на обстоятелствата тогава Ето'О остана при нас и през изминалият сезон бе нашият голмайстор! Сега старата песен на нов глас - Гуардиола пак не го иска - явно Пеп не си е научил урока от изминалият сезон!!!
Дано не ни струва прекалено скъпо това, защото дори трима Златановци не струват колкото един Ето'О! Обаче Барса иска да вземе все някакви кинти за камерунеца, защото в противен случай следващото лято Ето'О става свободен играч.
Точно по този въпрос дето го нищим Гуардиола даде интервю днес, ето го и него:
П.П. Иначе спор няма, че Вия беше най-добрият вариант, но там нещата са ясни. Вия остава още година във Валенсия и после идва при нас, като ще ни струва не повече от 15-20 милиона, защото следващото лято ще му остава само още една година от договора му с Валенсия.
Ибра не ни трябва... Ето'О е много по-добър, но Сами не иска да си поднови договора с нас, защото е алчен сребролюбец и ламти за пари без значение дали ще печели трофеи!!! От друга страна Ето'О иска по 10 милиона евро на сезон (чисти), а в момента Ибра получава в Интер по 12 милиона и се съмнявам, че ще се навие на по-малка заплата (въпреки, че според мен той не заслужава и половината!), така че пак е по-рентабилно да задържим камерунеца. И аз не разбирам защо Пеп иска да се отърве от Сами... миналото лято, когато Гуардиола пое отбора, тогава пак не го искаше в състава ни, поради стечения на обстоятелствата тогава Ето'О остана при нас и през изминалият сезон бе нашият голмайстор! Сега старата песен на нов глас - Гуардиола пак не го иска - явно Пеп не си е научил урока от изминалият сезон!!!

Точно по този въпрос дето го нищим Гуардиола даде интервю днес, ето го и него:
ГУАРДИОЛА: ИБРАХИМОВИЧ НЕ НИ ТРЯБВА, АКО ЕТО’О ОСТАНЕ
Треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола внесе повече ясното около готвената размяна с на Самуел Ето’о за нападателя на Интер Златан Ибрахимович.
„Интер има парите, за да направи Ето’о щастлив, но ако той иска да остане, тогава аз няма да имам проблем с това”, заяви младият наставник, спечелил требъл през отминалия сезон.
„Ако Самуел остане, тогава ще продължа с него и без Ибрахимович. Шведът е твърде различен играч от Ето’о. Той има правото да оцени офертата на Интер и да вземе решение.”
„Мисля, че би било най-добре за Барселона, ако Ето’о напусне и неговата продажба е мое решение. Мисля, че е време за промяна, след като спечелихме всичко”, заяви Гуардиола.
Самуел Ето’о иска по-висока заплата от каталунците, за да преподпише, но от клуба не са готови да му предложат увеличение. Камерунецът имаше оферта от Манчестър Сити, но в крайна сметка до трансфер не се стигна.
П.П. Иначе спор няма, че Вия беше най-добрият вариант, но там нещата са ясни. Вия остава още година във Валенсия и после идва при нас, като ще ни струва не повече от 15-20 милиона, защото следващото лято ще му остава само още една година от договора му с Валенсия.
Последна промяна от Lord VOODOO на 20 юли 2009 19:29, променено общо 1 път.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

fena_1912 написа:може и да нямаме високи играчи но най-ниския ни играч вкара в най-важния мач за сезона с глава
След груба грешка в защита, но нямате хора, които примерно при 7 ниски защитника да ги надскочат и да забият коженото кълбо в мрежата.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.